Şimdi Ara

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.707
Cevap
45
Favori
204.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple cinde uretilmiyor mu? Nike malezyada uretilmiyor mu?
    Vestelde de zte uretilebilir pek tabi. Marka yine zte olur,arkasinda made in Turkiye yazr.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Claudio Marchisio

quote:

Orijinalden alıntı: Mr-SeRGeN

Kilitli ekranin resmi nasil degisiyor

ayarlar > ekran > kilit ekranı duvar kağıdı

Ben kendi resmimi koyamiyorum sorub o orda telin kendi verdigi resimlerden baska degistiremiyorum birde ekran resmini nasil cekip atacam ses kisma ile ses acma basiyorum telefon cekmiyor ekran resmini

• Mr-SeRGeN kullanıcısına yanıt
    ekran ss alma ses kısma + kilit aynı anda bas. kendi resmini koymak için ayarlar > ekran > kilit ekranı duvar kağıdı > galeri yazar. galeriye bas orda tüm fotoğrafların listelenir ordan birini seç (kırpmanı isteyebilir)
  • Benim sevmediğim tek özelliği sarjı % olarak göstermemesi.Bunun için illaki program yüklemek gerekiyor.Launcher free 8 yükledim telefona inanılmaz güzel oldu.herkese tavsiye ederim.SS koymaya çalışacağım.
     T50 KULLANICILARI KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkutgulec -- 24 Temmuz 2014; 12:44:31 >
  • erkutgulec kullanıcısına yanıt
    Ben asus memoped de Yahoo aviate launcher kullanıyorum, çok memnunum

• wp 8 in panoları çok yakıştı her panoyu istediğiniz gibi özelleştirebiliyorsunuz.Boyut,renk,resim... Telefon çok ince ve pürüssüz bazen insanın elinden kayıyor.Kılıf almak şart gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkutgulec -- 24 Temmuz 2014; 12:47:15 >
  • arkadaşlar bendede bu telefondan var,
    anlamadığım nokta açık uygulamaları kapatmak için geri tuşuna bastığında arka plana alıyor sonra arka planları açıp oradan kapatıyorum,bunun şekli bumudur yani ????
    ayrıca,telefon 13 mp diye aldık fakat zte 8 mp beyan ediyor ?

birde arkadaşlar bu telefonu gereksiz programlardan arındıran ve güzelce optimize eden bir arkadaş bizede yardımcı olursa çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beykozz

arkadaşlar bendede bu telefondan var,
    anlamadığım nokta açık uygulamaları kapatmak için geri tuşuna bastığında arka plana alıyor sonra arka planları açıp oradan kapatıyorum,bunun şekli bumudur yani ????

birde arkadaşlar bu telefonu gereksiz programlardan arındıran ve güzelce optimize eden bir arkadaş bizede yardımcı olursa çok sevinirim

Görev yöneticisini açınca altta ortada hepsini sonlandır seçeneği var.Ben masa üstüne koydum çok işime yarıyor.Beğenmediğim programları gene burdan kaldırıyorum.Kamera 13mp.Hatta ön kamera 2 mp diyorlar ama 5mp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkutgulec -- 24 Temmuz 2014; 13:07:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkutgulec

quote:

Görev yöneticisini açınca altta ortada hepsini sonlandır seçeneği var.Ben masa üstüne koydum çok işime yarıyor.Beğenmediğim programları gene burdan kaldırıyorum.Kamera 13mp.Hatta ön kamera 2 mp diyorlar ama 5mp.

cevap için teşekküler fakat görev yöneticisini kısayol olarak masaüstüne almıyor

Birde şöyle bir olay var, 3G olarak görünmüyor bağlantı sürekli H+ veya E olarak aktif kitapçıktan baktığımda 3g/4g olarak gözükeceği yazıyor sizde nasıl acaba ??

• quote:

Orijinalden alıntı: erkutgulec

quote:

antutu da ön kamera 5 mp gösteriyormuş

• Beykozz kullanıcısına yanıt
    Kamera için Google Camera yazılımını kullanın. Kendi yazılımıyla sorun var, renkleri iyi göstermiyor. Teknoseyirde google yazılımı ve kendi yazılımı ile karşılaştırma yapmıs bir üye,. Arada ciddi fark var.

Megapiksel değeri önemli değil, kullanılan lens önemli. Bunda ucuz Çin malı tellerdeki lenslerden kullanılmamış. Bu çekilen fotolarda net olarak görülüyor.

• Telefon manisa uretimi arkadaslar, zte tarafindan dizayn edilmis bir model ama vestel tarafindan uretildi.
    Yakinda vestel tarafindan dizayn edilip vestelin urettigi modelde cikacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Kamera için Google Camera yazılımını kullanın. Kendi yazılımıyla sorun var, renkleri iyi göstermiyor. Teknoseyirde google yazılımı ve kendi yazılımı ile karşılaştırma yapmıs bir üye,. Arada ciddi fark var.

Megapiksel değeri önemli değil, kullanılan lens önemli. Bunda ucuz Çin malı tellerdeki lenslerden kullanılmamış. Bu çekilen fotolarda net olarak görülüyor.

çekilen fotoğrafların kalitesi nasıl buraya flaşlı ve normal çekimlerini koysalar iyi olur.Birde bu fiyat aralığındaki moto g,gmd ve g700 ile kamera olarak kıyaslarsak t50 nin daha iyi olması lazım.
  • Bu satılan parti Çin malı. İkinci parti vestel üretimi olacak. Vestel yeterli stok yapamayacak ilk parti için zte Çin fabrikası kullanılmış. Bundan sonra ülkemizde üretilip satışa sunulacak, belki biraz daha ucuzlar.
    2. Parti teller ne zaman piyasada olur bilinmez ama eylüle kadar bu ilk partinin satılacağı düşünüyorum.

• woodypecker kullanıcısına yanıt
    http://teknoseyir.com/?s=T50+&type=

Buradaki ikinci mesaj. Derinlik, beyaz Ayarı, renk dengesi bariz iyi Google Camera yazılımıyla. Erdi beyin de Google Camera yazılımı incelemesi var.

• Size 10 Üzerinden 10 kamera uygulaması paylaşacagım kaliteyi 2 katına cıkartıyor Youcam Perfect GOOGLE PLAY ücretsiz

• quote:

Orijinalden alıntı: ironman

Herşeyden vazgeçtik RAM 2GB olsaydı Batarya en az 3000 olsaydı birkaç dolar pahalı olsa çok mu zor bunu yapmak TurKCELL Ceo su
    bu makine ile GURUR duyuyor herhalde

O dediklerin olsaydı telefon 1000 lira olurdu.Birkaç dolar diyor adam.600 mah,1 gb ram 1-2 dolar olsa niye koymasınlarTek kötü yanı sar değeri sanırsam.
  • Google kamera gerçekten odaklamayı baya hızlandırdı , ön kamera sadece antutu da değil kameranın içindeko ayarlardada 5 mp gözüküyor hatta hiçbk yerde 2 mp gözükmüyor diyebiliim telefonun içinde .

• ARKADAŞLAR 3G ÇEKMİYOR BENDE OPARATÖR BAĞLANTISINI NEY SEÇİYORSUNUZ
    H+ DİYİP DURUYOR YADA E
  • quote:

Orijinalden alıntı: Claudio Marchisio

ekran ss alma ses kısma + kilit aynı anda bas. kendi resmini koymak için ayarlar > ekran > kilit ekranı duvar kağıdı > galeri yazar. galeriye bas orda tüm fotoğrafların listelenir ordan birini seç (kırpmanı isteyebilir)

Kilit olayını hallettim fakat dediğin gibi resmi galeriden seçiyorum kırp diyor onuda yapıyorum faka tgine aynı resim çıkıyor anca remsi teleofnun kendi içinde olan resimlerinden seçebiliyorum ne olur yardım edin çıldırıcam nasıl değiştirebilirim bir program yada pc ye bağlayıp halledebiliniyorsa hallederim ?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.