Şimdi Ara

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.707
Cevap
45
Favori
204.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kaynak: Teknoseyir.
     T50 KULLANICILARI KULÜBÜ
  • Benide ekleyin kulubeee aldim telefonu suanda arabadayim eve gidince birkac seye deginecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam senin telefonda sıkıntı olabilir. Çayın fotoğrafını çekip yaptım hemen kilit ekranına.

@Mr-Sergen

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ

• Arkadaşlar dokunmatiği açıkçası pek beğenmedim.Hele şu alttaki 3 dokunmatik tuş tam içler acısı.Şuanlık gördüğüm tek eksik dokunmatik ve KAMERA.13mp kameraya yakışacak fotoğraflar çekmiyor.
  • Telefon alındı gayet güzel bakalım şarjıda iyiyse sıkıntı yok.Tek sıkıntı Traffic Racer hata veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

Telefon alındı gayet güzel bakalım şarjıda iyiyse sıkıntı yok.Tek sıkıntı Traffic Racer hata veriyor

Hocam emin ol şarj inanılmaz iyi.Ben m7 kullanıyorum en fazla 4buçuk saat ekran süresi gördüm.Bu telefon yeni olmasına rağmen 6 saati çok rahat gördüğüm oldu.
  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Bende çalışıyor traffic racer

• Beyler mc5 cikti bugun biliyosunuz yukledim ve sıkıntisiz oynuyorum isinmada yok

• @Ümit Güzel;

Sağolun hocam fiyatına göre süper telefon.Discovery 2 gb ram olsaydı onu düşünüyordumda tıpa tıp aynı özellikler.

@replastone;

Sorunu çözemedim hocam.Hata verip duruyor.Neden veriyor onuda çözemedim bir kapatıp açayım belki düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tespot

Beyler mc5 cikti bugun biliyosunuz yukledim ve sıkıntisiz oynuyorum isinmada yok

O ne hocam?
  • Traffic Racer çalıştı.(Tel'i kapatıp açtım düzeldi)
  • quote:

quote:

Beyler mc5 cikti bugun biliyosunuz yukledim ve sıkıntisiz oynuyorum isinmada yok

O ne hocam?

Modern combat 5

• Dunde sordum cevap veren olmadi bu guc tasaruf modu ise yariyomu ben acinca mobil interneto aciyo anlamadim bise

• quote:

quote:

O ne hocam?

Mortal Combat 5

Telefonu 2 saate yakındır kullanıyorum ısınma çoook hafif, ses kalitesi muazzam, oyun denemedim sadece 2048 diye bir oyun buldum onu denedim 3 Turkcell bayisi gezdim hiçbiri nakit satmıyoruz turkcell yeni kural getirdi dedi o zaman niye internet sitesinde nakit yazıyor dedim gak guk etti sustu bunları şikayet etmek lazım Başka bir bayiye gittim orada satın aldım gayet ilgilendiler ücretsiz arkalı önlü film yaptılar Silikon kılıf arıyorum

• Benim batarya moka sardı

• merhaba herkese. fırsat buldukça bu başlığı takip ediyorum. şimdi gördüm ki vestel ikinci partiyi üretecek demişsiniz. ve bazı arkadaşlar bu üretimi bekleyeceklerini söylemiş. ben önümüzdeki hafta almayı planlıyordum bu telefonu.

neden vestel üretimini beklemeyi uygun görüyorsunuz?
    ben de beklemeli miyim?
    artı yönleri ne olacak ki?

not: ben hala şu linkteki telefonu kullanıyorumhttp://cdn.shiftdelete.net/img/article/samsungc260a1242763787.jpg :) ve alacağım telefon ilk akıllı telefonum olacak. fiyatı uygun olduğu için bu telefonu tercih ettim ve haftaya alacaktım. dolayısıyla değil teknik konularda, her türlü konuda epey cahilim :) sorum eğer çok saçmaysa mazur görünüz.

• Orijinalden alıntı: tespot

O ne hocam?

Modern combat 5

Sağolun hocam

@Dehhani.;

Sağolun hocam.Telefonun maşallahı var şuan için.Birde Galaxy Ace'den geçince eşekten inip ata binmiş gibi hissediyor insanYarın-öbürgün detaylı bir inceleme yapıp yayınlarım.
  • Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

O ne hocam?

Modern combat 5

Sağolun hocam

@Dehhani.;

Sağolun hocam.Telefonun maşallahı var şuan için.Birde Galaxy Ace'den geçince eşekten inip ata binmiş gibi hissediyor insanYarın-öbürgün detaylı bir inceleme yapıp yayınlarım.

Benim ilk android deneyimim direk ferrariye terfi ettim ben

• Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Bende galaxy aceden geçtim, müthiş bir his ama eşimin g2sini kullanınca moralim bozulmuyor değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

quote:

quote:

O ne hocam?

Mortal Combat 5

Telefonu 2 saate yakındır kullanıyorum ısınma çoook hafif, ses kalitesi muazzam, oyun denemedim sadece 2048 diye bir oyun buldum onu denedim 3 Turkcell bayisi gezdim hiçbiri nakit satmıyoruz turkcell yeni kural getirdi dedi o zaman niye internet sitesinde nakit yazıyor dedim gak guk etti sustu bunları şikayet etmek lazım Başka bir bayiye gittim orada satın aldım gayet ilgilendiler ücretsiz arkalı önlü film yaptılar Silikon kılıf arıyorum

film telefonu alınan bayi mi yapıyor? yoksa her bayi yapar mı? onlar tarife satmak için öyle demiştir nakiy alanlarda oldu hb de 50 lira çekde veriyor her nekadar alt limit 100 lira olsada

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.