Bildirim
T20 için cyanogen mod
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
t20 çin ana başlık var 1/2 aydır. -
Turkcell T20 Ana Konu'da xFeel arkadaşımız çok güzel anlatmış.İlk postu oku zaten anlarsın. -
Arkadaşlar ben zaten anladım o konuyu da okudum komple. yalnız orda belirtilen romlar birbirinin aynı cyanogen ya da miui gibi farklı romların T20 ye uyup uymadığını merak ettim ve bunla alakalı hiç birşey bulamadım. Teşekkürler -
haklısınızda T20 bayadır satışta ve ana başlık varken siz özel bir konuya cevap yazan göremezsiniz kullanan ve alacaklar direk orada ONLİNE olur, dememiz bu yüzden. -
Arkadaş haklı aslında. Konuda mod konusunda bir bilgi yok. Ama bunun nedeni henüz bir mod olmamasından kaynaklanıyor. Huawei Sonic U8650 modeli için Cyanogen ve MIUI Rom şuanda araştırdığım kadarıyla yok.
Ayrıca; sitelerinde de hangi telefonlara destek verdiklerini görebilirsiniz.
Sadece benzer temalarını bulabilirsiniz ki bunlarda yeteri kadar tatmin etmeyecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 27 Eylül 2011; 9:06:25 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- android telefon titriyor ama açılmıyor
- zte nubia v40 yorumlar
- xiaomi batarya resetleme kodu
- güvenliğiniz sebebiyle cihazınızda mobil temassız ödeme özelliğini kullanmanıza izin verilmemektedir
- sıfırlanan telefonu eski haline getirme
- wifi araması nedir
- silinen numaraları geri getirme
- samsung telefon modelleri ve fiyatları
- fiyat performans telefon 2024
- bu cihaz miracast alımını desteklemiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X