Şimdi Ara

T-Mobile için üretilmiş tel. Turkcell çalışır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amerika'dan T630(Siyah) almayı düşünüyorum fakat telefon T-Mobile için üretilmiş.Özelliklerinde 900Mhz desteklediği ve unlock işleminin yapıldığı yazıyor.Bu telefonun Turkcell'de de sorunsuz çalışabileceği anlamına mı geliyor?

• Denemeden bilemezsin..Gprs ve MMS ayarlarını kabul etmeyebilir..
  • Peki bu ayarları kabul etmezse kartı görmezmi yoksa sadece GPRS ve MMS özelliklerini mi desteklemez?MMS dediğiniz SMS gönderme ile bir ilgisi yok değil mi?
  • 1900Mhz mi, 900Mhz mi? Orası kafamı karıştırdı da.
  • Bi tanıdığım t mobile için üretilmiş 6610 almıştı ve turkcelle kullanabiliyordu,ancak mms ve gprs ayarlarını yapamıyordu, yeni bir versiyonla hallolur herhalde.
  • 900Mhz,1800Mhz ve 1900Mhz destekliyor telefon.O zaman alıyorum arkadaşlar inşallah elimde patlamaz.
  • dmx o telefon 3 bantlı ev bence almanda bir sorun yok ama bazı şeylerle uğraşman gerekecek. nedir bunlar? öncelikle mms gönderemeyeceksin çünkü telin ayarları t*mobile göre yapılmış ve değişmiyor aynı şekilde internet ayarlarıda. ve telin bazı kısımlarında t-mobie logosu göeceksin. ama bunları düzeltmek mümkün hatta kız gibi yapmak. sanawww.cepforum.com sayfasını gözden geçirmeni öneriyorum.

saygılar
  • Eğer donanımsal olarak bir kısıtlama yoksa firmware güncllemesi yaparak telefonu kullanabilirsin.
  • T mobile için üretilmişse Gprs ayarları kilitlidir ve bildiğim kadarıyla en kral telefoncuda açamıyormuş ona göre
  • www.cepforum.com'a bakarsanız nasıl hallettiklerini görürsünüz.

symetrical belki henüz duymamış olabilirsin ama sıfır diye aldığın telefon sıfırlama bir cihaz bile olabiliyor artık. yani hiç sim kart takılmamış gibi. yani sim kart takıldığı zaman sıfır telefona, bir sayaç işlemeye başlıyor bu yüzden sıfır telefonlara heryerde kart taktırmazlar.

neyse asıl konu şimdi telefonları hem bu şekilde sıfırlıyorlar hem imei nosunu değiştirebiliyorlar vs vs. yani ne istersen o yapılabiliyor. detaylı bilgi bahsettiğim sitede mevcut.
  • GPRS ve MMS te tanım yapamazsın telefona yeniden sürüm yükletmen gerekiyor fakat bunlar kilitli telefonlar için t mobile aletleri doğubanktan al çoğu açık yani turkcellde rahatça kullanabilirsin
  • benim tel vodafone 1-2yerde ambleminden başka hiç bi zararı yok.Mms gprs herbişeyi ayarlanıyo...
  • benim 6610 t-mobile bende yeni aldım pismanım gprs ayarlarını yapamıyorum...
    versiyon upgrade dusunuyorum ama kilitlenip kalır diye korkuyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.