Şimdi Ara

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.707
Cevap
45
Favori
204.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: firtilli

Eğer OTG sorunu yazılımsalsa USB OTG File Manager uygulaması sorunu çözebilir. OTG 'de mouse da mı çalışmıyor?

usb file manager ilede görmuyor flash diski
  • Merhabalar, telefonda ön yüklü halde gelen uygulamaları devre dışı bırakma seçeneği aktif mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • swiftkey klavye yükle. google playde ücretsiz olması lazım. swiftkey turkcell var ondan bahsetmiyorum. @Leonardo DiCaprio.

servisi genpa mı veriyor? benimkinin kutusunda kvk yazıyor, bide kvk garanti belgesi verdiler. satıldığı şehire göre mi değişiyor yoksa @replastone
  • Birkaç sorum olucak
    Oyun performansları nasıl?(dead trigger 2, asphalt 8 gibi)
    Radyosu yok dedi bi arkadaşım doğrumudur?
    Turkcellin uygulamalarını silebiliyormuyuz?
    Rom yapınca telefon garanti dışı mı kalıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

Birkaç sorum olucak

dt 2, asphalt 8 denemedim. deneyenler kasmadığını akıcı olarak oynattığını söyledi
    radyo yok
    çoğu siliniyor, 1-2 tanesi kalıyor silinemiyor
    evet garanti dışı kalıyor. telefona uygun rom yok bitane çıksada yapsak. romlu telefonda garantilik durum olursa vermeden önce stock rom yüklersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossinqover

quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

Birkaç sorum olucak

dt 2, asphalt 8 denemedim. deneyenler kasmadığını akıcı olarak oynattığını söyledi
    radyo yok
    çoğu siliniyor, 1-2 tanesi kalıyor silinemiyor
    evet garanti dışı kalıyor. telefona uygun rom yok bitane çıksada yapsak. romlu telefonda garantilik durum olursa vermeden önce stock rom yüklersin

Peki radyo android markette varmıdır? internet üzerinden çalanlardan değil

• internet üzerinden çalanlar var malesef.
  • quote:

internet üzerinden çalanlar var malesef.

Bütçem 750-800 arası bu cihazı bir kullanan olarak önerirmisiniz? İlk android deneyimim olucak
  • ne yapacağınıza bağlı, benim gibi resim çekip, müzik dinleyip, film-video izleyip, internette dolaşmak için istiyorsan öneririm. her iki kamerası da iyi. internet hızıda iyi. ekran parlaklığı çok iyi güneş altında görülebiliyor, hoparlörü dememe gerek yok zaten dolby. bir beats audio kadar olmasa da iyi. ağır oyunlar değilde subway surfers, temple run düzeyinde oyunları zorlanmadan oynatır.
  • quote:

ne yapacağınıza bağlı, benim gibi resim çekip, müzik dinleyip, film-video izleyip, internette dolaşmak için istiyorsan öneririm. her iki kamerası da iyi. internet hızıda iyi. ekran parlaklığı çok iyi güneş altında görülebiliyor, hoparlörü dememe gerek yok zaten dolby. bir beats audio kadar olmasa da iyi. ağır oyunlar değilde subway surfers, temple run düzeyinde oyunları zorlanmadan oynatır.

sosyal ağlar, oyun, müzik bana bunları karşılasın şimdilik yeter kamera pek fotoğraf çekmem ama çamur gibide görüntü çekmesin
  • Arkadaşlar müjdeli haber geldi Genpadan. Telefonumu değiştireceklermiş. Bugün kutusunu ve aksesuarlarınıı götürdüm iade ettim. Yarın yeni cihazımı almaya gideceğim inşallah.

@crossinqover Evet genpa garantili benim cihaz. Ankaradayım ben bu arada.

Şunu da söyleyim, ülkemizde iş öyle bir hal almış ki, 3 günlük hoparlörü patlak telefonu değiştireceklerini söylediklerinde nasıl sevindim sanki bir lütuf da bulunuyorlar. Hiç beklemiyordum böyle bir cevap servisten. Saçma sapan kurcalarlar yaptık der yollarlar diyordum ama şaşırttılar helal olsun valla.
  • replastone kullanıcısına yanıt
    Çok iyi haber gerçekten. Genpa, ülkedeki iyi teknik servis hizneti veren firmalardan. Turkcellde teknik destek konusunda titizlikle durmuş ki,genpa değişimi onaylamış.

Bu arada Ankarada hangi Timden aldınız cihazı,ben de oradan alayım,garantisi sizinkiyle aynı olsun.
  • Stock dediğiniz orjinal 4.4 hali mi?
  • Yıldızlar Elektronik, Keçiören / Ufuktepe şubesinden aldım ben.

Faturada Ulus Anafartalarda merkezleri var olarak gözüküyor ayrıca.
  • replastone kullanıcısına yanıt
    Necatibeyde genpanın kendi turkcell iletişim merkezi varmış, buralar bana ters, oradan alayım cihazı. Çabuk cevap için teşeküür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RonaldPeterson

Stock dediğiniz orjinal 4.4 hali mi?

Stock dediğimiz senin telefonu açtığındaki ilk hali 4.4.2

• Cihazi denemek icin 15 dk subway surf oynadim ve cihaz isindi. Oyle az falanda degil. Rica etsem arkadaslar yuklu olan varsa bir denese isinma olayini. Kimsede olmuyorsa bende yarin garantiye vereyim telefonu. Daha onceki lg l5 im de hic isinma problemi yasamamistim

• İlk hali? Yani üstüne T50 romu kurulmamış,nexus tarzı diyorum öyle mi? Temiz yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RonaldPeterson

İlk hali? Yani üstüne T50 romu kurulmamış,nexus tarzı diyorum öyle mi? Temiz yani.

Öyle değil, timden aldın telefonu açtın o hali

• Yaz beni de yaz.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.