Şimdi Ara

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.707
Cevap
45
Favori
204.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesut Çevik'in yada başka bir donanım haber moderatörü'nün T50 detaylı incelemesi ne zaman yapılır?

• bütün alan arkadaşlara hayırlı olsun yeni cıhazınız.
    Turkcell T50 deki hayat paylaştıkca güzel melodisini paylaşırmısınız??? paylaşırsanız çok mutlu olurum.
    Teşekkürler
  • telefonun çevrimdışıyken gps performansı nasıl deneyenler oldu mu?
  • arkadaşlar 3gyi nasıl açıyoruz acaba bn bulamadım da yardım pls
  • Bende cuma günü t50 aldım. Çoğu arkadaş ısınma olmadığını söylemiş fakat benim cihazımda bariz bir ısınma oluyor acaba benim cihazda mı problem var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 427

quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

Beni merakım bu telefon avea hattı ile çalışır mı veya vodafone?

Hocam çalışıyor gittim sordum çalışır dediler aldığım gibi taktım sim kartı sorun çıkarsa geri veririm diye sıkıntı çıkmadı mutlu mesut kullanıyorum

Kardeş internet de çalışıyor mu. Avea'nın interneti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet Vodafone'da da sıkıntı oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: just_a_student

İnternet Vodafone'da da sıkıntı oluyor mu?

hayır. kız arkadaşım aldı. hattı vodafone ve çatır çatır çalışıyor.

avea diye soran arkadaş için de aynı durum geçerli. kanunen zaten ülkede sim kilitli cihaz satışı yasak. avea, vodafone, bimcell, pocell, pttcell başka bişey cell fark etmez çalışır.
  • DH bu cihazı incelemiş, ama erdi bey incelememiş. Kaan bey iyi niyetli ama gereksiz şeyler üzerine çok durmuş. Mesela Turkcell uygulamaları. Çoğu zaten Android markette var isteyen indirir. Üstelik turkcell abonesi olmayan lar için sıkıcı olmuştur o bölüm.

Sonuç, otg uyumluluğu yine denenmemiş

• arkadaşlar cihazı kız arkadaşım da almış. bende de GMD var şu an. eğer kendisini kandırabilirsem 1 günlüğüne telefona el koymayı düşünüyorum
    fırsatım olursa da GMD vs T50 incelemesi çekebilirim. (söz vermeyeyim yine de)
    daha belirgin noktalara değinmek adına aklınıza takılan sorular varsa alayım. ona göre bir inceleme yaparım ben de.

ekleme: bir sorunuz varsa mesajıma cevap vererek sorun ki bildirim ulaşsın. böylece sorunuzu görmem daha kesin olur. forumda çok etkin biri değilim ne yazıkki. girince direk görürüm böylelikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciddiyetsiz -- 22 Temmuz 2014; 1:24:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciddiyetsiz

arkadaşlar cihazı kız arkadaşım da almış. bende de GMD var şu an. eğer kendisini kandırabilirsem 1 günlüğüne telefona el koymayı düşünüyorum
    fırsatım olursa da GMD vs T50 incelemesi çekebilirim. (söz vermeyeyim yine de)
    daha belirgin noktalara değinmek adına aklınıza takılan sorular varsa alayım. ona göre bir inceleme yaparım ben de.

ekleme: bir sorunuz varsa mesajıma cevap vererek sorun ki bildirim ulaşsın. böylece sorunuzu görmem daha kesin olur. forumda çok etkin biri değilim ne yazıkki. girince direk görürüm böylelikle.

peki sen veya arkadaşın mümkünse t 50 nin gps ini çevrimdışıyken deneyebilir mi? hatta incelemende gps i aynı anda gmd ile test edebilirsen merak ediyorum çabuk bağlanabiliyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: woodypecker

peki sen veya arkadaşın mümkünse t 50 nin gps ini çevrimdışıyken deneyebilir mi? hatta incelemende gps i aynı anda gmd ile test edebilirsen merak ediyorum çabuk bağlanabiliyormu?

tabiki. karşılaştırıp sonuçları belirtirim.
  • Ciddiyetsiz kullanıcısına yanıt
    En merak edilen konu otg destegi. Flash bellek otg destegi veya kablo otg destegi var mi bunu deneyip,buraya yazarsaniz bircok arkadasin kararini vermesinde ciddi yardimci olursunuz.

• Kablosuz neden sürekli açık yav. 5800'da () ne güzel nete girdiğimde direk bağlanıyordu bunda sürekli açık
  • Arkadaşlar sizce t50 güncelleme alır mı??
  • Cipset destekliyor otgyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciddiyetsiz

quote:

Orijinalden alıntı: just_a_student

İnternet Vodafone'da da sıkıntı oluyor mu?

hayır. kız arkadaşım aldı. hattı vodafone ve çatır çatır çalışıyor.

avea diye soran arkadaş için de aynı durum geçerli. kanunen zaten ülkede sim kilitli cihaz satışı yasak. avea, vodafone, bimcell, pocell, pttcell başka bişey cell fark etmez çalışır.

Peki hattı vodafone ise nasıl aldı. Başkasının hattı üzerinden mi aldı. Ben de vodafone kullanıcısıyım. Almayı düşünüyorum.
  • TALTAL T kullanıcısına yanıt
    Telefonu turkcell bayisinden peşin olarak satın alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossinqover

discoveryi çıkar kafandan, moto g & t50 arasında kaldıysan hangisi kafana yattıysa al. alamadığın içinde kalacak.

@dgreex

evet, sar değeri yüksek. kullanmadan önce kafaya folyo sarmak gerekiyor

bunun gibi

@speedsoul

yazılar çıkarmalı değil

@dgreex

SAR değerinin fazla olmasının zararı hala belli değilken ( wifi gibi ) bu tarz yorum komik olmuş Belki bundan 20 yıl sonra zararları bilimsel olarak kesinlik kazanacak , belki de kazanmayacak. bilemeyiz.

SAR değeri önemli bir özellik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker07 -- 22 Temmuz 2014; 6:10:15 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.