Şimdi Ara

SZ740N3 için düşünceleriniz lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Nesil Intel Penryn 800 Mhz. 2.1 Ghz. 3 MB Cache Core 2 Duo T8100 İşlemci
    2 GB DDR2 667 Mhz. (Max. 4 GB) Ram
    120 GB SATA (5400 Rpm)
    DVD-RW Double Layer
    NVIDIA® GeForce® 8400M GS Max. 831 MB and Intel® X3100 358 MB Hybrid Graphic Card
    4 GB DDR2 667 Mhz. Ram Kapasiteli Yeni Board Mimarisi
    NVIDIA® GeForce® 8400M GS Ekran Kartı Performansı
    Microsoft® Windows Vista™ Business

Bu özelliklere bu fiyat doğrusu şaşırttı beni,ne dersiniz arkadaşlar...

• bilgisayarın aynısını arkadaşıma aldırdım geçen hafta istanbul bilişimden bugun yarın gelicek incelerim..
    Ama bu fiyata bu özellikleri görünce bende şaşırmıştım üstelik yanında hem xp hem vista geliyor bildiğim kadarıyla..
  • o ürünü inceldim gerçekten fiyat performans olarak harika bir cihaz.fiyatıda çok uygun düşünenler varsa hemen almasını tavsiye ederim. kamerası ve parmak izi okuma var.ayrıca çift ekran kartı yongalı yani iki adet ekran kartı var cihazda her özelliği ile güzel bir notebook...
  • Bu Notebook'u eminim satın alan bir çok donanım haber'e üye arkadaşlar yer alıyordur. Kullananlardan yorum alabilrmiyim.
  • arkadaşlar 13.3" sınıfında bence türkıye bır ılk dıyebılırız bu cıhaza. sony vaioların son dönemlerde bu fıyatlarda satışa sunulması sony dekı pahalı mantıgının silindiğini gösteriyor..
  • Çift ekran yongası,Penry işlemcisi neyi düşünüyorsun anlayamadım. Magnezyum kasa sağlamlığı ile ısınma problemi yok...
    Ben bu kasanın profu oldum
  • Evet dostum arkadaşımın bilgisayarı geldi eski kullandığı asustan sonra bilgisayarın gerçek olup olmadığına bi süre inanamadı :)
    Magnezyum kasa görüntü açısından bence çok hoş.Sz serisinin özelliklerinin hepsini taşıyor kamera,bluetooth çift ekran kartı vs.
    Oyun olarak sadece nfs carbon vardı elimizde onu deneyebildik ısınma veya takılma yaşamadık gayet net şekilde oynadık.
    fiyatı çok uygun bence eğer sz serisine niyetliysen tavsiye ederim.
    İçinden xp tr cdsi,çantası falan da çıkıyor vermezlerse hakkını araman açısından söyledim :)
  • BENİM FİKRİM BU ÜRÜNÜ ALMAK İSTEMENİN ÖNCELİKLİ SEBEBİ HAFİF OLMASINDAN GEÇECEKTİR.YANİ HAFİF BİR ÜRÜN İSTERİM SÜREKLİ HER GİTTİĞİM YERE ZIRT PIRT GÖTÜRÜRÜM.''NOTEBOOK SUZ ÇIKMAM ABİ '' DİYENLER İÇİNDİR.BUNU TAKİBEN PENRYN İŞLEMCİ İLE UFAK VE HAFİF BİR ÜRÜNDEN BÖYLESİNE BİR PERFORMANS İSTEĞİ İKİYE KATLAYACAKTIR.HADİ BUNA VERİMLİ BİR EKRAN KARTIDA EKLEYELİM DEYİNCE OLAY KAFALARDA PEKİŞECEK KATMERLENECEKTİR.BU ÖZELLİKLER TAVSİYE VE ÖNERİYİ GEREKTİRMEKTEDİR
  • bence super urun al kacırma derımmm
    fıyatını goremedım ama ne kadar
  • Yalvaçlı,

979 € + KDV Bilgin olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: snynt_35

Yalvaçlı,

979 € + KDV Bilgin olsun.

bu fiyat ile de söze gerek bırakmıyor. alan arkadaşlara hayırlı olsun diyelim şimdiden
  • Kesinlikle katılıyorum fil arkadaşıma Bu cihaz için düşünmeye gerek yok bile.
  • bu ürün için halan düşünüyormusun hemen alman gerekirdi bu fiyattan bu fiyata sz bulmuşsun düşünmene gerek yok. yarın bigün biter alamazsın başını taşlara vurursun:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.