Yağ ışığı ile yakıt seviyesi alakası?
Merhaba
Birkaç ay önce 2020 c3 otomatik araç aldık. Aldıktan belli bir süre sonra yağ ışığı bazen yanıp sönmeye başladı. Örneğin bi yere gidip arabayı kapatıyorduk sonra çalıştırınca yanmıyordu. Ertesi gün yine yanıp sönüyordu. Bakıma götürüp yağını değiştirip yenisini eklediler. Sonrasında bu durum yine devam etti. Ancak şunu farkettim yakıt seviyesi ne zaman çeyrek deponun altına inerse o zaman bu sönme yanma oluyordu. Bir alakası var mıdır yok mudur anlamadım ama bir bilen çıkarsa diye sormak istemiştim. Bakıma götürdüğüm usta alakası yok dedi, önceki sahibi kötü yağ kullanmıştır o yüzden komple temizlenmesi gerekiyor gibisinden bir şeyler söyledi.
Yerden ısıtma daire
Merhaba herkese
Alttan ısıtma olan sıfır daireme eca premix 24 kombi takılmış. Servisten gelen arkadaşlar parkelere zarar verir gerekçesiyle ev sıcaklığını 45 dereceye ayarlamışlar, daha fazla arttırılmıyor maalesef. 45’de yakınca sıcak oluyor ancak önümüzdeki günlerde daha soğuk olunca nasıl olur bilemiyorum. Araştırdığım kadarıyla alttan ısıtmalarda maksimum 45-50 derece olsun diye belirtilmiş hep ama ben maksimum olayını kaç derecede ısınıyorsam ona ayarlamak istiyorum. Yardım edecek var mı bu konuda?
|
Samsung beyaz eşya için yardım
|
Mavi ekran ve bios sorunu :(
|
Mavi ekran ve bios sorunu :(
Foxconn Türkiye Hakkında
|
mozilla yasaktan dolayı açılmıyor
|
|
|
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 22 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 149
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.067 (Bu ay: 98)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 23 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Bankalar, Kredi Kartları, Krediler