Şimdi Ara

T-Force Vulcan TUF Sarı Ram (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir kac yerde denk geldım ondan sordum. 3733de cl15 oluyorsa daha ıyı tabıkı :) benımkı 3733 cl 16 da kalıyor. cl 15 3600 de tam stabıl olmuyor.
  • Iade süreci beni uğraştıracak belli uyumlu iki anakart arasında kaldım sence hangisini seçmeleyim?

Asus B450M-TUF GAMİNG PLUS (T-Force ile Asus Tuf Serisi ile işbirliği yaptığı için daha işlevselmiş)
    Gigabyte B450M AUROS ELİTE

Hangisini tavsiye ederdiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkadana12 D kullanıcısına yanıt
    ram için anakart değiştirmek daha büyük uğraş olmayacak mı dostum :p

neyse bence asus anakartı alin, gigabyte ile bu ramler arasında herhangi bir anakart seviyesinde tam bir uyum oldugunu dusunmuyorum

ama yine bence; anakart degistirmek yerine tforce ramleri iade edip crucial ramleri alsanız sizin daha garanti olur; daha verimli performans da alirsiniz (3400 cl14 gibi)

tforce ramlerden cıkan zarın da ne oldugu belli olmuyor kalitesi hakkında da bir şey denemiyor tamamaen lotarya
  • Sistemi kurarken Ramlerin plasrik kutusuna zarar verdim o yüzden iade işlemi olumsuz olacak bende anakartımı iade ettim üstüne para koyup mecbur anakartı değiştireceğim aldığıma bin pişman oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkadana12

Sistemi kurarken Ramlerin plasrik kutusuna zarar verdim o yüzden iade işlemi olumsuz olacak bende anakartımı iade ettim üstüne para koyup mecbur anakartı değiştireceğim aldığıma bin pişman oldum
    o zaman bence asus alın , qvl listesinde var ise ve ramler çalişmazsa o durumda rami geri almaları şart, bu da aklınızda olsun
  • darkadana12 D kullanıcısına yanıt
    Asus alabilirsiniz hocam gigbayte eleyin bence.msi de düşünebilirsiniz ben de b450m pro vhd var daha önce dediğim gibi tak diye çalıştı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ramleri aldığıma bin pişman oldum keşke almasaydım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.