Şimdi Ara

T11 kutu var ama 20 Mbit hız alamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sitemizde 1 yıldan fazladır fiber bağlantı mevcut. Telekomdan gelip Huawei HG655d modem de verdiler. Tüm sitenin 20 Mbit'e yükseltileceği söylenmişti ama benim hızım yükselmedi. 8LİMİTSİZ paketteydim, şimdiki hızım 10 Mbit'e çıktı o kadar. Modem ayarlarına girdiğimde ise şu görüntü var:

Geçen sene telekomdan eleman çağırıp baktırdım hatta, "bu böyle olur" diyip gitti. 20 küsür Mbitlerde gezen internetten ben neden faydalanamıyorum?

• PyroOnFire kullanıcısına yanıt
    Hızınız 20 Mbps görünüyor. Arıza kaydı bırakın ilgilensinler.
  • Bir kere bırakmıştım, tekrar 8 Mbit'e düşürmüşlerdi. Bizim siteyle ilgilenen departmanları farklı galiba. Tekrardan Türk Telekom'a gitmek gerekiyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PyroOnFire -- 27 Temmuz 2013; 22:42:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PyroOnFire

Merhaba arkadaşlar. Sitemizde 1 yıldan fazladır fiber bağlantı mevcut. Telekomdan gelip Huawei HG655d modem de verdiler. Tüm sitenin 20 Mbit'e yükseltileceği söylenmişti ama benim hızım yükselmedi. 8LİMİTSİZ paketteydim, şimdiki hızım 10 Mbit'e çıktı o kadar. Modem ayarlarına girdiğimde ise şu görüntü var:

Geçen sene telekomdan eleman çağırıp baktırdım hatta, "bu böyle olur" diyip gitti. 20 küsür Mbitlerde gezen internetten ben neden faydalanamıyorum?

"bu böyle olur"

Efsane kalifiye telekomcu yanıtlarından biri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir işleri de doğru yapsalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

"bu böyle olur"

Efsane kalifiye telekomcu yanıtlarından biri.

Tabi arkasından da "hız yükseltmek için fiber pakete geçmeniz lazım" dedi. Arkadaş hızımı yükselteceğini söyleyip niye bu işi beceremiyorsun ben anlamıyorum.
  • bunların ne iş yaptıkları belli değil kutuları takanları kablo bağlayanları görseniz sanırım anlarsınız..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Profil güncellemesi yapılması lazım arayın aynen böyle söyleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Profil güncellemesi yapılması lazım arayın aynen böyle söyleyin.

Facebook profil resmini değiştirirler mazallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Facebook profil resmini değiştirirler mazallah.

• quote:

Bi güncelleme sorunu mu var hakkaten? Bi ara telekoma uğrayacağım da zaman bulamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PyroOnFire -- 29 Temmuz 2013; 3:46:13 >
  • Online işlem merkezinde bağlantı hızınız ve çeşidiniz ne yazıyor.Başta ona bakın.Sonra da telekoma giderek sinyal türünüzü vdsl yaptırın.Halen hattınız adsl sinyaliyle çalışıyor.İç hatta sorun yoksa vdsl bağlantıyla 100 mbiti rahat görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PyroOnFire

quote:

Bi güncelleme sorunu mu var hakkaten? Bi ara telekoma uğrayacağım da zaman bulamıyorum.

Evet ciddi bilgileriniz hiç güncellenmemiş 8 mb değerleri tanımlı profilinizde.Santral 20 mb vermesine rağmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vestham

Online işlem merkezinde bağlantı hızınız ve çeşidiniz ne yazıyor.Başta ona bakın.Sonra da telekoma giderek sinyal türünüzü vdsl yaptırın.Halen hattınız adsl sinyaliyle çalışıyor.İç hatta sorun yoksa vdsl bağlantıyla 100 mbiti rahat görür.

Ben 8LİMİTSİZ paketteyim. Zamanında da söyledim hız artmıyor diye, bi şeyi beceremediler. Tekrar konuşayım bari, sağ olun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.