Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILIK] T300RS+GT PEDAL / FERRARI F1 ADD ON / SPARDOX KOLTUK Satın Al 30 Mayıs 2024 22:30 1 1 [SATILIK] T300RS+GT PEDAL / FERRARI F1 ADD ON / SPARDOX KOLTUK Ürünlerin garantileri dolmuştur, satış sebebim kullanmaya vakit bulamamak bir köşede duruyor hepsi. Ufak tefek kozmetik kusurlar dışında hepsi sorunsuz çalışmaktadır. Set olarak almak isteyen olursa fiyatta yardımcı olabilirim. Bunun dışında fiyatlar sondur.Thrustmaster T300RS + GT PEDAL: 2019 yılında amazon.de uzerinden almıştım. Daha sonra yanına gt pedalları aldım. Çok aktif olarak kullanılmadı zaten uzun zamandır da kutusunda yatıyor. Kutusu ve kutu içeriğinde tam çalışmasında hiç bir sorun yoktur.Fiyat: 14000TLFerrari F1 Add On: Amazon üzerinden almıştım, garantisi vs yok.Fazla kullanılmadı 2 yıldır da kutusunda yatıyor. Ekstra olarak magnetik shifter modu yapılmıştır. Kutusu mevcut , tüm fonksiyonları çalışıyor.Fiyat: 4000TLSpardox DX11 v5: Temiz durumda sadece direksiyon barını kapatınca kilitlenen plastik ufak parça kırık gelmişti, fotoda da gösterdim. Kullanımda bir sorun teşkil etmiyor.Fiyat: SATILDISistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Şanlıurfa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] [SATILIK] ASUS XG259QN 24.5' FHD 380 Hz 0.3ms IPS Gaming Monitör [SATILDI] [SATILIK] T300RS+GT PEDAL / FERRARI F1 ADD ON / SPARDOX KOLTUK [SATILDI] Razer Deathadder V3 / Darmoshark M3 4K / Zowie EC-2 [SATILDI] Intel İ78700K + Asus Prime Z370-A + Corsair 2x8 3000mhz CL15 Ram