Şimdi Ara

T.C Kimlik No ve Doğum Yılı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar google playstore'da çeşitli görevler yaparken sizin karşınıza reklamlar çıkartan bir uygulama var.
    100.000+ indirmesi bulunmakta. Benim dalgınlığıma geldi normalde her yere öyle tc no doğum yılı falan vermem.
    Dalgınlığıma geldi girdim bilgilerimi. Daha öğrenciyim bir 6-7 yıl daha öğrenciyim gibi :) harçlığımı çıkartırım diye üç beş kuruş cebime koyarım diye heves ettim hemen girdim falan ama şimdi hesap silme özelliği de yok uygulamada.
    Benim üzerime bir şeyler yapabilirler mi?
    Konu dışı özel'e açtım bilerek ki konunun ciddiyeti anlaşılsın diye.
    Şimdiden teşekkürler.

Dipnot: Bir diğer düşündüğüm şey de şu kargo şirketlerinde bile kargo gönderirken tc kimlik numarası veriyoruz veya kargo bize gelirken onlar not alabilirler hani aynı şeyi onlar da yapabilirler düşüncesi içerisindeyim yani yapılabilecek olsa onlar da yapardı mantığını kurdum ama şimdi doğum yılını falan da verdik gün ay değil de direk yıl verdik ondan şüphelendim.

İlgili arkadaşlara çok çok teşekkürler.

• Tc no eskiden gerçekten ulaşılmazdı ama artık günümüzde çok rahat edinilebiliyor o yüzden bir şey olmaz zaten tc deki oy veren bütün bireylerin tcsi ve doğum tarihi var T.C Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bu bireylerin içinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuponpro K kullanıcısına yanıt
    İlginiz icin tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNİNAL KART T.C NO İSTİYOR??
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.