Şimdi Ara

T.....100 40 tanımlamış arkadaşlar.kontrol edin (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
12
Favori
21.314
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Res atmıştım ancak girmeyince sorayım dedim. Bakalım tekrar denerim teşekkürler :)

• İnsanları yanıltmayı bırakın artık; alışveriş yapılmamış hesaplara kupon gelmedi. Bu kadar net.

Üstte bir arkadaş daha sıfır hesabına kupon geldiğini iddia etmişti, sonra detaya inince "Aslında ürün aldım ama iptal ettim. Bu alışveriş sayılmaz ki" mealinde gerçeği söyledi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: glory34

İnsanları yanıltmayı bırakın artık; alışveriş yapılmamış hesaplara kupon gelmedi. Bu kadar net.

Üstte bir arkadaş daha sıfır hesabına kupon geldiğini iddia etmişti, sonra detaya inince "Aslında ürün aldım ama iptal ettim. Bu alışveriş sayılmaz ki" mealinde gerçeği söyledi.

ne insanlar var ya geldi diyorum alışverişte YAP- MA - DIM.

T.....100 40 tanımlamış arkadaşlar.kontrol edin

T.....100 40 tanımlamış arkadaşlar.kontrol edin

• quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Res atmıştım ancak girmeyince sorayım dedim. Bakalım tekrar denerim teşekkürler :)

gizli sekme ya da çerezleri silip deneyin birde.

• Ufak bir ipucu: Artık geçmiş siparişleri "siparişlerim" kısmından silebiliyoruz. O kısım boş kalıyor böylece. :)

• quote:

Ufak bir ipucu: Artık geçmiş siparişleri "siparişlerim" kısmından silebiliyoruz. O kısım boş kalıyor böylece. :)

ya güzel insan cidden bu durumdan nasıl bir çıkarım olabilir. Sipariş verilmeyen hesaba geldi ister inan ister inanma ne inat çıktın :)

• Sana yalan atıyorsun demiyorum, yalan borcun yok çünkü. Ama kaçırdığın bir detay var orası kesin. O hesaplar bir şekilde kullanılmış olmalı ki "Seni özledik" kuponu gelsin. "Hoş geldin kuponu" olsa tamam derdim, sıfır hesaba bu kupon gelebilir. Ancak seni özlemeleri için daha önce alışveriş yapıp, uzun zamandır seni aralarında görmedikleri için kupon yüklerler. Durum budur.

• sipariş verilmeyen hesaba kupon gelmesi imkansız, sadece hoşgeldin kuponu veriliyordu o da kalktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

sipariş verilmeyen hesaba kupon gelmesi imkansız, sadece hoşgeldin kuponu veriliyordu o da kalktı.

ben kupon satışı yapan insanların kasıtlı gelmez dediklerini düşünüyorum. Arkadaşlar dediğim gibi ister inanın ister inanmayın. Alışveriş yapmadığım 2 hesabımada geldi.

100/ 50 ( alışveriş yapmadığım eski hesaplardan 2 tanesine geldi. geçen aynı bu kampanya olan ve kullandıgım hesaplara GEL-ME-Dİ . )

100/40 mobil : ( 21 eylülde alışveriş yaptıktan sonra geldi )

• o zaman ya hesaplarınızı sizden habersiz biri kullanıyor yada başka problemleriniz var, başka açıklaması yok :)

hoşgeldin kuponu = alışveriş yapılmamış yeni hesaplara gelir (artık yok)

mobil kuponu = yakın zamanda alışveriş yapanlara gelir

seni özledik = daha önce alışveriş yapmış, uzun zamandır kullanılmayan hesaplara gelir

sana özel 25 tl = siparişiniz teslim olduktan 1-2 gün sonra nadir olarak gelir

• Arkadaş büyük resmi çözmüş; biz kasıtlı olarak gelmez diyormuşuz. Herkes sıfır hesaplarına baksın şimdi, 100/50 kuponlarını doya doya harcasınlar. (!)

Not: Bu arada paylaş kazan kuponları gelmiş, Ekimde tanımlanacak hesaplara demişlerdi ama erken tanımlanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 24 Eylül 2021; 19:11:35 >
  • Hiç alışveriş yapılmamış 3 hesabımda 100/40 kupon vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100/50 vermiş 1 yıldır alış-veriş yapılmamış hesabıma. Çok sevindirik oldum :)))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Arkadaş büyük resmi çözmüş; biz kasıtlı olarak gelmez diyormuşuz. Herkes sıfır hesaplarına baksın şimdi, 100/50 kuponlarını doya doya harcasınlar. (!)

Not: Bu arada paylaş kazan kuponları gelmiş, Ekimde tanımlanacak hesaplara demişlerdi ama erken tanımlanmış.

ekimde olanlar ürün paylaşımından gelecekler %5 iadeler

• quote:

Orijinalden alıntı: Thekanarya

100/50 vermiş 1 yıldır alış-veriş yapılmamış hesabıma. Çok sevindirik oldum :)))

haha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arteona -- 24 Eylül 2021; 20:13:35 >
  • ozgur kullanıcısına yanıt
    Hangi gün tanimlandı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2019 yılında siparişler silinebiliyordu. Son aylarda siparişi silme geri geldi. Büyük ihtimalle 2019 yılında sipariş verilip iptal edilen ve sonra silinmiş olan hesaplara 100/50 geldi. Hesap açılış tarihine bakınız. 2019 ve öncesi ise dediğim geçerlidir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • altunok74 A kullanıcısına yanıt

Bu konu başladığında bakmıştım

• Herkese şapır şupur, bana yarabbi şükür :(

• 0/25

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.