Şimdi Ara

T O Y O T A 1.33 Comfort/1.6 Comfort hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
7.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kimsede dememişki Alma diye arkadaş 1.33 da yaramaz 1.6 da yaramaz hiçbiri performanslı değildir üstüne hakettiğinden çok daha fazla yakar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenya64

quote:

Orijinalden alıntı: greencher

quote:

Orijinalden alıntı: kenya64

quote:

Orijinalden alıntı: greencher

3 vites otomatik şanzuman varmıydı ki ?

Bazı servis elemanları bile bilmiyor ama var işte :)

Enteresan ben 4 olarak biliyordum ... Çünkü o corollada kullanılan şanzuman bildiğin klasik otomatik... Dönemin avensislerinde LC lerinde de onu kullanıyorlar diye biliyorum.

1.6 Motorlarda 4 ileri kullanıldı, evet. Yalnız bendeki araba 1.33 ve 3 vites. Hatta ilk çıktığında autoshow dergisinde testi yapılmıştı. özellikle 3 vites diye yazmışlardı.

hiç şaşırmadım,
    şu anda yeni auris 1.6 motorlularda arka akslar avensisteki gibi çift salıncaklı bağımsız süspansiyon var.
    1.3 ve 1.4 motorlarda ise yarisdeki gibi burulma kirişli birbirine bağımlı süspansiyon kullanmışlar.
    .
    bu arada mevcut corolla bütün motor tiplerinde hala bağımsız süspansiyona geçememiş, halbuki geçen yıllarda makyaj vs yapmışlardı ...,
    demekki 6 yıldır bizi kandırmışlar.
    jetta, octavia, golf, lancer, focus vs; çok kollu bağımsız süspansiyona geçeli yıllar oldu.
    .
    sonuç olarak yeni corolla çıkmak üzere iken veya full donanımlı Lancer 44.900 tl iken mevcut corolla alınmaz., 2. eli bile alınmaz.
    sadece süspansiyon farkı 2-3 tl dir zaten, konfordan hiç bahsetmiyorum bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum

aynı araç bizde var hocam.
    Ve bağırtmazsanız çok ekonomik bir motor,sportif beklentileriniz yoksa da gayet rahat ettirecek bir otomobil.
  • zaman ayırıp katkıda bulunan arkadaşlara en içten teşekkürlerimi iletiyorum.

sonuçta alın teri olan zorluklarla kazandığımız parayı verip alıcaz onun için biraz tereddütte kaldım.

belki benim yerimde olan bir çok kişi hiç düşünmeden aklına gelen ilk seçeneği değerlendirir ama ben öyle yapamıyorum..

biraz detaycılık var ve de birazda fiyat/performans durumunu netleştirmek için zor karar veriyorum ama buradaki arkadaşlar olumlu ya da olumsuz sonuçta deneyimlerini ve de gördükleri manzaraları aktardıkları için durum giderek netleşiyor..

bu arada belki de konuyu uzattım diye kızanlarda olacaktır ama lordford50 arkadaşımızın bahsettiği gibi full donanımlı Lancer mı alsak acaba..bu alma işi zor..tam karar vermişken acaba dedirtiyorlar insana haklı olarak..
  • zaman ayırıp katkıda bulunan arkadaşlara en içten teşekkürlerimi iletiyorum.

sonuçta alın teri olan zorluklarla kazandığımız parayı verip alıcaz onun için biraz tereddütte kaldım.

belki benim yerimde olan bir çok kişi hiç düşünmeden aklına gelen ilk seçeneği değerlendirir ama ben öyle yapamıyorum..

biraz detaycılık var ve de birazda fiyat/performans durumunu netleştirmek için zor karar veriyorum ama buradaki arkadaşlar olumlu ya da olumsuz sonuçta deneyimlerini ve de gördükleri manzaraları aktardıkları için durum giderek netleşiyor..

bu arada belki de konuyu uzattım diye kızanlarda olacaktır ama lordford50 arkadaşımızın bahsettiği gibi full donanımlı Lancer mı alsak acaba..bu alma işi zor..tam karar vermişken acaba dedirtiyorlar insana haklı olarak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

quote:

Orijinalden alıntı: gerbera

max bütçe 1.6 Comfort parası yani 45000 tl ama temiz ikinci el de olabilir. @lordford50

sizde benim yaptığım gibi, 2010-11 lpg li 1.6 avensis elegant alabilirsiniz.

en göze hoş geleni :D ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerbera

zaman ayırıp katkıda bulunan arkadaşlara en içten teşekkürlerimi iletiyorum.

lancer çok güzel araba biz arabayı aile arabası olarak almasak sadece ben kullanacak olsam lancer'ı seçenekler arasına kesinlikle eklerdim hatta büyük htimalle alırdım. Yakıt tüketimi-performans olarak da yorumlar çok olumlu. donanım olarak zaten çok iyi sadece aracın iç mekanında kalite algısı düşük bulunuyor. ben kesinlikle es geçmeyin derim bayiden güzel fiyat alabilirsiniz belli olmaz

• yorumunuz için teşekkür ederim,zaten aklımda var,değerlendiricem.sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerbera -- 13 Temmuz 2013; 10:04:44 >
  • ugurr999 kullanıcısına yanıt
    arkadaşımın 2010 lancerini bir kaç gün kullandım, içi çift renk olan.
    iç mekanı birçok C sınıfı araçtan daha kaliteli. alt versiyon corolla dan da kalitelidir.
    .
    bu hafta yeni corollalar bayilere gelmiş, bir göz atmakta fayda var.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.