Bildirim
T-Force Vulcan TUF Sarı Ram
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Siyah, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WQHHR
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
https://www.incehesap.com/team-t-force-vulcan-tuf-gaming-alliance-16gb-2x8gb-ddr4-3200mhz-gaming-ram-fiyati-45301/
hocam bahsettiginiz ramler bunlar mı?msi b450 de calıstı muhtemelen sizde de calısacaktır. -
Aynen hocam bu ramler hangi modeli peki?
@gmyo31
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkadana12 -- 11 Haziran 2020; 18:35:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bunun aynısı hocam.sk hynix zarlı olan denk geldi bana hocam. -
Anakartınız modeli neydi tam olarak. GİGABYTE B450M S2H ile görüntü alamadım bugün o yüzden yazdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkadana12 -- 11 Haziran 2020; 22:8:51 >
msi b450m pro vdh max hocam.iyice yerlestirdiğinizden emin ol.tek modül dene ilk once yani 8 gb sonra ikisini birden tak.bende tek sefer de oldu.xmp ile 3200 mhz si gordu. -
renk körümüsünüz acaba tuf belleklerin rengi yesil degil sarı :) şaşırdım da soruyorum -
o degil de ben renk koruyorumquote:
Orijinalden alıntı: asko56
renk körümüsünüz acaba tuf belleklerin rengi yesil degil sarı :) şaşırdım da soruyorum -
harbiden ram ler sarı ben de anlamadım -
siz ne renk görüyorsunuz ramleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 11 Haziran 2020; 22:57:26 > -
Sarı -
Sarı hocam aynısından bende de var.ayrica gerçekten renk koruyum yeşil turuncu kırmızı bin bazı tonlarını karıştırıyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
arkadaş niye yesil dedi acaba :) -
Anlamadım hocam benim inşallah sorunu çözer
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ramler zaten sarı Otomatik öneri ile yazınca sarı geldiği için sarıya basmışım.. Sistemi kurduğumda sinyal yok hatası aldım uyumlu anakart listesine baktığımda 2 sene öncesine ait olduğunu gördüm. Sorun neyden kaynaklı bulamıyorum... Kafayı yiyeceğim sistemi test ettirebileceğim yerde yok.. Adam 2 gün bende kalsın diyor. Sıfır aldığım malzemeyi bilgisayarcı ya emanet etmem.. Başta Ryzen 5 1600 AF ile güncel olmayan anakart ( Gigabyte B450M S2H / Ryzen 3000 destekliymiş) olduğu için görüntü gelmiyor dediler. Sonra Ram ile anakart uyuşmuyor dediler... Bir daha kendim sistem toplamayacağım...
forumda bu ramle b450m sh2 kullanan arkadaş vardı yanlış hatırlamıyorsam.belki montajda sıkıntı olabilirquote:
Orijinalden alıntı: darkadana12
Ramler zaten sarı Otomatik öneri ile yazınca sarı geldiği için sarıya basmışım.. Sistemi kurduğumda sinyal yok hatası aldım uyumlu anakart listesine baktığımda 2 sene öncesine ait olduğunu gördüm. Sorun neyden kaynaklı bulamıyorum... Kafayı yiyeceğim sistemi test ettirebileceğim yerde yok.. Adam 2 gün bende kalsın diyor. Sıfır aldığım malzemeyi bilgisayarcı ya emanet etmem.. Başta Ryzen 5 1600 AF ile güncel olmayan anakart ( Gigabyte B450M S2H / Ryzen 3000 destekliymiş) olduğu için görüntü gelmiyor dediler. Sonra Ram ile anakart uyuşmuyor dediler... Bir daha kendim sistem toplamayacağım...
-
Başlığı da revize edin en azından. Başkalarının da aklı karışmasın.
https://forum.donanimhaber.com/incehesap-com-cayma-hakkini-kabul-etmiyor-cozuldu--143823452
dostum bu tforce vulkan ramler benim gigabyte anakartımda da çalışmadı. iade etmiştim (biraz zorlukla)
iade et bence... genel olarak tforce ramlerle gigabyte anakartlar arasında bir uyum sorunu gözüküyorwww.dfsbilgisayar.comBallistix 2x8 16GB 3000MHz DDR4 BL2K8G30C15U4B - 79.23 USD + KDVhttps://www.dfsbilgisayar.com/ballistix-2x8-16gb-3000mhz-ddr4-bl2k8g30c15u4b
bu ramlerden al ^^
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 14 Haziran 2020; 16:59:27 >
-
müdür bu ramlerın eskı ballıstıkler kadar ıyı olmadıgını okumustum. dogrulugu ne kadardır sence ? -
ben 3466 cl14 trfc 520 1.42vde %2500 memtest stabilitesi yakaladım
üstelik bana bazı arkadaşlara gelenlere göre biraz daha kötü bin gelmesine rağmen
bana eski ballistixlerden daha iyi gibi gözüktü
şu an yabancı mecralarda bütçesi samsung b-die'a yetmeyen herkes bunları alıp 3733 cl15 kullanıyor zen 2'de ^^
ryzen 3600 ve hatta intel sistem alan herkesin bu ramleri almasını öneriyorum
bunun yanında tRP ve tRC ayarlamasına izin veren gigabyte anakartlar alırlarsa subtiminglerden daha iyi performans elde edebilirler
MSI boardlarda da tRP ayarlanabiliyor
ASUS boardlarda tRP ayarlanamıyor
bu bellekler tRP'yi 14 yapabiliyor (biçok hızda)
ama asus boardlarda tRP tRCDRD'ye bağlandığı ve bu kitler çok düşük tRCD yapamadığı için bu tür subtiminglerden de performans aşırtmak isteyenler için ANAKART SEÇİMİ çok önemli
şu an hem güç limitleri hem de subtiming seçenekleriyle MSI h410 ve b460 anakartların beklenmesini tavsiye ediyorum intel sistem kuracaklara
fakat gigabyte da muhtemelen laçka güç limitleri koyacaktır. güç limiti konusunda şu an tek yamuk asus'dan geldi. onlar da diğer anakart markaları karşısında kötü duruma düşmemek için muhtemelen bios güncellemesi ile duruma el atıcaktır. yine de subtiminglerde tRCDRP limitlemesi olması cok kötü asus anakartlar için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 14 Haziran 2020; 17:10:47 >
Benzer içerikler
- ram cl değeri öğrenme
- sodımm ram nedir
- memory management hatası
- windows 7 hızlandırma
- corsair garanti sorgulama
- telefonda ram ne işe yarar
- lpddr5 nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X