Şimdi Ara

System Will shut down after 15 second.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    No Keyboard Detected
    please setup to recover Bıos setting.

arkadaşlar durup dururken böyle diyor usbleri kontrol ettim kasa içinden usb anakarta giden kabloları çektim power tusu yerine poweri tornavida ile açıyorum fakat hala diyor asus marka anakart ne yapıcam tam açılırken anakart markası geldikden hemen sonra

• delete yapıp biosa gir default yap
  • Delete yapmama ragmen bios setupa girmiyor
  • Klavye hatası veriyor kardeşim başka klavye tak.
  • hiç klavye takmıyorum gene aynı hatayı veriyor bekleyin deneyeyim başka klavye takmayı ozaman
  • Klavye arayüz hatası, Klavye algılanmadı diyor. Klavyeyi çıkartarak veya başka bir klavye takarak çalıştırmayı dene.

Not: Ben yazarken arkadaş yukarıya yazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 27 Ekim 2013; 20:18:43 >
  • başka klavye taktım düzelmedide napabilirim başka şuan int cafedeyim elimden herşey geliyor ama anakart değiştiremem bu işlemciye uyumlu başka anakart yok
  • pc kapalıyken ama elektrik takılı olacak cmos reset yapmalısın bu arada anakartın ne? pilini cıkar 10dk bekle sonra tak ve calıstır bakalım
  • usblerde kısa devre var.anakartı sök.uzay montaj dene.
  • uzay montajıda denedim ama cmos reset nasıl yapıldıgını bilmiyorum yeni elemanım ben :) buda benim cok yakından tanıdıgım birinin oyüzden ugrasıyorum 2.5 aylık elemanım :D
  • buna benzer bi yer olucak anakartın üzerinde bios piline yakın yerde.üzerine takılı jumperi çıkartıp diğer iki pine takıp yaklaşık 1 dakika bekledikten sonra eski konumuna alıcaksın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.