Şimdi Ara

T4Z ın Pk video su... server _Ares..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://rapidshare.de/files/31305949/taZZ.wmv

**** yazan yerlere ne yazacağınızı biliyorsunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stillborn -- 30 Ağustos 2006; 15:14:58 >

• dosya 19 MB... kasmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: stillborn

dosya 19 MB... kasmaz...
    indiriyorum saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEKiNGFiGHTER

indiriyorum saol

Alıntıları Göster
    Youtube pls rapid kotam doldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.P

Youtube pls rapid kotam doldu

Alıntıları Göster
    Youtube i Verebilir Misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord_18

Youtube i Verebilir Misin ?

Alıntıları Göster
    20 dk ya vericem...
  • quote:

20 dk ya vericem...

Alıntıları Göster
    bu adamı tanırıom bu adamla hep cz de exp partisi yapıoduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxiheal

bu adamı tanırıom bu adamla hep cz de exp partisi yapıoduk

Alıntıları Göster
    Youtube e yolladım birazdan aktif olur link... Mutlaka izleyin derim ben...
  • http://www.youtube.com/watch?v=hHICccwgQ-c

buda youTube linki.. iyi seyirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stillborn -- 30 Ağustos 2006; 17:03:31 >
  • quote:

http://www.youtube.com/watch?v=hHICccwgQ-c

buda youTube linki.. iyi seyirler...
    izlicem şimdi saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kokoreç

izlicem şimdi saol

Alıntıları Göster
    fazla sağlam adam deil gücü hep vuuuuup sona inio
  • quote:

Alıntıları Göster
    cz de karşılaş istersen
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Kokoreç

ewt

• quote:

Orijinalden alıntı: maxiheal

quote:

Orjinalden alıntı: Kokoreç

ewt

Alıntıları Göster
    goruntu kalıtesı aşırı kötu dvx 5 le codec leyın bence ayrıca pkde bı tad goremedım ben tmm guzel hazırlanmıs ama bı pvp tadı yok saglam prıestı yok saglam bı rogue yada warrıore denk gelse ne yapar bılemem ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuRaT -- 30 Ağustos 2006; 17:12:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MuRaT

goruntu kalıtesı aşırı kötu dvx 5 le codec leyın bence ayrıca pkde bı tad goremedım ben tmm guzel hazırlanmıs ama bı pvp tadı yok saglam prıestı yok saglam bı rogue yada warrıore denk gelse ne yapar bılemem ...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: l

goruntu kalıtesı aşırı kötu dvx 5 le codec leyın bence ayrıca pkde bı tad goremedım ben tmm guzel hazırlanmıs ama bı actıon yok saglam prıestı yok saglam bı rogue yada warrıore denk gelse ne yapar bılemem ...

orda kesilenlerin arasında bobert te var yeterince sağlammı ? Adamın nerdeyse sürekli malice ve parzite ile oynadığına dikkat.. yaw görüntü kalitesi konusunda haklısın.. rapidten indirin pls..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stillborn -- 30 Ağustos 2006; 17:16:54 >

• quote:

Alıntıları Göster
    harbi adam aşmış bazı şeyleri
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: l

goruntu kalıtesı aşırı kötu dvx 5 le codec leyın bence ayrıca pkde bı tad goremedım ben tmm guzel hazırlanmıs ama bı actıon yok saglam prıestı yok saglam bı rogue yada warrıore denk gelse ne yapar bılemem ...

orda kesilenlerin arasında bobert te var yeterince sağlammı ? Adamın nerdeyse sürekli malice ve parzite ile oynadığına dikkat.. yaw görüntü kalitesi konusunda haklısın.. rapidten indirin pls..

Alıntıları Göster
    bobertımı kesıyor yanı 1 vs 1 de :) tmm o zaman ne deyım dıcek bısey kalmamıs ayrıca bobert yenı dondu necklace ve shardı yok yınede ımkansız kesemez vs ayarlarım bobertle ıstersenız...

ya vıdeo guzel ugrasmıs koyulmus ben begendım sahsen charada lafım yok ımpact bulabılırse dıger ele daha saglam olcak bence

adam hala anlamamakta ısrarcı SAGĞLAM PRIESTDEN KASTIM CS LI VE CURE HEALI ISI BILEN ZAMANINDA HEAL YAPAN ICE YEDIGINDE 20 SANIYE BEKLEYEN DEBUFFLARI MALICELERI ZAMANINDA SILAN ANLAMINDA
    bı halt bılmeyende yazıyor neymıs cok gulmus lvl 72 bp varmıs yanında bp dedıgın nedır ya full ıtemlı lvl kaç olursa olsun malıce yedıgı an yemesede dd 25 ıron neck belt vs ne olursa olsun saglam 1 rogueyı olse alamaz ... ya bırakın bana barı sölemeyın bunları ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuRaT -- 30 Ağustos 2006; 20:26:16 >

• nuhaha biri yazmışkı sağlam 1 warrıor ve asasıne denk gelse yatardı diğeride sağlam bir priesti yok yazmış walla koptum biri bağlasın . yanında 72 lvl bp var kısmetsizlikki ben yokum :d czde çıkmayın karşıma dondurma yaparım biraderimi tp ederim 1 malice ve yerdesiniz

ARES HAKETTİĞİ KLANA KAVUŞACAK
  • quote:

bobertımı kesıyor yanı 1 vs 1 de :) tmm o zaman ne deyım dıcek bısey kalmamıs ayrıca bobert yenı dondu necklace ve shardı yok yınede ımkansız kesemez vs ayarlarım bobertle ıstersenız...

ya vıdeo guzel ugrasmıs koyulmus ben begendım sahsen charada lafım yok ımpact bulabılırse dıger ele daha saglam olcak bence

adam hala anlamamakta ısrarcı SAGĞLAM PRIESTDEN KASTIM CS LI VE CURE HEALI ISI BILEN ZAMANINDA HEAL YAPAN ICE YEDIGINDE 20 SANIYE BEKLEYEN DEBUFFLARI MALICELERI ZAMANINDA SILAN ANLAMINDA
    bı halt bılmeyende yazıyor neymıs cok gulmus lvl 72 bp varmıs yanında bp dedıgın nedır ya full ıtemlı lvl kaç olursa olsun malıce yedıgı an yemesede dd 25 ıron neck belt vs ne olursa olsun saglam 1 rogueyı olse alamaz ... ya bırakın bana barı sölemeyın bunları ...

Alıntıları Göster
    Sizde adamın gücüne dikkat ediyosunuz yani ... Adama attack yapanlarda 50+ adam lar değil ... Aresi bilen bilir 70 lik adam doldu ... Yani a1 de cz yi bırakın arenaya gidin kafanıza meteor fall yemeden çıkmanız bence imkansız ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 30 Ağustos 2006; 17:20:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ***@rmour***

Sizde adamın gücüne dikkat ediyosunuz yani ... Adama attack yapanlarda 50+ adam lar değil ... Aresi bilen bilir 70 lik adam doldu ... Yani a1 de cz yi bırakın arenaya gidin kafanıza meteor fall yemeden çıkmanız bence imkansız ...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ***@rmour***

doğru diyorsun a1 e girmek için günü geçirmen gerekiyo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.