Şimdi Ara

90.000-100.000 TL arasında araç önerebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, selamaleyküm arkadaşlar
    (Yanlış yere konu açmış olabilirim kusura bakmayın)

Birkaç aydır araç arayışı içerisindeyiz. Eşim de araç kullanacağı için otomatik vites bir araç bakıyoruz. 2.el 2014-2015 model kia sportagelar hoşumuza gidiyor ama o fiyatlara kadar çıkmışken sedan başka bir 0 araçta olabilir mi diyorum? Gerçi 0’ların fiyatları da malum. Neyse sizlerin fikirlerinizi almak isterim. Bu arada 50-55bin civarı param var, gerisine kredi çekmeyi düşünüyorum. 0’larda daha iyi fırsatlar var tabi. Şimdilik durum budur. Fikirlerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 562_562 -- 19 Ocak 2018; 22:34:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Megane sedan dci edc icon yada Hyundai elentra dct dizel bakarım.Hb istersem 308,yeni astra,megane4,i30 100.000 civarına çok rahat bulunur.Sportağe,tucson gibi araçları alıp pompacıyla dost olmam.

• Yeni i30 a da bakin

• V40

• volvo s60 1.5 t3
  • Megane IV, 308, Leon, Astra olabilir. 2017 model kilometresi maksimum 30-40.000 km'de bir çok ilan var malum siteden bütçenize uyabilecek. Hatta 100-110 bin bandında V40 bile olabilir.
  • Elantra elite plus dct

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sıfır piyasasının ne halda olduğunu siz de söylemişsiniz zaten. 90-100 bin bandında Clio, Polo kısacası B sınıfı araçlar satılıyor. Hal böyleyken 2. Elde şuan fırsat aracı Opel İnsignia'dır. İnsignia'nın yeni kasası çıktığı için bir önceki kasası şuan bence fırsat aracıdır.Yeni kasa eski kasa takıntınız yoksa bence bir değerlendirin, ilanlara göz atın. D sınıfı dizel otomatik bir araç. Uygun KM'li araçlar var. Ben size bir tane örnek vereyim. Cosmo paket bence yeterli bir donanım.

2016 model 1.6 dizel otomatik 45.000 KM

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-45000km%2Csahibinden%2Ceylul2016-cikisli-cosmo%2Chatasiz%2Cdizel-492980016/detay

• Kia sportage hoş bir ara. Devam edin. Vsi2 lpg taktırın. 6000 lira masrafı var. %40 tan fazla tasarruf edersiniz.

• 2016 Nissan Qashqai 1.2 otomatik

• quote:

Orijinalden alıntı: _Etzel_

Sıfır piyasasının ne halda olduğunu siz de söylemişsiniz zaten. 90-100 bin bandında Clio, Polo kısacası B sınıfı araçlar satılıyor. Hal böyleyken 2. Elde şuan fırsat aracı Opel İnsignia'dır. İnsignia'nın yeni kasası çıktığı için bir önceki kasası şuan bence fırsat aracıdır.Yeni kasa eski kasa takıntınız yoksa bence bir değerlendirin, ilanlara göz atın. D sınıfı dizel otomatik bir araç. Uygun KM'li araçlar var. Ben size bir tane örnek vereyim. Cosmo paket bence yeterli bir donanım.

2016 model 1.6 dizel otomatik 45.000 KM

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-45000km%2Csahibinden%2Ceylul2016-cikisli-cosmo%2Chatasiz%2Cdizel-492980016/detay

Çöp baya yalnız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Elantra elite dct

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.