Şimdi Ara

T-Styler Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • T-Styler= Türk Styler benim bulduğum ve uydurduğum bişi belki daha önce bulanlarda vardır ama benkendi kafamca yarattım bunu.

t stylerler iki adet makineli tüfek kullanır ( Uzi Hariç) Ama bf ss rs hs ws wc dbf vb. hareketlerle oynarlar.

Bende bir t-styler Oldum İki makineli tüfek kullanıom + bf dbf ss rs hs wc ws yapabiliom.

Wall runnig felanda var tabi

hadi size ii oyunlar
    Yaşasın t-stylerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gesped_Gunzer -- 19 Haziran 2007; 12:09:43 >

• Ne yaratıcı milletız ya
  • kore lilerin var bizim neden olmasın
  • T turtlelere diyolardı... bari Tr style yapalım da güzel olsun
  • ya yanlış anlamada özenti olmuşun biraz konudan deil resmnden selime baya bi özenion sen git kendine özel orj. bi resm bul bnce bnde karıştırıom resme bakıom selm sanıom
  • benimkiside özenti değil sayılmaz... bu forumda oldugunu biliyordum da başka bi forumdaki ii bi arkadasımın avatarıydı sonra DHe Selo35 accım gittikten sora geri başlayınca dedim bunu koyayım gene
    Edit: Arkadasla bir kullanıyo gibi bişeydik.. ona bıraktım o şifreyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 20 Haziran 2007; 1:15:47 >
  • boş verin türklerin tek yapabilceği kebab style başka bişeyimiz konusulmaz

2 hafta sonra tr unz tekrar dönebilr hzırlıklı olun saygılar
  • ***selena şu selim dediğiniz çocuğun nick ney gunz ' da özenilen karakter :P
  • ben low
    aslına bakarsan eziğin tekiyim abartıyolar

h4pp3 adını hatırlayamadım h4pp3 diye geçicek kusra bakma
    gelsin su TRGUNZ artık.. cok özledikk

• quote:

Orjinalden alıntı: TheKinQ

benimkiside özenti değil sayılmaz... bu forumda oldugunu biliyordum da başka bi forumdaki ii bi arkadasımın avatarıydı sonra DHe Selo35 accım gittikten sora geri başlayınca dedim bunu koyayım gene
    Edit: Arkadasla bir kullanıyo gibi bişeydik.. ona bıraktım o şifreyi

ha selo35 senin mi oda özenti gibi gelmişti bnde resmi çok beenmiştim ama sitede başka birinde war özenti gibi durmasın die koymadm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mince49 -- 21 Haziran 2007; 12:13:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ToteNfoBy

***selena şu selim dediğiniz çocuğun nick ney gunz ' da özenilen karakter :P

Wonderbread Ha bu arada cutegirl e sordum han ve forevenge yi forevenge nah keser dedi han onur abi bilom bn gunza ilk başladıım zamanlar vs yapmıştık 8-7 yenmişti dedi ama ara werdi bnde o zamana göre çok iyiyim yenemez artk dedi

• 1vs1 de deniz alır cogu türk ü %90++ alır 1vs1 de :P
  • Allah allah adamdan gördüm hoşuma gitti evet özendim :D
  • bnde onu dedm özenti olma orjinal ol
  • ben sword yanınada 2 pompalı char kız

nick : Butterfly_TR
  • quote:

Orjinalden alıntı: poysion

ben sword yanınada 2 pompalı char kız

nick : Butterfly_TR

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.