Merhaba arkadaşlar dün saturn taksimden t3130 aldım, fakat hoparlörü açtığımda daha bilgisayara takmadan bile uğultu sesi geliyor. Ses seviyesi öyle abartılacak kadar olmasa da rahatsız ediyor. Sesi sonuna kadar açıp kulağımı uydulara dayadığımda ise hışırtı geliyor. Hoparlörü kumandasından kapattığımda hışırtı hemen kesiliyor fakat uğultu yarım saniye kadar devam ettikten sonra kesiliyor(Muhtemelen indüksiyon akımla alakalı). İki seçenek var ya priz arızalı ya da hoparlör, ya da şöyle sorayım bu doğal mıdır? Siz de hoparlörünüzü bir yere bağlamayıp sesini sonuna kadar açtığınızda böyle bir sorunla karşılaşıyor musunuz?
Bilen arkadaşlar yazarsa iyi olur şimdiden teşekkürler.
bence bu tarz sistemlerde gayet normal bir durum fakat sesi neden sonuna kadar açtığınızı anlayamadım seti mi deniyorsunuz amacınız nedir benim megaworks ta da son ses açtığımda anfiden buna benzer rahatsız edici bir ses çıkıyor ki bence gayet normal ki daha önce t7900 de kullandım bence bir sorununuz yok
Dün iade ettim, bu ses çok sinir bozucuydu bundan sonra alırken bu sese de dikkat edecem. Sesi sonuna kadar açmamdaki amaç sesi artırınca uğultunun artıp artmayacağını kontrol etmekti, uğultu artmadı fakat uydulardaki hışırtı arttı. Müzik dinlediğim zaman arka planda bu hışırtı da olacak ve kaliteyi bozacak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme