Şimdi Ara

SystemFailure00 19 günlük kalkınma planı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
3
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 13 ocaktan itibaren kalkınma planınını yürürlüğe sokacagım (şu an çalışmıyorum demek değil bu)
    12.sınıfım karne haftası + 15 tatili parçalarım diye düşündüm.

Başlangıç 13 ocak
    Bitiş 1 şubat

11 ile 5 arası uyuyup minimum 8 saat çalışmayı planlıyorum.(her gün 10 u gecmeye calisacagim elimden geldigince dershane vs. durumu bozmazsa)
    5, 5.30, ve 6 ya alarmlar kuracagım en gec 6 da uyanirim bu sayede. Bu saatleri melatonin hormonunun salgılanmasına göre seçtim.
    Bugün bu düzene alışmak için 5.30 veya 6 gibi uyanacagım.
    Sosyalligi elimden geldigince minimalize etmeye çalışacagım bu sürecte
    Konuyu motiv8 icin actım gün gün yazacagım o gün hedeflerime ulaşıp ulaşmadığımı.
    19 günü hedefledigim gibi gecirirsem kebappp

baktım baya iyi oldu şubat kalkınma planı mart kalkınma plani vs seriye baglarım.

• Beraber çalışalım mı reis
  • Reis dershaneye gidersen 10 saat nasıl çalışacaksın?
  • 11le 5 arası uyku 6 saat kaldı 18 saat hafta ici dershane ya 3 ya 4 saat oluyor e kaldı 14 saat. 14 saatin 10unda çalışılır bence.Haftasonları dershane 6 saat ama bu hafta haftasonu da dershane tatile giriyor o yüzden o da sıkıntı değil. 15 tatilin ilk haftası tatil 2.haftası da ful deneme sınavı yapıyolar onları da süreye dahil ederim.
  • thanksalotmygod T kullanıcısına yanıt
    Olur hocam
  • Hocam dedigim gibi 3 tane alarm kuruyorum vücudum hangisini seçerse . Önceki rutinimde de gec yatip erken uyanan biriydim zaten o yuzden problem yasamam diye dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemFailure00 -- 12 Ocak 2020; 20:22:21 >
  • Sınav strateji sınavı kendinize göre bir şey bulmaniz lazım. Şu saatte çalışılmaz şu saatte uyanmanız lazım diyenlere bakmayın her bünye ayni mı allah aşkına 3 saat uykuyla atom gibi gezen insanlar var. Kendinize gore strateji belirleyin elinizdeki orduyla gerilla savaşı mi meydan savaşı mı yapilir en iyi siz bilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemFailure00 -- 13 Ocak 2020; 11:6:19 >
  • Gün 1

Hedefledigim gibi oldu. Umarım kalan zamanda da böyle devam ederim.Verimi iliklerime kadar hissettim.

Şafak 18
  • Gün 2

Hedefledigim gibi oldu.
    Düne göre verim biraz daha azdı dershaneden kaynaklı ama yine de iyiydi. Uyguladığım sistemde birkaç degisiklik yapmaya karar verdim yarından itibaren branş denemeleriyle ilgili. Bu arada Cuma-Cumartesiye kadar manyetizma-tepkimelerde denge- sistemlerin yüzde seksenini/doksanını bitirmeyi planlıyorum(0 dan degil tabii yarılamıştım zaten bu konuları ). Aytde konulari azaltıyorum konular bitince denemelere gecip yanlış çıktıkça tekrar+biraz soru şeklinde ilerliycem. Tyt adına genelde deneme çözüyorum ama türkçede cümlede/sözcükte anlamda logar kapagı kadar eksigim varmış 6 ay sonra fark ediyorum. Türkçede biraz sb çözüyorum 2 gündür o yüzden.

Şafak 17

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemFailure00 -- 14 Ocak 2020; 22:47:46 >
  • Gün 3

İyiyiz iyi. Aytye ilk başladıgımda konu eksiklerimi gorup panik olmustum ama simdi neredeyse bitecek. O yüzden panik çalısmayı bırakıp sisteme donucem. Her gun aytde her dersten yani 4 dersten fix 1 saatim olucak tytden de turkce eksiklerim+ fen tekrar testleri + genel deneme veya mat denemesi zaman artarsa boslugum olursa da geometri.Bu şekil gidicem.

Şafak 16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemFailure00 -- 16 Ocak 2020; 1:14:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.