Şimdi Ara

T-Tech E67(Nokia 6700'ın aynısı), Shopping TVde satılıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
65.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çift hatlı markasız telefonlara hiç alıcı gözüyle bakmamıştım ama şu aralar shopping tv de t-tech e67 telefonunu sık sık görmeye başlayınca birazcık hoşuma gitti,çünkü menüsünü aynı nokia ya benzetmişler, dıştan görüntüsünüde nokia 6700 benzetmişler,telefonda incecik bi şey hakkaten.Neyse daha sonra ya bi internete bakayım dedim,ama telefon yeni olduğu için herhalde,bi shopping tv nin sitesinde telefonla alakalı bilgi var,birde t-tech in kendi sitesinde var. Ama belki shopping tvden telefonu alan birileri bu konuyu görürde bizlere yardımcı olmak ister. Mesela sar değeri nedir bu telefonun, diğer çift hatlı telefonlarda olduğu gibi birisiyle konuşurken kendi sesimizi arkadan duyuyor muyuz,umarım bi bilen çıkarda yardımcı olur bizede..

not:shopping tv şu sıralarda 179 tlye veya 189 tlye satıyor telefonu

T-Tech E67'nin Resmi:

Nokia 6700'ın Resmi:

Shopping TV linki ve açıklaması:

LİNK:
    http://www.shoppingtv.com/1-70-113698-elektronik-ttech-e67-cift-hatli-cep-telefonu.aspx

AÇIKLAMA:
    103*49*11 mm boyutlarında, 84 gr ağırlığında, Dokunmatik tuş takımı, çift hatlı, Polifonik ve MP3 zil sesi, Bekleme süresi maksimum 200 saat, Konuşma süresi maksimum 4 saat, Li-lon pil türü, Bluetooth, 2,0 Wap versiyon, PC senkronizasyonlu, 2.0 megapixel, Kamerada 4 kat zoom özelliği, MP3 çalar, FM radyo, Oyun var, 500 adet telefon hafızası, Mikro SD hafıza kartı, Entegre flaş, Video oynatma ve sesli video kayıt, MMS destekli, Hesap makinesi, Titreşim, alarm ajanda, Hands free(eller serbest), 1 adet ekstra yedek pil hediyeli, 2 yıl cihaz, 5 sene pil ve aksesuar garantili, Bu ürün T-tech tarafından sadece ShoppingTV için üretilmiştir ve başka bir yerde bulma imkanınız yoktur, T.Tech E67’in en önemli özelliği ise 10 mm kalınlığında olmasıdır, Çift kartlı telefonların arasında şu anda dünyadaki en incesidir ve bir benzeri yoktur. 103*49*14 mm boyutlarında, 84 gr ağırlığında, Dokunmatik ekranlı, çift hatlı, Polifonik ve MP3 zil sesi,Bekleme süresi maksimum 200 saat, Konuşma süresi maksimum 4 saat, Li-lon pil türü, Bluetooth, 2,0 Wap versiyon, PC senkronizasyonlu, 2.0 megapixel, Kamerada 4 kat zoom özelliği, MP3 çalar, FM radyo, Oyun, 500 adet telefon hafızası, Mikro SD hafıza kartı, Entegre flaş, Video oynatma ve sesli video kayıt, MMS destekli, Hesap makinesi, Titreşim, alarm ajanda, Hands free(eller serbest), 1 adet ekstra yedek pil hediyeli, 2 yıl cihaz, 5 sene pil ve aksesuar garantili.

T-Tech sitesinin linki ve açıklaması:

LİNK:
    http://www.t-techmobile.com/e6700.html

AÇIKLAMA:
    Genel Özellikleri

Çift Sim Kart Var
    Boyutlar
    103 x 49 x 10 mm

Ağırlık
    84 gr

Şebeke
    900 / 1800

Ajanda
    Var

Alarm
    Var

Titreşim
    Var

Hesap Makinesi
    Var

HandsFree (Eller Serbest)
    Var

Resimli Telefon Defteri
    Var

Ses Kayıt
    Var

Sesli Arama
    -

Ortam Sesleri Kayıt
    Var

Bas Konuş
    -

İşletim Sistemi

Zil Tipi
    Polifonik , MP3

Telefon Tipi
    Bar Tipi

Güç Özellikleri

Bekleme Süresi
    Maksimum 200 saat

Konuşma Süresi
    Maksimum 4 saat

Pil Türü
    Li-Ion

Pil Gücü
    700 mAh

Bağlantı Özellikleri

Bluetooth
    Var

Wi-Fi.
    -

Dahili Modem
    Var

GPRS
    Class 10

GPRS
    Var

GPS
    -

EDGE
    -

3G
    -

Push E-mail
    -

E-mail Desteği
    -

WAP
    Versiyon 2.0

Infra Red (Kızıl Ötesi)
    -

PC Senkronizasyonu
    Var

Kamera Özellikleri

Entegre Kamera
    Var

Kamera Çözünürlüğü
    2.0 Megapixel

Kamera Zoom
    4x

Video Kayıt
    Var

Sesli Video Kayıt
    Var

Video Oynatma
    Var

Entegre Flaş
    Var

Eğlence

MP3 Çalma
    Var

Radyo
    Var

MMS
    Var

Melodi Programlama
    -

Oyun
    Var

Hafıza Özellikleri

Telefon Rehberi Hafızası
    500 adet

Arttırılabilir Hafıza
    Var

Hafıza Kartı Tipi
    Micro SD

[image][/image][image][/image][simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 562_562 -- 16 Temmuz 2009; 2:05:05 >

• gncl..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 562_562

gncl..
    ee? nesi gncl ki?

çakma bi telefon iste daha cok far nokia 6700 cakmasi çin malı telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZZLuCK

ee? nesi gncl ki?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BuZZLuCK

ee? nesi gncl ki?

sağol çok yardımcı oldun..

• quote:

quote:

ee? nesi gncl ki?

sağol çok yardımcı oldun..

Alıntıları Göster
    http://www.hepsiburada.com/digiphone-6700-cift-simkart-tv-/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepdigi6700

http://www.hepsiburada.com/concord-e94-cift-sim-kart-tv-1-gb-hafiza-karti-/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepcone94

burda bir baska nokia 6700 cakmasi var sar degeri de 0.83 W/kg diyo

simdi yardimci olabildim mi

• quote:

quote:

http://www.hepsiburada.com/digiphone-6700-cift-simkart-tv-/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepdigi6700

http://www.hepsiburada.com/concord-e94-cift-sim-kart-tv-1-gb-hafiza-karti-/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepcone94

burda bir baska nokia 6700 cakmasi var sar degeri de 0.83 W/kg diyo

simdi yardimci olabildim mi

sağolasın şimdi daha çok yardımcı oldun..

Alıntıları Göster
    ArkadaşLar bn Shopping Tvden aldım 3 gündür kullanıyorum süper telefon Kasa birebir aynı Nokia 6700 yan yana da karşılaştırdım yazıyı kapatınca ayıtmınız imkansız...!!!

Diğer çift sim kart telefonlar gibi 2.simden konuşurken sesin yankı yapma olayı kesinlikle yoktur herkese tavsye ederim bu fiyata kimse kaçırmasın daha çıkar mıı bilmem ama nette bu telefon un olmadığı kesin bi kendi sitesinde war o da tanıtım amaçlı galibaa...!!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtcnylmz

ArkadaşLar bn Shopping Tvden aldım 3 gündür kullanıyorum süper telefon Kasa birebir aynı Nokia 6700 yan yana da karşılaştırdım yazıyı kapatınca ayıtmınız imkansız...!!!

Diğer çift sim kart telefonlar gibi 2.simden konuşurken sesin yankı yapma olayı kesinlikle yoktur herkese tavsye ederim bu fiyata kimse kaçırmasın daha çıkar mıı bilmem ama nette bu telefon un olmadığı kesin bi kendi sitesinde war o da tanıtım amaçlı galibaa...!!!

Alıntıları Göster
    mertcan kardeş konuya cvp yazdığın için çok sağol,ben sana özel msj yollamak istedim ama ayarlardan kapalı galiba özel mesaj alımı,kardeş bende düşünüyorum hala bu telefonu acaba seninle nasıl iletişime geçebilirim.

• quote:

mertcan kardeş konuya cvp yazdığın için çok sağol,ben sana özel msj yollamak istedim ama ayarlardan kapalı galiba özel mesaj alımı,kardeş bende düşünüyorum hala bu telefonu acaba seninle nasıl iletişime geçebilirim.

Alıntıları Göster
    MSN vermek yasakmı bilmiyorum ama ...!!!! mrtcnylmz@.... ekLe konuşalım bilader.... ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtcnylmz

MSN vermek yasakmı bilmiyorum ama ...!!!! mrtcnylmz@.... ekLe konuşalım bilader.... ;)

Alıntıları Göster
    Merhaba,
    Ben Shopping TV'den bu modeli aldım. Dün elime geçti, hala kurcalamaktayım.
    Telefonla konusurken herhangi bir yankı sesi duymadım. Daha kesin bir cevap için bir süre daha kullanmam lazım.
    Sar değerini bilmiyorum. Internet sitelerindeki antalya destek hattını arayıp bunu da soracagım.

Yalnız telefonla ilgili bazı şikayetlerim var.

1) Ekranın sol kısmı biraz fazla içerde. Bundan dolayı mesaj yazarken/okurken I harfi hiç gözükmezken, A harfi gibi harflerin yarısı gözükmüyor. Elbette yazılanı anlayabiliyoruz ama çok rahatsız edici bir durum.

2) Telefonun kullanım kılavuzunda "Cep telefonunun birincil ve ikincil kartları şebeke üzerinde bekleme konumundayken VE birincil/ikincil SIM kartı çağrı yapmak için kullanıldığında, diğer ikincil/birincil SIM kart için gelen çağrı oldugunda, cep telefonu yeni gelen çağrıyı bildirmek için bip sesiyle ikazda bulunur. Yeni gelen çağrı bağlandığında, aşağı/yukarı yön tuşuna basarak istediğiniz çağrıyı seçebilir ve ardından sol yumuşak tuşa basarak çağrıyı aktif hale getirebilirsiniz. Bir çağrı seçildiğinde diğer çağrı beklemeye alınır" yazmaktadır.
    Ancak ben avea ile konusurken, turkcell hattımdan arandıgımda karşi tarafa "aradıgınız kişiye şu an ulaşılamıyor" mesajı dinletiliyor ve bana bip sesi falan gelmiyor.

Yani bu modele ait kılavuzda belirtilenin aksine bir SIM ile konusurken diğer SIMden arandığımda kesinlikle ulaşılamıyorum.

3) Internet sitesinde bu modelin pc senkronizasyonu özelliği oldugunu belirtmesine ragmen henüz nasil senkronizasyon yapılacagini ögrenemedim. Cünkü telefonla gelen usb kablosunu laptopıma bagladıgımda telefonu göremiyorum. Telefonla birlikte herhangi bir yazılım gelmedi, sayfalarında da indireceğim hiç bir yazılım yok.

Bugun (Cumartesi) günü saat 16:55 te T-Tech in internet adresinde yazan antalya destek hattını aradığımda açan kişi olmadı. Pazartesi tekrar arayıp şikayetimi bildirecegim.

Telefonu satın alan arkadaslar aynı şikayetlerin kendilerinde de olup olmadığını yazarlarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duggari06 -- 18 Temmuz 2009; 17:46:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: duggari06

Merhaba,
    Ben Shopping TV'den bu modeli aldım. Dün elime geçti, hala kurcalamaktayım.
    Telefonla konusurken herhangi bir yankı sesi duymadım. Daha kesin bir cevap için bir süre daha kullanmam lazım.
    Sar değerini bilmiyorum. Internet sitelerindeki antalya destek hattını arayıp bunu da soracagım.

Yalnız telefonla ilgili bazı şikayetlerim var.

1) Ekranın sol kısmı biraz fazla içerde. Bundan dolayı mesaj yazarken/okurken I harfi hiç gözükmezken, A harfi gibi harflerin yarısı gözükmüyor. Elbette yazılanı anlayabiliyoruz ama çok rahatsız edici bir durum.

2) Telefonun kullanım kılavuzunda "Cep telefonunun birincil ve ikincil kartları şebeke üzerinde bekleme konumundayken VE birincil/ikincil SIM kartı çağrı yapmak için kullanıldığında, diğer ikincil/birincil SIM kart için gelen çağrı oldugunda, cep telefonu yeni gelen çağrıyı bildirmek için bip sesiyle ikazda bulunur. Yeni gelen çağrı bağlandığında, aşağı/yukarı yön tuşuna basarak istediğiniz çağrıyı seçebilir ve ardından sol yumuşak tuşa basarak çağrıyı aktif hale getirebilirsiniz. Bir çağrı seçildiğinde diğer çağrı beklemeye alınır" yazmaktadır.
    Ancak ben avea ile konusurken, turkcell hattımdan arandıgımda karşi tarafa "aradıgınız kişiye şu an ulaşılamıyor" mesajı dinletiliyor ve bana bip sesi falan gelmiyor.

Yani bu modele ait kılavuzda belirtilenin aksine bir SIM ile konusurken diğer SIMden arandığımda kesinlikle ulaşılamıyorum.

3) Internet sitesinde bu modelin pc senkronizasyonu özelliği oldugunu belirtmesine ragmen henüz nasil senkronizasyon yapılacagini ögrenemedim. Cünkü telefonla gelen usb kablosunu laptopıma bagladıgımda telefonu göremiyorum. Telefonla birlikte herhangi bir yazılım gelmedi, sayfalarında da indireceğim hiç bir yazılım yok.

Bugun (Cumartesi) günü saat 16:55 te T-Tech in internet adresinde yazan antalya destek hattını aradığımda açan kişi olmadı. Pazartesi tekrar arayıp şikayetimi bildirecegim.

Telefonu satın alan arkadaslar aynı şikayetlerin kendilerinde de olup olmadığını yazarlarsa sevinirim.

Alıntıları Göster
    Shopping TV müşteri hizmetleriyle yaptıgım görüşme sonrası ürünün iade işlemlerini başlattım.
    Yalnız gıcık ettiler beni.. Telefonun aktif olarak aynı anda çift sim kartı desteklemediğini söylediler. Kullanma kılavuzunun kendilerini bağlamadığını söylediler.
    Ürünü satarken böyle bir özelliği belirtmediklerini söylediler. Bütün özelliklerini belirtiyorlarmış.... olmayan bir özelliği belirtecek halleri yokmuş.. Kullanma kulavuzunun kendilerini baglamadıgını söyleseler de kendi sitelerinde (www.shoppingtv.com);

"- Ambalajında, etiketinde, tanıtma ve kullanma kılavuzunda belirtilen özellikler ve fonksiyonlardan herhangi birinin eksikliği durumunda ürün, resmi deyişiyle 'ayıplı ürün' durumundadır........Satın alınan ürünün ayıplı olduğunun anlaşılması halinde; tüketici, teslim tarihten başlayarak 30 gün içinde bu ürünün değiştirilmesini, iadesini ya da ücretsiz tamirini isteyebilir."

denmektedir.

• quote:

Shopping TV müşteri hizmetleriyle yaptıgım görüşme sonrası ürünün iade işlemlerini başlattım.
    Yalnız gıcık ettiler beni.. Telefonun aktif olarak aynı anda çift sim kartı desteklemediğini söylediler. Kullanma kılavuzunun kendilerini bağlamadığını söylediler.
    Ürünü satarken böyle bir özelliği belirtmediklerini söylediler. Bütün özelliklerini belirtiyorlarmış.... olmayan bir özelliği belirtecek halleri yokmuş.. Kullanma kulavuzunun kendilerini baglamadıgını söyleseler de kendi sitelerinde (www.shoppingtv.com);

"- Ambalajında, etiketinde, tanıtma ve kullanma kılavuzunda belirtilen özellikler ve fonksiyonlardan herhangi birinin eksikliği durumunda ürün, resmi deyişiyle 'ayıplı ürün' durumundadır........Satın alınan ürünün ayıplı olduğunun anlaşılması halinde; tüketici, teslim tarihten başlayarak 30 gün içinde bu ürünün değiştirilmesini, iadesini ya da ücretsiz tamirini isteyebilir."

denmektedir.

Alıntıları Göster
    KLAVUZUNA,UCUZLUĞUNA, ALDA NIP TELEFONLARI(ÇİN MALLARI( ALIYORSUNUZ.....YAZILAN ÖZELLİKLER ÇAZİP KILIYOR...AMA BU BÖYLE BİLİNA HİÇ BİR ÇİN MALININ KLAVUZUNDA VE TANITIMINDA YAZAN BİLGİLERİN HİÇ BİRİSİ DOĞRU DEĞİDİR.İŞALLAH PARANI GERİ ALABİLİRSİN?????Bİ DAHA CİN MALLARINDAN UZAN DURMAK GEREKTİĞİNİ ARTIK YAŞAYARAK ÖĞRENDİN..

• quote:

Orijinalden alıntı: FKRKN

KLAVUZUNA,UCUZLUĞUNA, ALDA NIP TELEFONLARI(ÇİN MALLARI( ALIYORSUNUZ.....YAZILAN ÖZELLİKLER ÇAZİP KILIYOR...AMA BU BÖYLE BİLİNA HİÇ BİR ÇİN MALININ KLAVUZUNDA VE TANITIMINDA YAZAN BİLGİLERİN HİÇ BİRİSİ DOĞRU DEĞİDİR.İŞALLAH PARANI GERİ ALABİLİRSİN?????Bİ DAHA CİN MALLARINDAN UZAN DURMAK GEREKTİĞİNİ ARTIK YAŞAYARAK ÖĞRENDİN..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

1.si böyle bir markayı hiç duymamıştım. Satış anındahttp://www.t-tech.com/ sayfasına girdiğimde çinle ilgili hiç bir bilgiye rastlamadim. tam tersine ABD adresi yazıyor.. T-Tech, Inc.
    510 Guthridge Ct.
    Norcross, Georgia 30092 USA
    Ben de herhalde bunlar yaptı diye düşünmüştüm.

2.si diğer firmalar da çift sim destekleyen telefonları pazarlama stratejisi olarak çoğunlukla üretmiyorlar, ürettikleri zaman da aşırı pahalıya satıyorlar. Buradan hepsini kınıyorum :D

3. sü şu anda kullanmakta olduğum Sony Ericssonun kasası olsun bataryası olsun hepsinde de "Made in China" yazmaktadır.

Burada tek fark marka güvencesi. T-Tech uydurma bir marka, sorunla karşılaştıgında muhattabın olmuyor.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

1.si böyle bir markayı hiç duymamıştım. Satış anındahttp://www.t-tech.com/ sayfasına girdiğimde çinle ilgili hiç bir bilgiye rastlamadim. tam tersine ABD adresi yazıyor.. T-Tech, Inc.
    510 Guthridge Ct.
    Norcross, Georgia 30092 USA
    Ben de herhalde bunlar yaptı diye düşünmüştüm.

2.si diğer firmalar da çift sim destekleyen telefonları pazarlama stratejisi olarak çoğunlukla üretmiyorlar, ürettikleri zaman da aşırı pahalıya satıyorlar. Buradan hepsini kınıyorum :D

3. sü şu anda kullanmakta olduğum Sony Ericssonun kasası olsun bataryası olsun hepsinde de "Made in China" yazmaktadır.

Burada tek fark marka güvencesi. T-Tech uydurma bir marka, sorunla karşılaştıgında muhattabın olmuyor.

Alıntıları Göster
    Eski nick shahrukh_khan

Çinde üretim yapan firmalar vardır kalitesinde ödün vermezler. Birde çinde nerede yapıldığı belli olmayan fason ve taklit eden fabrikalar vardır aradaki ince nüansa dikkat edelim

• quote:

Orijinalden alıntı: bollywood turkey

Eski nick shahrukh_khan

Çinde üretim yapan firmalar vardır kalitesinde ödün vermezler. Birde çinde nerede yapıldığı belli olmayan fason ve taklit eden fabrikalar vardır aradaki ince nüansa dikkat edelim

Alıntıları Göster
    Shopping tv ye bu ürünün satışının artık yapılıp yapılmayacağıyla alakalı bi mail attım,gelen cevabı aynen yazıyorum:

"
    Sayın Üyemiz;

Üretici firmadan kaynaklanan sorundan dolayı T-tech E67 marka cep telefonlarında tarafımızca ufak bir sorun bulunduğu için satışı durdurulmuştur.SHOPPİNGTV ailesi olarak temel amacımız müşteri memnuniyeti olduğu için, firmalardan kaynaklanan en ufak sorun yaratan ürünleri müşterilerimize gönderimini sağlamamaktayız.

Saygılarımızla "

zaten almaktanda vazgeçtim artık,hayırlısı olsun ne diyelim..

• quote:

Shopping tv ye bu ürünün satışının artık yapılıp yapılmayacağıyla alakalı bi mail attım,gelen cevabı aynen yazıyorum:

"
    Sayın Üyemiz;

Üretici firmadan kaynaklanan sorundan dolayı T-tech E67 marka cep telefonlarında tarafımızca ufak bir sorun bulunduğu için satışı durdurulmuştur.SHOPPİNGTV ailesi olarak temel amacımız müşteri memnuniyeti olduğu için, firmalardan kaynaklanan en ufak sorun yaratan ürünleri müşterilerimize gönderimini sağlamamaktayız.

Saygılarımızla "

zaten almaktanda vazgeçtim artık,hayırlısı olsun ne diyelim..

Alıntıları Göster
    Bana böyle bir şeyden bahsetmediler.. Utanmazca kılavuz bizi bağlamaz şeklinde bir açıklama yapıyorlar bir de... Shopping TV benim için bitmiştir artık.

• quote:

Bana böyle bir şeyden bahsetmediler.. Utanmazca kılavuz bizi bağlamaz şeklinde bir açıklama yapıyorlar bir de... Shopping TV benim için bitmiştir artık.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar şu çin e kızanlara bir çit lafım var
    aynı özellikteki bir telefonu tanınmış markalardan birisi çıkartmış olsa nokia, samsung, sony ..vs acaba kaça satardı? çin malı diye BAN ladığınız ve 150-250TLl fiyat aralığında satılan telefonları tahmin ediyorum en aşağı 1000TL den başlayan fiyatlarla bize satarlar, biz de büyük bir memnuniyetle alırdık neticede çok para verdik de tanınmış markala bir telefon aldık ya :)))
    aldığınız ürüne verdiğiniz para ile orantılı bakmanızı tavsiye ediyorum 150-200TL ye telefon alıp kalite konusunda çok fazla beklenti içine girmeyin, yok yankı yapıyordu, yok menusu karışıktı, plastik aksam kaliteli değildi...vs
    ne verdin ne bekliyorsun ama FİYAT/PERFORMANS olarak bakılırsa bana göre 10 numara iyi ki ÇİN var hadi bi de olmasa bizi ördek gibi yolarlar valla....

• quote:

Orijinalden alıntı: TUFANER

arkadaşlar şu çin e kızanlara bir çit lafım var
    aynı özellikteki bir telefonu tanınmış markalardan birisi çıkartmış olsa nokia, samsung, sony ..vs acaba kaça satardı? çin malı diye BAN ladığınız ve 150-250TLl fiyat aralığında satılan telefonları tahmin ediyorum en aşağı 1000TL den başlayan fiyatlarla bize satarlar, biz de büyük bir memnuniyetle alırdık neticede çok para verdik de tanınmış markala bir telefon aldık ya :)))
    aldığınız ürüne verdiğiniz para ile orantılı bakmanızı tavsiye ediyorum 150-200TL ye telefon alıp kalite konusunda çok fazla beklenti içine girmeyin, yok yankı yapıyordu, yok menusu karışıktı, plastik aksam kaliteli değildi...vs
    ne verdin ne bekliyorsun ama FİYAT/PERFORMANS olarak bakılırsa bana göre 10 numara iyi ki ÇİN var hadi bi de olmasa bizi ördek gibi yolarlar valla....

Alıntıları Göster
    TUFANER ARKADAŞIM ATIYORSUN....BU CİN MALI TELEFONLARDAN BÜYÜK MARKALAR CIKARSALAR BİR DAHA ÜRETİM YAPAMAZLAR...YUKARIDA YAZDIĞIN TELEFONUN HİÇ BİR ÖZELLİĞİ YOK..YAZILAN ÖZELLİKLERİN HİÇ BİRİSİ DOĞRU DEĞİL..
    1-3G VAR YAZIYOR....BU TELEFONDA 3G YOOOOKKKKK.
    2-KAMERA 2MP YAZIYOR BU TELEFONUN KAMERASI...VGA(480*640)DIR.
    3-HAFIZALARI....197 Kilobayt)..
    4-sar değeri belli değil
    5-AYRICA YUKARIDA YAZILI OLAN VERİLER NOKİANIN VERİLERİ BU TELEFONUN DEĞİL...
    6-TUFANER ARKADAŞIM.....VE MAKİNA BAŞINA 75 DOLAR....1000 TANE AYNI TELEFONUN GETİREYİM...ÜSTELİK MARKASINI DA---TUFANER ----YZDIRAYIM...BU TELEFONLAR 20-45 DOLARA CİN DE MERDİVEN ALTINDA YAPILIYORLAR....EĞER BÜYÜK MARKALAR BUNLARI YAPSALARDI...BİR DAHA PİYASADA BİZ TELEFONCUYUZ DİYE GEZEMEZLERDİ....ŞU ANDA PİYASADA BÜYÜK MARKALARIN 3G Lİ VE ADAM GİBİ TELEFONLARI KALİTELİ OLRAK 200-450 ARASINDA SATILMAKTADIRLAR....1000 TL OLUR DİYE İ,NSANLARI KANDIRMAYA KALKMAYALIM...SEVGİLER

• quote:

Orijinalden alıntı: FKRKN

TUFANER ARKADAŞIM ATIYORSUN....BU CİN MALI TELEFONLARDAN BÜYÜK MARKALAR CIKARSALAR BİR DAHA ÜRETİM YAPAMAZLAR...YUKARIDA YAZDIĞIN TELEFONUN HİÇ BİR ÖZELLİĞİ YOK..YAZILAN ÖZELLİKLERİN HİÇ BİRİSİ DOĞRU DEĞİL..
    1-3G VAR YAZIYOR....BU TELEFONDA 3G YOOOOKKKKK.
    2-KAMERA 2MP YAZIYOR BU TELEFONUN KAMERASI...VGA(480*640)DIR.
    3-HAFIZALARI....197 Kilobayt)..
    4-sar değeri belli değil
    5-AYRICA YUKARIDA YAZILI OLAN VERİLER NOKİANIN VERİLERİ BU TELEFONUN DEĞİL...
    6-TUFANER ARKADAŞIM.....VE MAKİNA BAŞINA 75 DOLAR....1000 TANE AYNI TELEFONUN GETİREYİM...ÜSTELİK MARKASINI DA---TUFANER ----YZDIRAYIM...BU TELEFONLAR 20-45 DOLARA CİN DE MERDİVEN ALTINDA YAPILIYORLAR....EĞER BÜYÜK MARKALAR BUNLARI YAPSALARDI...BİR DAHA PİYASADA BİZ TELEFONCUYUZ DİYE GEZEMEZLERDİ....ŞU ANDA PİYASADA BÜYÜK MARKALARIN 3G Lİ VE ADAM GİBİ TELEFONLARI KALİTELİ OLRAK 200-450 ARASINDA SATILMAKTADIRLAR....1000 TL OLUR DİYE İ,NSANLARI KANDIRMAYA KALKMAYALIM...SEVGİLER

Alıntıları Göster
    Bilmeyenler veya telefonu almayanlar bu telefon böyledir şöyledir, şu özelliği yoktur diye yorum yapmasın lütfen.
    Birbirinize laf atmayı bırakın da bu telefonla ilgili düşüncelerinizi yazın yeter.

Benim bir kaç haberim olacak. Bugun shopping tv'ye mesaj attım ve bu modelin şu anda shoppingtv'de satışının yapılıp yapılmadıgını sordum.. cevap kısa ve net.

"Şuan ürünün satışına devam edilmektedir."

Bunun üzerine telefonun yazılımla ilgili problemlerini yazdım..
    "Firmadan bize gelen bilgileri müşterilerimize iletmekteyiz. Problemli modelleri 15 gün içerisinde iade alarak müşterilerimizi mağdur etmemekteyiz." şeklinde bir cevap geldi..

Ben de t-techmobile.com telefon numarasını aradım. 2 aramamda kimse açmadı.. 3. aramamda teknik servisten birisi açtı telefonu. Telefonun açılmamasına sebep olarak yogunlugu gösterdi. Kılavuzda telefonun konuşma anında çift sim kartı desteklediğini yazdıgını ancak bunun gerçekte bunun böyle olmadıgını söyledim. Kabul etti, kılavuzun hatalı basıldıgını söyledi. Ben de bunun kandırmaca oldugunu ve sorumlulugun da firmalarında oldugunu söyledim. Telefondaki kişi kendisinin sadece teknik servisten birisinin oldugunu tekrarladı. Müşterilerden gelen geri bildirimle Telefondaki sorunların yuzde 90'ını giderdiklerini söyledi.

Shopping TV nin ise eski telefonları mı yoksa firma tarafından yazılımlarındaki problemlerin yuzde 90ının giderildiği telefonları mı göndereceğini bilmiyorum.

• quote:

Bilmeyenler veya telefonu almayanlar bu telefon böyledir şöyledir, şu özelliği yoktur diye yorum yapmasın lütfen.
    Birbirinize laf atmayı bırakın da bu telefonla ilgili düşüncelerinizi yazın yeter.

Benim bir kaç haberim olacak. Bugun shopping tv'ye mesaj attım ve bu modelin şu anda shoppingtv'de satışının yapılıp yapılmadıgını sordum.. cevap kısa ve net.

"Şuan ürünün satışına devam edilmektedir."

Bunun üzerine telefonun yazılımla ilgili problemlerini yazdım..
    "Firmadan bize gelen bilgileri müşterilerimize iletmekteyiz. Problemli modelleri 15 gün içerisinde iade alarak müşterilerimizi mağdur etmemekteyiz." şeklinde bir cevap geldi..

Ben de t-techmobile.com telefon numarasını aradım. 2 aramamda kimse açmadı.. 3. aramamda teknik servisten birisi açtı telefonu. Telefonun açılmamasına sebep olarak yogunlugu gösterdi. Kılavuzda telefonun konuşma anında çift sim kartı desteklediğini yazdıgını ancak bunun gerçekte bunun böyle olmadıgını söyledim. Kabul etti, kılavuzun hatalı basıldıgını söyledi. Ben de bunun kandırmaca oldugunu ve sorumlulugun da firmalarında oldugunu söyledim. Telefondaki kişi kendisinin sadece teknik servisten birisinin oldugunu tekrarladı. Müşterilerden gelen geri bildirimle Telefondaki sorunların yuzde 90'ını giderdiklerini söyledi.

Shopping TV nin ise eski telefonları mı yoksa firma tarafından yazılımlarındaki problemlerin yuzde 90ının giderildiği telefonları mı göndereceğini bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    1-) ArkadaşLar bn telefonu yaklaşık 1.5 haftadır kullanıyorum.. Evet yazılan özelliklerin çoğu yok. Canımı sıkan tek nokta bu yoksa telefon çok gösterişli ve kullanımı güzeL bir telefon bu fiyata ancak bu kadar oLur zaten :D ilerisini düşünmek biraz hayaL .. :)) :))

2-) YazıLan özelliklerin olmamasından doLayı bnde göndereyim mi acaba telefonu bn telefonu seviyrm zaten 6700 almak istiyordum karşıma bu çıktı . Ama insanı salak yerine koyarak ticari amaçla böyLe şerefsizlikLer yapanLarı, yaptıranları kınıyorm .... :@

3-) Kardeşim Adam gibi söyLesene bu telefonun kapasitesi budur şu özellik wardır yada yoktur abartmanın aLemi ne . . . :@

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.