Şimdi Ara

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.707
Cevap
45
Favori
204.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: replastone

Benim hattım avea ama telefonu aldığımda ilk kurulumu eşimin turkcell hattı ile yaptık ve eşim 3 ay 2gb turbo internet kazandı. İlk mesaja ekleyelim bence, turkcell harici hat ile alanlar kurulumu tanıdıklarının turkcell hattı ile yapsın da faydalansın turbo internetten.

@Dnzz34 Dolby açıkken bende de cızırtı vardı servise gittim değişim talep ettim, yarın inşallah yeni telefonumu alacağım.

Ayrıca uygulama konusunda dediğiniz benim de aklıma geldi ama 4gblık uygulama yüklemediğim için deneme fırsatım olmadı. Telefonun yazılımında harici hafızaya uygulama kurmak yoksa bile root çıkınca link2sd gibi programlarla o iş halledilir ama önce rootlamak lazım tabi :)

4 gb aşınca kendisinin diğer hafızaya atması lazım deneyebilirseniz uygulamaları atmaya izin vermiyorsa kötü mecburen root gerekecek ve bölümlendirme saçma olmuş diğer 16 gb lık telefonlarda 12 gb kısmını bölümlendirseymiş iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woodypecker -- 23 Temmuz 2014; 0:42:00 >

• @woodypecker uygulamalara girince sanal sd karta tası dıye bı secenek yok o yuzden 4gb tan sonra dıger 8 lık sana sd karta otomatık atcagını dusunmuuyorum ayrıca mıcro usb bellegıde okumuyo bır de cebınızdekı bılgısayar dıye reklam yapıyorlar cok gıcık oldum acıkcası bu durumlara roottanda anlamıyorum ben hıc denemedım o yuzden pısman oldum acıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: woodypecker

quote:

Orijinalden alıntı: Ümit Güzel

Arkadaşlar telefonu alalı neredeyse 1 hafta olacak.Sorunuz varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

çevrimdışıyken gps performansı nasıl denedinizmi hiç?

Hocam az önce denedim.2 dk bekledim konumu bulmayınca kapattım haritaları.Açıkçası ek tatminkar değil.Benim odam da telefon pek çekmez belki onunla alakalıdır.
  • Dnzz34 D kullanıcısına yanıt
    Otg Disk Explorer programıyla USB Flash Bellek kullanıloyormuş. Teknoseyirde bir üyenin yorumu. Bu programla bir deneyin isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dnzz34

@woodypecker uygulamalara girince sanal sd karta tası dıye bı secenek yok o yuzden 4gb tan sonra dıger 8 lık sana sd karta otomatık atcagını dusunmuuyorum ayrıca mıcro usb bellegıde okumuyo bır de cebınızdekı bılgısayar dıye reklam yapıyorlar cok gıcık oldum acıkcası bu durumlara roottanda anlamıyorum ben hıc denemedım o yuzden pısman oldum acıkcası

o zaman kötü olmuş birde benim önceki telefonumda böyleydi 2 gb yükleniyordu kalan 10 gb sanal vardı.Rootsuz sanal belleğe taşımaya izin vermiyordu.Rootlayınca da uygulamaların bir kısmı 2gb lık alanda kalıyordu.Başka bir rom yükledim o romda 12gb lık bölümlendirme yapmadan kullanıcıya veriyordu.Şimdi t50 yede rom çıkarmı portlarlarmı bilinmez.Birde moto g ye ve diğer telefonlara baktım 12 gb ı direkt olarak kullanıcıya bırakıyor.T50 de saçma olmuş zaten hafıza kartı desteği olmayan bir telefon.Usb bellek uygulamayla oluyormuş öyle bir deneyin.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar telefonu alalı neredeyse 1 hafta olacak.Sorunuz varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

Hocam az önce denedim.2 dk bekledim konumu bulmayınca kapattım haritaları.Açıkçası ek tatminkar değil.Benim odam da telefon pek çekmez belki onunla alakalıdır.

peki sağolun gps odada ve kapalı yerlerde çalışmayabilir dışarda yada açık alanda deneyebilirmisiniz? Ne kadar sürede bağlanıyor ve bağlanması uzun sürüyor mu merak ediyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

peki sağolun gps odada ve kapalı yerlerde çalışmayabilir dışarda yada açık alanda deneyebilirmisiniz? Ne kadar sürede bağlanıyor ve bağlanması uzun sürüyor mu merak ediyorum.

Hocam eğer 2-3 gün beklersen sana m7 karşılaştırmalı olarak cevap veririm.Aynı klasmanda değiller ama en azından daha iyi anlayabiliriz.İstersende uygun bir zamanda bahçeye çıkıp deneyebilirim.

• quote:

quote:

bben hobby olarak gps işi yapıyorum gayet başarılı hatta s3 yada note kadar başarılı ayrıca igo yükleyince çok hızlı açıyor her telefonda bu kadar stabil çalışmaz igo
  • turkcell faturalı hatla birliktemi alınabiliyor ?

tarifeyle birlikte aylık kaç para çıkar cebimizden en asgari
  • uygulamaları kurmak için sadece 4gb lık bi alanımız mı var?

eğer öyleyse kötü haber.

deneyen biri cevaplarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwertyaxe

uygulamaları kurmak için sadece 4gb lık bi alanımız mı var?

eğer öyleyse kötü haber.

deneyen biri cevaplarsa sevinirim

Telefona sahip değilim ama böyle bir şeyin olduğunu düşünmuyorum. Örneğin bende GM Elite var. telefon hafızası 32gb. Uygulamalar için ayrılan kısım 2,3gb gözüküyor. Fakat bende onlarca oyun, uygulama var. Telefonda sadece 5 gb boş yer var. O iki gblık kısım hala dolmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gözümde moto g varken bu telefon alınmaz tek olumlu görüşüm turkcel akillanmaya başlamış bundan sonra s600 serisi daha klas bir telefon yapar umarım birde üretim yeri turkiye mi ?

• QRX kullanıcısına yanıt
    bunda uygulamalar için ayrılan 4 gblık kısım once doluyor dıger 8 gblık kısım sanal sd kart olarak gorunuyor sanırsam o 8 gb a uygulama kurdurtmayacak =(
  • Moto g ekrani cok kucuk kamerasi kotu cok kalin birtek guncelleme konusunda iyi baska bi albenisi yok t50 dede zaten kitkat var bence yeterli

• Merhabalar, T50 hafıza kartı olmadığından sanırım yeni kurulan android programların widgetleri sisteme eklenmiyor. Bu sorun hakkında bilgisi olan var mı? Çözüm önerisi olan var mıdır? Turkcell bu konu hakkında fikir sahibi değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron

Benim gözümde moto g varken bu telefon alınmaz tek olumlu görüşüm turkcel akillanmaya başlamış bundan sonra s600 serisi daha klas bir telefon yapar umarım birde üretim yeri turkiye mi ?

ilk parti cihazlar zte tarafından çinde üretilmiş. daha sonra manisada vestel tarafından üretilecekmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SusLanSenKöylü

quote:

Orijinalden alıntı: replastone

Arkadaşlar telefonu dün akşam saat 6 gibi aldım ve sahura kadar aralıksız kullandım. Şu ana kadar beklentilerimi karşıladı telefon.

Telefonda ekran döndürme kilidini bulamadım.

Durum çubuğunda kullanım kılavuzunda yazmasına rağmen mobil veri açma/kapama yok.

Ayrıca menü tuşuna uzun basıp çıkan ekranda açık uygulamaların tümünü temizleme ve rami boşaltmayı da yapamadım. İlla menüden görev yöneticisine girmek gerekiyor.

Ana ekranda sonsuz kaydırmayı da yapamadım.

Menüde uygulamalar-araçlar-kısayollar arasında geçişi kapatamadım.

Yine menüde kısayollar sekmesinin ne işe yaradığını hiç anlamadım. Kısayollar sekmesi altında 2 sayfa var 2. sayfaya geçemiyorum.

Aklıma gelenler bunlar. Bu arada listeye ekleyebilirsiniz beni de

Telefon Isınıyormu ve telefon ile fotoğraf çekip yükleyebilirmisiniz kamerasını merak ediyorum.

Telefon ısınmıyor , bilgisayara geçince fotoğrafları atacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: crossinqover

quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron

Benim gözümde moto g varken bu telefon alınmaz tek olumlu görüşüm turkcel akillanmaya başlamış bundan sonra s600 serisi daha klas bir telefon yapar umarım birde üretim yeri turkiye mi ?

ilk parti cihazlar zte tarafından çinde üretilmiş. daha sonra manisada vestel tarafından üretilecekmiş

2. parti cihazlar ne zaman üretilmeye başlanır ? aralarında bi fark olur mu acaba
  • Arkadaşlar değişim cihazını bugün teslim aldım, şimdilik hiçbir sorun yok telefonda.
  • Cihazın satışları iyi gidiyor, eylülde 2. partiye geçilir. Eğer doğruysa made in türkiye ibaresi olur kutu üzerinde diye tahmin ediyorum.
    Ekleme: Doğruymuş,Vestel fabrikalarında üretilecekmiş
    http://www.sondakika.com/haber/haber-turkcell-4g-li-akilli-telefonu-t50-yi-ve-t-fit-6101939/
    Ama vestelin sitesinde ürünle ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 23 Temmuz 2014; 14:28:33 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.