Nasıl sorunlar oluyormuş hocam. Ne şekilde kullanmak lazım? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
*** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ *** (37. sayfa)

-
-
Arkadaşlar bu araci alirken bayi yaninda ilk yardim cantasi vs veriyor mu, verdigi bir sey var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hicbir sey vermiyor. Yedek lastik, kriko, bijon kolu, modelde varsa sifreli bijon anahtarı, 1 adet reflektor.
Yangın sondurucu istedim, ilk yardım seti istedim, kaucuk paspas istedim hicbirini vermediler. Maliyeti dusurmek aracı uygun fiyatta tutabilmek icin bunlari veremiyorlarmş artık. Cogu kişi anahtarlık almış, bazıları kaucuk paspas koparmayı basarmış
-
quote:
Orijinalden alıntı: Suat AkmanHicbir sey vermiyor. Yedek lastik, kriko, bijon kolu, modelde varsa sifreli bijon anahtarı, 1 adet reflektor.
Yangın sondurucu istedim, ilk yardım seti istedim, kaucuk paspas istedim hicbirini vermediler. Maliyeti dusurmek aracı uygun fiyatta tutabilmek icin bunlari veremiyorlarmş artık. Cogu kişi anahtarlık almış, bazıları kaucuk paspas koparmayı basarmış
Bayim kendi adına yaptırdığı güzel bir ilk yardım çantası ben demeden koydu bagaja, bi de anahtarlık hediye ettiler :) paspas vs talep etmedim hiç.
quote:
Orijinalden alıntı: BeyazPehlivan
Araç park sensörü arızası verdi. Park sensörleri çalışmıyor ekrana da sürekli uyarı geliyor "Hata: Park Destek Sistemi" şeklinde. En kısa zamanda servise götürecem. Benzer durum yaşayan oldu mu?Merhaba herkese, aracı servise bıraktım. Sol ön ikinci park sensöründe arıza varmış. Taş gelmiş olabilir vs dediler. Dış faktörden kaynaklandığı için garanti kapsamına girmeyebilir dediler. Daha 5 aylık araba kaza vurma vs yaşanmadı şehiriçi kullanıyorum taşlı mucurlu yola bile girmedim. Bir tavsiyesi olan var mı garanti dışı derlerse şikayet edebileceğim bir merci vs. Yol gösterebilecek varsa şimdiden teşekkür ederim.
Kabul etme bence hemen tartışmaya gir, şikayet oluştur doğuş otonun kendi sayfasından ayrıca şikayet vara da yazacağım vs dersin ermiş mi nereden biliyormus. muhtemelen sıkıntı çıkmaz yaparlar boş konuşmuş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Önce şansınızı başka serviste deneyin. Sonuç alamazsanız park sensörünün üzerinde bariz bir taş izi vb. hasar görüntüsü yoksa, sensörlerin tamamını fotoğraflayın. Sonrasında tüketici hakem heyetine ücretsiz onarım talebi ile başvurun. Eğer beklemek canınızı sıkacaksa ve maddi olarak imkanınız da varsa ücreti mukabiline yaptırın, servis formuna garanti kapsamında yapılması talebinizin karşılanmadığını, yasal yollara başvurma hakkınızı saklı tuttuğunuzu şerh düşerek imzalayın sonra tüketici hakem heyetine ödediğiniz bedelin iadesi talebiyle başvurun.
-
Arkadaşlar bizim araç için kurulmuş bildiğiniz bir WhatsApp grubu var mı? Forum pek bir cansız belki WhatsApp grupları daha aktiftir varsa.
whatsapp.com
🇹🇷 Volkswagen T-CROSS🇹🇷https://chat.whatsapp.com/EAFHwUZaH0bG7QTUS7UCZ0?fbclid=IwY2xjawJu-HBleHRuA2FlbQIxMQABHsIPMQ79OyQxLRYrfUhBcgSKu6WeR3B6nxEJ0pwAKjTf89oB0kPT4UOClui6_aem_TyABUrJOGsvvC7WG7FNexABen facebooktan bu gruba girmiştim. Genelde aktif ama bazen boş muhabbet soru ve yorumlar oluyor. Saygızıs veya trol tip gormedim hic. Fena degil bence.
-
Sesinizi çıkarmazsanız hiçbirşey yapmazlar.
Ciddi biçimde tepki gösterin. Kibarlıktan anlamazlar.
Çok teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cassation -- 18 Nisan 2025; 15:22:22 >
-
Arkadaşlar telefon ekranı arac ekranina yansitilabiliyor mu yansitiliyorsa nasil. Baglanti yapinca telefondaki google maps falan hemen araca geliyor. Ama benim yapmak istedigim mesela youtube acip onu yansitmak.
2025 model.
Beceremedim bir turlu, yotubeda video da bulamadim
Güvenlik sebebi ile sadece ses yansıtabilirsiniz YouTube u açıp görüntü yansıtma özelliği yokquote:
Orijinalden alıntı: shezofren136
Arkadaşlar telefon ekranı arac ekranina yansitilabiliyor mu yansitiliyorsa nasil. Baglanti yapinca telefondaki google maps falan hemen araca geliyor. Ama benim yapmak istedigim mesela youtube acip onu yansitmak.
2025 model.
Beceremedim bir turlu, yotubeda video da bulamadim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar aracı alalı 1 hafta olmadı, ilk aldığımda aşırı sessiz calisiyordu start stopu bile farketmiyordum bu sabah çalıştırdığımda motor sesini çok aldım, boşa aldım indim orada da sesi cok bariz dışarı geliyordu.
Ben mi yanlış anladım yoksa normali mi boyle.
Herkese merhaba,
Ben de yaklaşık 6 aydır T-cross kullanıyorum. Daha önce yaklaşık 8 sene golf kullanmıştım.
Bu araçta arabayı çalıştırdığımda bir benzinli araca göre olması gerekenden daha yüksek motor sesi çıkıyor. Acaba motor da mı sorun var yoksa ses yalıtımı olmadığından sesi daha fazla alıyorum bilemedim.
Ayrıca ilk çalıştığında motor rölantide iken vites tarafında titreme oluyor. Emniyet kemeri takılan aparat bile çılgınca titriyor. Benzer durumları yaşayan var mı yoksa servise mi götürmeli?
-
Bence bu kronik bir sorun, taigo da da oluyor 2023 Ocak aldım , ilk aldığımdaki gibi kesinlikle değil , bakımlarını da yetkili servislerde yaptırdım. Öyle aman aman km de yapmadım henüz 25K da.
Son bakımında servise ,rolantide çalışırken fan çalışıyor gibi tırtır ses geliyor ayağım frendeyken dedim , ayağımı çektiğimde gidiyor frene basınca 3-4 saniye sonra yine başlıyor dedim. İneleyelim flan dediler ama sallamadılar çok.
Mesela şuan 2025 modele geçtim motor çok sessiz Start Stop çalışmasında da sessiz.
Her nekadar servis bunları çok tespit edemesede ya da etmek istemesede yinede garantisi bitmemiş olanlar servise göstersin. Hatta arkadaşın -alalı 1 hafta oldu motor sesli çalışıyor- demesi bu kadar kısa süre de yaşamadım mutlaka göstersin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: shezofren136
Arkadaşlar aracı alalı 1 hafta olmadı, ilk aldığımda aşırı sessiz calisiyordu start stopu bile farketmiyordum bu sabah çalıştırdığımda motor sesini çok aldım, boşa aldım indim orada da sesi cok bariz dışarı geliyordu.
Ben mi yanlış anladım yoksa normali mi boyle.Turbo lu araçlar genelde ilk çalışmada cold start yapar yani devir 1000 in üzerinde çalışır. 1 dk gibi beklerseniz devir 700 devir bandına düşer. Beklemeniz her zaman faydalıdır. Motor ve turbo kendini bir güzel yağlamış olur.
-
Bende makyajsız kasa var herhangi bir ses sorunum yok motorla ilgili sanırım makyajlarda yalıtım yok birde öyle hatırlıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar t cross ile ilgili bazi sorularim var.
1. Direksiyon ağır geliyor eski araçlarıma gore ozellikle ilk park halinden çıkarırken.
2. Acc nasıl aktif ediliyor ve nasıl kullaniliyor.
3. Front assist frenlemeyi nasil yapiyor, yavaslarken onde bir sey varsa uyari sesi cikiyor ama frene basmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X