Şimdi Ara

T20 için cyanogen mod

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Cyanogen moda takıntılı durumdayım şuan T20 var elimde yükleme ihtimalim var mı ya da huawei ve turkcell romu dışında neler uyuyor bu telefona verilen romların hepsi aynı turkcellde ise bi ton uygulama dayatılıyor.. Yardım lütfen

• t20 çin ana başlık var 1/2 aydır.
  • Turkcell T20 Ana Konu'da xFeel arkadaşımız çok güzel anlatmış.İlk postu oku zaten anlarsın.
  • Arkadaşlar ben zaten anladım o konuyu da okudum komple. yalnız orda belirtilen romlar birbirinin aynı cyanogen ya da miui gibi farklı romların T20 ye uyup uymadığını merak ettim ve bunla alakalı hiç birşey bulamadım. Teşekkürler
  • haklısınızda T20 bayadır satışta ve ana başlık varken siz özel bir konuya cevap yazan göremezsiniz kullanan ve alacaklar direk orada ONLİNE olur, dememiz bu yüzden.
  • Arkadaş haklı aslında. Konuda mod konusunda bir bilgi yok. Ama bunun nedeni henüz bir mod olmamasından kaynaklanıyor. Huawei Sonic U8650 modeli için Cyanogen ve MIUI Rom şuanda araştırdığım kadarıyla yok.

Ayrıca; sitelerinde de hangi telefonlara destek verdiklerini görebilirsiniz.

Sadece benzer temalarını bulabilirsiniz ki bunlarda yeteri kadar tatmin etmeyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 27 Eylül 2011; 9:06:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.