1 hafta once shopping TV'den aldığım bu ürünle ilgili yazılanları okuyunca inanın çok şaşırdım... shopping tv de ilk urunu gordukten sonra t-techin web sitesine girmiş(www.t-techmobile.com) ve ürünün özelliklerine bakmıştım... adamlar zaten çin malı olduklarını saklamıyorlar sitelerinde üsütüne üstlük tüm dünyaya board ihraç ediyorlar çinden...ileride teknik bir problem yaşarsam nolur diye merak ettiğim ve almadan once emin olmak istediğim içind e mesaj attım sitenin iletişim bolumunden... 1 saat bile olmadan cvp geldi ve müşteri hizmetlerinden aradılar bilgi aktarmak için...
zaten beğenmiştim sırf bu yaklaşımdan dolayı ürünü shoppin tv'den aldım, gayette memnunum... ürünün kutusunun üzerinde bile T-TECH SHOPPING TV Özel Müşteri Hattı diye sticker var... bu okuduklarımdan sonra orayı urunle ilgili yeniden aradım. telefona çıkan bayan gayet pozitif bir şekilde ilgilendi... daha once aldığım çin malı ürünleri hiç birinde satış sonrası hizmettin bu kadar güçlü olduğunu ve müşteri memnuniyetini önemsediklerini görmedim ben... her şekilde ürünlerinin arkasındalar ve boyle firmaların çoğalması onemli olan bence...
ben kesinlikle bu markanın urunlerini tavsiye ederim,
tıpkısının aynısı. tabi tasarım olarak.
BİR TELEFONUN BİREBİR KOPYASINI YAPMAK MARKA OLMAKMIDIR.....KENDİ DİZAYNINI YARATACAKSIN....BAK NOKİA ,SAMSUNG,LG,MOTOROLA ÇIKARDIĞI TELEFONLARIN DİZAYNLARI BİRBİRİNE BENZİYORMU? İŞTE MARKA OLMAK BUDUR...KALİTE BUDUR...AYRICA CİNDE ÜRETİM YAPAN BÜTÜN ÜNLÜ MARKALAR....KENDİ STANDARLARINA VE KALİTESİNE GÖRE ÜRETİM YAPARLAR.....AMA BU MALLAR MERDİVEN ALTIDIR.....VERİN BANA 4000 DOLAR...1000 TANE İSTEDİĞİN ÜNLÜ MARKANIN DIŞ GÖRÜNÜŞÜNDEN TELEFON YAPTIRAYIM....ADINI DA SEN SÖYLE İSTEDİĞİNİ YAZDIRAYIM.....BU MARKA OLMAK DEĞİLDİR TECHİM ARKADAŞ BU BÖYLE BİLİNE...SEVGİLER
quote:
Orijinalden alıntı: techim
arkadaşlar merhaba,
1 hafta once shopping TV'den aldığım bu ürünle ilgili yazılanları okuyunca inanın çok şaşırdım... shopping tv de ilk urunu gordukten sonra t-techin web sitesine girmiş(www.t-techmobile.com) ve ürünün özelliklerine bakmıştım... adamlar zaten çin malı olduklarını saklamıyorlar sitelerinde üsütüne üstlük tüm dünyaya board ihraç ediyorlar çinden...ileride teknik bir problem yaşarsam nolur diye merak ettiğim ve almadan once emin olmak istediğim içind e mesaj attım sitenin iletişim bolumunden... 1 saat bile olmadan cvp geldi ve müşteri hizmetlerinden aradılar bilgi aktarmak için...
zaten beğenmiştim sırf bu yaklaşımdan dolayı ürünü shoppin tv'den aldım, gayette memnunum... ürünün kutusunun üzerinde bile T-TECH SHOPPING TV Özel Müşteri Hattı diye sticker var... bu okuduklarımdan sonra orayı urunle ilgili yeniden aradım. telefona çıkan bayan gayet pozitif bir şekilde ilgilendi... daha once aldığım çin malı ürünleri hiç birinde satış sonrası hizmettin bu kadar güçlü olduğunu ve müşteri memnuniyetini önemsediklerini görmedim ben... her şekilde ürünlerinin arkasındalar ve boyle firmaların çoğalması onemli olan bence...
quote:
Orijinalden alıntı: techim
arkadaşlar merhaba,
bir firma yetkilisiyle daha karşı karşıyayız
çin mallarına bulaşmayın arkadaşlar. bende yaptım bu hatayı.ilk hevesle çok harika geliyor telefon. fakat daha sonra insan kaliteyi hissetmek istiyor. neyse bu dediklerimi 3-4 ay sonra telefon pert olmaya başladığında anlarsınız...
Alan birisi farkları net olarak yazabilir mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: ARIKAN
TUFANER ARKADAŞIM ATIYORSUN....BU CİN MALI TELEFONLARDAN BÜYÜK MARKALAR CIKARSALAR BİR DAHA ÜRETİM YAPAMAZLAR...YUKARIDA YAZDIĞIN TELEFONUN HİÇ BİR ÖZELLİĞİ YOK..YAZILAN ÖZELLİKLERİN HİÇ BİRİSİ DOĞRU DEĞİL.. 1-3G VAR YAZIYOR....BU TELEFONDA 3G YOOOOKKKKK. 2-KAMERA 2MP YAZIYOR BU TELEFONUN KAMERASI...VGA(480*640)DIR. 3-HAFIZALARI....197 Kilobayt).. 4-sar değeri belli değil 5-AYRICA YUKARIDA YAZILI OLAN VERİLER NOKİANIN VERİLERİ BU TELEFONUN DEĞİL... 6-TUFANER ARKADAŞIM.....VE MAKİNA BAŞINA 75 DOLAR....1000 TANE AYNI TELEFONUN GETİREYİM...ÜSTELİK MARKASINI DA---TUFANER ----YZDIRAYIM...BU TELEFONLAR 20-45 DOLARA CİN DE MERDİVEN ALTINDA YAPILIYORLAR....EĞER BÜYÜK MARKALAR BUNLARI YAPSALARDI...BİR DAHA PİYASADA BİZ TELEFONCUYUZ DİYE GEZEMEZLERDİ....ŞU ANDA PİYASADA BÜYÜK MARKALARIN 3G Lİ VE ADAM GİBİ TELEFONLARI KALİTELİ OLRAK 200-450 ARASINDA SATILMAKTADIRLAR....1000 TL OLUR DİYE İ,NSANLARI KANDIRMAYA KALKMAYALIM...SEVGİLER
Olmazmı arkadaşım var işte T-TECH STORM ürünü yaptı
quote:
Orijinalden alıntı: @rd@
çin mallarına bulaşmayın arkadaşlar. bende yaptım bu hatayı.ilk hevesle çok harika geliyor telefon. fakat daha sonra insan kaliteyi hissetmek istiyor. neyse bu dediklerimi 3-4 ay sonra telefon pert olmaya başladığında anlarsınız...
Bende bu sitenin güzin ablası oldum resmen usta zaten fiyata göre normal diye düşünüyorum buda herhalde kıyafet üretmek gibi baskısını koyuyorsun işte fiyat artıyor bunlarda ona göre yapıyor adam bu arada 2 yıl garanti vermiş ürünlerde bence uygundur takip etmeden lütfen yorum yapmayın teknoloji benim ilgi alanım :)
yeni üyesin diye mazur görüyorum konu geçeli 1 ay olmuş ve senden 1000-1500 mesaj daha fazla yazmış daha bilgili arkadaşların mesajlarına alıntı yaparak yorum yapıosun arkadaş 6700 çakmasını 190 a almış ve piman olmuş nette gezinirlen aynı telefon çakması 75 dolara görmüştüm o fiyatlarda bir sürü kaliteli markanın güzel ürünleri var sırf pahalı bir telefon ile dış görünüşü aynı olan telefonu almak görgüsüzlüktür http://www.cimri.com/cep-telefonlari_fiyat-160-200
bu fiyat aralığında çok güzel telefonlar var dediğim gibi yeni üye olduğun için mazur görüyorum
arkadaşlar bu ürün şu anda (3 eylül 2009 saat:00:00) atışı yapılıyor. fiyat 179.90 sipariş verecektim ama yorumları okuyunca vazgeçtim. yorum yapan arkadaşlar inşallah tarafsız yorum yapmışsınızdır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme