Şimdi Ara

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.707
Cevap
45
Favori
204.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gündür kullanıyorum . Daha önce 8 ay discovery kullandım hurda olunca yeni telefon olarak bunu aldım . İlk önce belirtmeliyim performansı cidden çok şaşırttı . Ön kamera her yerde 2 MP olarak geçiyor ama galiba 5 MP. Kendi kamera programında bile çözünürlük 5 MP gözüküyor . Kasa kalitesi olarak discovery nin çok çok üzerinde olduğunu söyleyebilirim . Ram e bu kadar takılmayın arayüzdeki takılmalar discovery deki kadar :) Neredeyse tüm oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz .

Bana göre discovery den iyi yanları :
    1) 3 boyut performansı çok daha iyi hatta nexus 4 ü geçiyor .
    2) Kitkat beta falan değil normal sorunsuz
    3) Kamerası çok çok daha iyi
    4) Kasa kalitesi çok daha iyi
    5) Ekran yalandan ips değil gerçekten ips ve hissetiriyor
    6) Bildirim ışığı çok hoş renk renk yanıyor çok hoşuma gitti :D

Discovery nin iyi yanları :
    1) Arayüz çok daha sade
    2) Bildirim çubuğu çok daha kullanışlı
    3) Sanal tuşlar yerine dokunmatik tuşlar var (T50 nin ekranı büyük olduğundan pek hissedilmiyor aslında)

Şimdilik gördüğüm bir kaç kusuru şunlar :
    - Art ye geçtiğimde bazı uygulamalar hata verdi .
    - Ram kullanımı aslında görev yöneticisinde gösterdiği kadar fazla değil telefonu kapatıp açtığımda Clean Master la %29 a kadar düşürebildim :)
    - Clash of clansı ilk yüklediğimde hata verdi telefonu kapatıp açtım normale döndü
    - Hoparlörü son ses yaptığımızda biraz cızırtı geldi sadece bendedir belkide bilemem

Sonuç olarak discovery le T50 arasında kalan arkadaşlara rahatlıkla T50 diyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Sanırım elinizde ne kadar puan varsa,onları kullanıp indirim yapamıyorsunuz. Turkcellin istediği puanları yakalamanız gerekmekte. 10.000 puan yakalamak da mesele. Özellikle yeni Turkcelli olanlar için en az 2 yıl beklemek anlamına gelir,ki bu da imkansız .

T40 ve maxiplus5 9000 puandan verildi elimde şuan 8800 puan mevcut 10000 bile olsa 4 ay sürer en fazla

• Kullanıcılara eklerseniz sevinirim bu arada :)
  • Hocam artye geçince ne gibi artıları oluyor?
  • Bu puan olayı nedir arkadaşlar
  • Hocam normalde dalvik ten daha iyi art de uygulamalar ilk yüklediği anda direk tek bi defa derleniyor fakat dalvikte her seferinde uygulamayı her açtığımızda tekrar derleniyor bildiğim bu :) İnternette okumuştum bende ama T50 de tam stabil değil şuanlık izlemlerime göre .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Royces -- 20 Temmuz 2014; 16:05:59 >
  • pierceltics P kullanıcısına yanıt
    Şarjı bence gayet iyi full 3g açık ve her sosyal aği kullanan birisiyim 1 günden fazla gidiyor bana galaxy s2 kullaniyodum önceden günde iki kere sarj ederdim minimum

• Elma kullanıcısına yanıt
    Dolbyle beraber hayran kaldim kulakliga kaliteli bi ses veriyor bence

• Hocam beni de yaz

İzlenimlerimi aktarayım henüz sıkıntı yaşamadım kasma falan yok akışı gayet hızlı çok yumuşak bir dokumatiği var açık havada ve gün ışığında harika kamera sonuçları veriyor tam teçhizat geliyor cihaz usb kablosu şarj cihazı kulaklığı her şeyi tam adam öldürür diyebileceğim bir kulaklığı var fazlasıyla hafif bir telefon ha bu arada şarjını zorladım biraz internet ve gps sürekli açık halde facebook,twitter,whatsapp gibi uygulamalar arka planda sürekli açıktı ve sonuç bu

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ

• valla bende bu telefonu almayı düşünüyorum ama yorumlardan okuduğum kadar heralde şöyle bi sonuç çıkıyor eğer ilk defa akıllı telefon kullanacaksanız telefon süper ancak önceden akıllı telefon deneyiminiz varsa iş değişiyor.Telefonun bir özelliğin
  • Sar degeri felaketmiş. ben sogudum telefondan.
  • Telefonla beraber kullandığınız kılıflar varmı ? ucuza bulduğunuz önerdiğiniz kılıfları yazarsanız sevinirim arkadaşlar. ayrıca bu sar değeri sıkıntı çıkarır mı ? Çok mu yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

Beni merakım bu telefon avea hattı ile çalışır mı veya vodafone?

Hocam çalışıyor gittim sordum çalışır dediler aldığım gibi taktım sim kartı sorun çıkarsa geri veririm diye sıkıntı çıkmadı mutlu mesut kullanıyorum
  • Bende dun aldim 175 tl on odeme gerisi puan ile aldim note3 den gecen birisi olarak klavye dokunmatigini begenmedim onun disinda sorunsuz tavsiye ederim nirde root etmem lazim root eden oldumu listeye eklenelim

• sar değeri yüksek benm şuanki nefret ettiğim z1 bile 0.77
    ama almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanchez44 -- 20 Temmuz 2014; 18:15:03 >
  • YARIM SAATTE 0'DAN %30 OLDU ŞARJI. BANA MI YAVAŞ, YOKSA HARBİ Mİ YAVAŞ?
  • Ben telefonu aldigimda filim sordum bana bedava filil taktilar ekrana kilif gosterdiler ama parayla veriyolardi heralde bide biraz kabaydi

• quote:

Orijinalden alıntı: sanchez44

sar değeri yüksek benm şuanki nefret ettiğim z1 bile 0.77
    ama almayı düşünüyorum

Bende almayı düşünüyorum hocam yemişim sağlımı..

• ben yıl sonuna kadar en fazla 9500 sarı puana çıkabiliyorum. Eğer 10.000 puan derlerse 500 puan avans alma imkanı var mı?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.