Şimdi Ara

T Adaptör????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA :) OBJEKTİF ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA MAALESEF NİKON'UN LENSLERİNİN FİYATLARI ÇOK UÇUK. SAMYANG 500mm MC IF F6.3 Mirror Lens + T Adaptör SATILIYOR BİR SİTEDE. FİYATI DA UYGUN. ONU ALMAK İSTİYORUM AMA ALMADAN ÖNCE BİLMEM GEREKEN ŞEYLER VAR.

Şimdi sorularıma geçiyorum;

• T adaptör ne işe yarar? (Eğer yanılmıyorsam diğer markalarla da uyumlu hale getiriyor lensi ama emin değilim.)
    • Eğer T adaptör benim düşündüğüm işe yarıyorsa her modele uyuyor mu?
    • T adaptör bu işe yaramıyorsa da, bu işe yarayabilecek başka bir alet var mı?

•Benim makinemin lens çapı 52mm. Örneğin 62mm lik bir lensi kullanma şansım var mı?

Şimdiden çok çok teşekkür ediyorum :)

T Adaptör???? T Adaptör????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliceewonderland_ -- 31 Temmuz 2015; 17:36:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aliceewonderland_

MERHABA :) OBJEKTİF ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA MAALESEF NİKON'UN LENSLERİNİN FİYATLARI ÇOK UÇUK. SAMYANG 500mm MC IF F6.3 Mirror Lens + T Adaptör SATILIYOR BİR SİTEDE. FİYATI DA UYGUN. ONU ALMAK İSTİYORUM AMA ALMADAN ÖNCE BİLMEM GEREKEN ŞEYLER VAR.

Şimdi sorularıma geçiyorum;

• T adaptör ne işe yarar? (Eğer yanılmıyorsam diğer markalarla da uyumlu hale getiriyor lensi ama emin değilim.)
    • Eğer T adaptör benim düşündüğüm işe yarıyorsa her modele uyuyor mu?
    • T adaptör bu işe yaramıyorsa da, bu işe yarayabilecek başka bir alet var mı?

•Benim makinemin lens çapı 52mm. Örneğin 62mm lik bir lensi kullanma şansım var mı?

Şimdiden çok çok teşekkür ediyorum :)

T Adaptör???? T Adaptör????

Öncelikle aynalı lensler pek başarılı değildir, kaldı ki odak uzaklığından dolayı gövdede titreşim engellemeniz olmadığı için tripodsuz çok zor kullanırsınız.

Buradaki T to Nikon adaptör ise sizin gövdenize olacaktır. Fakat bu adaptörü diğer markalarda kullanamazsınız.

Makinenin lens çapı olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.