Şimdi Ara

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.707
Cevap
45
Favori
204.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana suan bu telefonun ilk partisinin cinde uretildigini kanitlayacak bi belge bisey var mi ? Tim elemani cok horozlandi yok turkiyede uretildi felan diye. Bende dedim suan ki t50 ler cin zte uretimi dedim. Belgede lazim. Var midir boyle bisey ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun arkasında yazıyor made in china diye, niye inat ediyorlar ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knox Sayacı

Bana suan bu telefonun ilk partisinin cinde uretildigini kanitlayacak bi belge bisey var mi ? Tim elemani cok horozlandi yok turkiyede uretildi felan diye. Bende dedim suan ki t50 ler cin zte uretimi dedim. Belgede lazim. Var midir boyle bisey ?

Onlara bu linki gösterin ve bunu da mı siz üretiyorsunuz diyin. Telefonun asıl adı ZTE Blade Vec 4G'dir ve vidasına kadar Çin'de üretilmektedir.

http://www.zte.es/productos/smartphones/zte-blade-vec-4g

• quote:

Orijinalden alıntı: replastone

Telefonun arkasında yazıyor made in china diye, niye inat ediyorlar ki?

Anlamiyolar. Kendi telefonlari icin herseyi yapiyolar. Ovuyolar 4g var diye. Telefon guzel ama 4g 2 seneye gelir dedim kadin tip tip bakti

• quote:

Orijinalden alıntı: Knox Sayacı

Bana suan bu telefonun ilk partisinin cinde uretildigini kanitlayacak bi belge bisey var mi ? Tim elemani cok horozlandi yok turkiyede uretildi felan diye. Bende dedim suan ki t50 ler cin zte uretimi dedim. Belgede lazim. Var midir boyle bisey ?

onların dediklerini boşver geçen bende tim e gittim telefonun yanına sd kart desteği var yazmışlar .Elemanlara sd kart takılmıyor olarak biliyorum dedim ısrarla sd kart takılıyor dediler elemanlar sorudum nerede bunun sd kart yeri aradılar bulamadılar ben çıkarken hala arıyorlardı başka bir telefon olsa neyse diyecem de yine de özelliklerini doğru bilmeleri lazım sonuçta turkcell telefonu.Birde güncelleme alır mı diye sordum bana ayarlardan telefon güncelleme menüsünü gösterdi.Yeni sürüm çıkanca buradan güncellersiniz dediler

• Telefondaki bu guc tasarruf modu var o bi ise yariyomu bilen varmi yada onu acinca ne oluyo

• woodypecker kullanıcısına yanıt
    Bunun en aşmışını ben yaşadım herhalde. Apple standında,elma logolu bir satış danışmanına, macbookairlere usb bellek taktığımızda sorunsuzca oynatabiliyormuyuz dedim,verdiği cevap:
    Bu bir bilgisayar,usb bellek takabilirsiniz

Mac sistem formatı farklıdır,flash disk windowstaki gibi çalışmaz

Ürün ile ilgili eğitim vermesi gerekiyor Turkcellin. Mağaza müdürür,mesaiden önce standta duracak çalışanlara eğitim vermeli. Yoksa böyle saçma sapan durumlarla karşılaşmak iş değil.

Biz yine araştırıyoruz,neyin ne olduğunu biliyoruz,bunlardan hiç haberi olmayan biri gidip,sd kart desteği var diye alırsa ne olacak,o adamın turkcelle olan güveni anında sıfırlanacak. Ondan sonra bir ton uğraşacak o cihazı iade etmek için, Turkcellde iade almamak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 23 Temmuz 2014; 15:19:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Bunun en aşmışını ben yaşadım herhalde. Apple standında,elma logolu bir satış danışmanına, macbookairlere usb bellek taktığımızda sorunsuzca oynatabiliyormuyuz dedim,verdiği cevap:
    Bu bir bilgisayar,usb bellek takabilirsiniz

Mac sistem formatı farklıdır,flash disk windowstaki gibi çalışmaz

Ürün ile ilgili eğitim vermesi gerekiyor Turkcellin. Mağaza müdürür,mesaiden önce standta duracak çalışanlara eğitim vermeli. Yoksa böyle saçma sapan durumlarla karşılaşmak iş değil.

Biz yine araştırıyoruz,neyin ne olduğunu biliyoruz,bunlardan hiç haberi olmayan biri gidip,sd kart desteği var diye alırsa ne olacak,o adamın turkcelle olan güveni anında sıfırlanacak. Ondan sonra bir ton uğraşacak o cihazı iade etmek için, Turkcellde iade almamak için.

aynen almak isteyen vardı ben sd kart takılmadığını söylemesem alıp gidecekti telefonu tereddütte kaldı ben araştırıp öyle alıyım dedi.Birde elemanlarda hiç araştırıp düzeltelim düşüncesi yok.Övüp duruyorlar telefonu ve uzman havasındalar bilmediklerini yada yanlışları kabul etmiyorlar.

• T50 alan arkadaşlar,telefon ilk elinize geldiğinde kaç gb boş alan ile geliyor ?Yani turkcellin uygulamaları vb. ne kadar yer kaplıyor ?
  • Arkadalar rehberdeki kişileri nasıl toplu olarak silebiliriz ?
  • Arkadaşlar bu telefon da ekran görüntüsünü nasıl alabilirim hangi tuşları kullanarak alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: wwwkral

Arkadaşlar bu telefon da ekran görüntüsünü nasıl alabilirim hangi tuşları kullanarak alabilirim

ses kısma + kilit aynı anda...
  • Ekran görüntüsünü nasıl alabilirim cevap için tşk birde cihaz Reset nasıl yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wwwkral -- 23 Temmuz 2014; 20:58:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekaert

quote:

Orijinalden alıntı: woodypecker

quote:

Orijinalden alıntı: Ümit Güzel

Arkadaşlar telefonu alalı neredeyse 1 hafta olacak.Sorunuz varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

çevrimdışıyken gps performansı nasıl denedinizmi hiç?

bben hobby olarak gps işi yapıyorum gayet başarılı hatta s3 yada note kadar başarılı ayrıca igo yükleyince çok hızlı açıyor her telefonda bu kadar stabil çalışmaz igo

buda resmi

• arkadaşlar t50 nin ekran kalitesi nasıl örneğin discovery gibimi? 294 ppi az gibi geldide.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar telefonu alalı neredeyse 1 hafta olacak.Sorunuz varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

bben hobby olarak gps işi yapıyorum gayet başarılı hatta s3 yada note kadar başarılı ayrıca igo yükleyince çok hızlı açıyor her telefonda bu kadar stabil çalışmaz igo

buda resmi

bu hangi uygulama igo mu

• Herkese merhaba benide listeye kaydederseniz cok seviniim birde bir sorum olucak konu acmak istemedim
    Telefon kilit halindeyken olan ekran resmkni birturlu degistiremiyorum sadece degistirebildigim kendi olan resimleribu konu hakkinda bana yardimci olursaniz com sevinirim tesekkurler

• quote:

quote:

quote:

quote:

buda resmi

Glonass var mıdır sizce çünkü benim ipadden bile çok uydu bulmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

quote:

quote:

quote:

quote:

buda resmi

Glonass var mıdır sizce çünkü benim ipadden bile çok uydu bulmuş.

özelliklerinde yazmıyor yabancı sitelerede baktım gloanass geçmiyor ama belki vardır

• woodypecker kullanıcısına yanıt
    Bana da aynısını söylediler. Nerede deyince bu dummy telefon. Dummy telefonlarda sim, sd kart slotu olmaz diye saçmaladı. Ben olduuu size hayırlı işler deyip çıktım.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.