Nasıl alınıyor. en fazla 4 sipariş verilebiliyor |
T.M.O KAVRULMUŞ 500 GRAM FİNDİK (2. sayfa)
-
-
Sistemi değiştirdilerse Bilemiyorum
Ben geçen hafta daha 8 adetten 3 sipariş geçtim
Belki sip adedini 4e düşürmüş olabilirler
Sepette 4ten yukarı çıkmıyorsa öyledir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben mağazasından aldım fındık tadı yok pasta böreğe gider ancak alalı 3 gün oldu yeni partiler nasıl bilmiyorum ama ben tekrar almam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çekirdek fiyatı 100 lira olmuş 110 tl ye fındık beğenmiyorlar. hayret. önceki hafta pttavm üzerinden 6 paket aldım. açtım yiyorum. gayet de güzel.
-
Bizim buradaki şubeye uğradım ama göremedim. Sanırım 80 küsür lira idi. Bölgesel olabilir mi yoksa yarın daha dikkatli bakacağım.
-
ufak migros daha kaliteli ama fiyatı çok iyi alın geçin.
-
şu anda 2 den fazla sipariş verilemiyor
-
TMO kendi satış ofislerinde bu fiyat...K.Mercimek 23 TL - Casanova (Baldoya benziyor) Pirinç 25 TL - Kavrulmuş Fındık 500gr 55 TL...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 30 Mart 2023; 14:53:51 > -
Sırada 1 yada 0.5 var sanırım.
-
Az önce yine aldım tmo satış ofisi var burda valla beleş çekirdek 70 tl
Fındık kreması 32 tl %50 si fındık vallaha beleşin beleşi 2 kg pirinç 50 tl pekmez aldım 800 gr 35 tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 30 Mart 2023; 17:51:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 tarafımız denizlerle çevrili ve kendimize ait denizimiz bile var (marmara denizi), dünyanın en pahalı balığını biz yiyoruz şaka gibi.
-
Marmara' dan halen bir "Deniz" olarak bahsetmeniz ironi olmuş.
İstanbul' un kanalizasyonu vazifesini görüyor...
-
İhracattan kabul edilmeyip dönen fındıkları yemiyoruzdur inşallah
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aynen
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X