Şimdi Ara

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.707
Cevap
45
Favori
204.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pierceltics

YARIM SAATTE 0'DAN %30 OLDU ŞARJI. BANA MI YAVAŞ, YOKSA HARBİ Mİ YAVAŞ?

30 dk.da %30 sarj oluyorsa 100 dk.da (sonlara dogru daha yavas sarj oldugunu dusunursek 110-120dk diyelim) tam sarj olur.

suanki telefonum galaxy s2 ve 3-3.5 saatte sarj oluyor biktigim icin t50 dusunuyorum.

2 saatte tam sarj size uzun gelmesine sasirdim, onceki telefonunuz nedir, ne kadar surede sarj oluyordu?n

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 sene önce akıllı telefonum olsun diye xperia tipo almıştım, 1 saat 10 dk'da tam doluyordu. ondan sonra bu uzun geldi galiba
  • 2400 mAh batarya kapasitesinden bahsediyoruz. Bence 2 saatte dolması iyimiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam 2 saat, %92
  • quote:

Orijinalden alıntı: pierceltics

YARIM SAATTE 0'DAN %30 OLDU ŞARJI. BANA MI YAVAŞ, YOKSA HARBİ Mİ YAVAŞ?

bildiğim kadarıyla telefonda hızlı şarj özelliği yada uygulaması varmış o açıkmıydı?
  • Alan arkadaşlardan bi ricam olabilir mi?

Arka kamera ayarlarında kaç çözünürlük çeşidi var? Bi incelme videosunda resim boyutu en fazla 4128x3096 verilmiş. En düşük çözünürlük kaç acaba? Yazabilir misiniz? (Bazı sitelerde foto yüklenmesinde 1024x720 den fazla çözünürlük kabul etmiyor ondan dolayı soruyorum)

• yarın inş alıcam telefonu sizce 700 tl verilırmı

• aferez A kullanıcısına yanıt
    Bugün seyrettiğim bir incelemede, ön kameranın 5 megapiksel olduğu söylendi. Ama ceo 2 diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Bugün seyrettiğim bir incelemede, ön kameranın 5 megapiksel olduğu söylendi. Ama ceo 2 diyor.

Siiyoo semiallahu limen hamide

Turkcell 2 mp diyor incelemelerde 5 mp deniliyor. S4 kullanan arkadaşımla selfie çektik inanamadı. 2 veya 5 mp olması bişey değiştirmez, lensi kaliteli kullanmışlar. Diğer telefonların ön kameralarına baktım hepsi küçücük.

• aferez A kullanıcısına yanıt
    en düşük seçenek 640x480 9 tane çözünürlük çeşidi var
  • Peşin alan oldumu yada soran eden. Cuma gün sordum peşin satisimiz şuan yok dediler tarifeyle almak zorundaymisiz dogrumudur.

• vSt V kullanıcısına yanıt
    yalan. daha bugün kız arkadaşım aldı. bir şubede ona da aynısını söylemişler başka şubeden gık demeden tabi ki deyip vermişler. bazı şubelerin sırf işlem yapıyor görünmek adına (işleri tam bilmiyorum ama müşteri çekip paket sattıkça prim vs alıyorlar sanırım) bu tarz söylemlere gidiyorlar. madem sözleşmesiz vermiyorsunuz bana bunu dilekçe ile yazılı belirtin de. ya da yanlarında bizzat müşteri hizmetlerini ara bu telefonu istediğim TİM'den peşin alabilir miyim diye sor. o zaman bak nasıl verecekler.

yani sözün özü bu tarz girişimler emperyal güçlerin oyunları kanmayın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vSt

Peşin alan oldumu yada soran eden. Cuma gün sordum peşin satisimiz şuan yok dediler tarifeyle almak zorundaymisiz dogrumudur.

Basbaya var.Sorduğunuz kişi yanlış bilgi vermiş.Arkadaşım aldı makineyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: asdzxcas3507

quote:

Orijinalden alıntı: aferez

quote:

Arkadaşlar sari kutu ya eklenecekmis bedava alacamda sizce nasıl o kadar puanı harcamaya değer mi?

sarı kutuya eklenince bedava mı oluyor?

şöyle anlatayım her ay 300 puan veriyor ya bende şuan 8800 puan mevcut büyük ihtiaml 9000 puandan çıakcak öbür aya tam puanım oluyor alırkende sadece 24 ay turkcell den ayrılmayacagım taahütü veriyorsunuz öyle yani ayrılırsanızda telefonun parasını alıyorlar

hocam fazla iyimser bir tahmin olmuş.bende de 9 bin var şu an.17 yıllık hat.

bakın benimde şöyle bir tahminim var.sarı kutuya minimum 10 bin puandan girer.Hatta 11 Bin olursa şaşırmam.
    En geç 2 aya da stoktan silinir. Yani sizde bende alamayız.Yılbaşından sonra puanlar sıfırlanınca yine gelir.
    Dert telefonu vermek değil göz boyamak orada.

• quote:

Orijinalden alıntı: 5erkan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aferez

quote:

Arkadaşlar sari kutu ya eklenecekmis bedava alacamda sizce nasıl o kadar puanı harcamaya değer mi?

sarı kutuya eklenince bedava mı oluyor?

şöyle anlatayım her ay 300 puan veriyor ya bende şuan 8800 puan mevcut büyük ihtiaml 9000 puandan çıakcak öbür aya tam puanım oluyor alırkende sadece 24 ay turkcell den ayrılmayacagım taahütü veriyorsunuz öyle yani ayrılırsanızda telefonun parasını alıyorlar

hocam fazla iyimser bir tahmin olmuş.bende de 9 bin var şu an.17 yıllık hat.

bakın benimde şöyle bir tahminim var.sarı kutuya minimum 10 bin puandan girer.Hatta 11 Bin olursa şaşırmam.
    En geç 2 aya da stoktan silinir. Yani sizde bende alamayız.Yılbaşından sonra puanlar sıfırlanınca yine gelir.
    Dert telefonu vermek değil göz boyamak orada.

Stoktan bol ne var :) ayrıca 9000 sen girecek büyük ihtimal bence ve onu bedava vermiyor sizden 24 ay taahut alıyor o telefonun onlara maliyeti ne ki seni 24 ay bagliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• custom rom kovalayın beyler. zte nin sayfasında yok telefon. zte.es olan ispanya sitesinde var. anlaşılan telefon bizimle birlikte bi kaç ülkeye çıkmış. ya ispanyollar yapacak custom romu yada Türk geliştiriciler.
  • Bugün veya yarın alıyorum telefonu
  • Ekle lütfen.

Babam sağolsun Hediye almış çok mutluyum gayet şık telefon ama pek kullanmıyı bilmiyorum Alışamadım.
  • aklıma gelmişken. dostum resimleri Simage içine alırmısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo DiCaprio. -- 21 Temmuz 2014; 12:59:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossinqover

custom rom kovalayın beyler. zte nin sayfasında yok telefon. zte.es olan ispanya sitesinde var. anlaşılan telefon bizimle birlikte bi kaç ülkeye çıkmış. ya ispanyollar yapacak custom romu yada Türk geliştiriciler.

sırf bu rom olayı yüzünden moto g alacağım ilerde sıkıntı çekmemek için
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.