Şimdi Ara

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.707
Cevap
45
Favori
204.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon cok guzel herseyiyle ama su 1 gb ram isi cok sinir bozucu telefonda real racing 3 oynarken arkada interneten telefonla konusunc konusmayi kapatiyo sirf ram yetmedigi icin cok sinir bozucu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilitli ekranin resmi nasil degisiyor

• Bugün T50 sahibi oldum listeye eklersen sevinirim :)

• Bu telefonu alacak arkadaşlar turkcell sitesinden aldımı turkcell.com için 200 tl çek veriyor belki faydalanan olur

Faturalilar için

https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/kamu-tarifelilere-internet-alisverislerinde-200-tl-hediye-ceki
  • Arkadaşlar pixel yoğunluğu discovery e göre az ama cidden daha kaliteli hissediyorsunuz emin olabilirsiniz :D

• Cyanogenmod için bir şey yapılmalı ana sayfaya yaz bence.
  • Kullanan arkadaşlardan rica ediyorum. Cihazın şarj süresi ne kadar? Batarya performansından memnun musunuz?

• Elimden düsmediği zamanlarda 10 saat gidiyor , az önce modern combat 5 i maksimum ayarlarda donmadan çalıştırdı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur Uyar

Elimden düsmediği zamanlarda 10 saat gidiyor , az önce modern combat 5 i maksimum ayarlarda donmadan çalıştırdı :)

Şarj süresi ne kadar? Hızlı şarjın katkısı nedir onu merak ediyorum

• Şarj süresi 1-1:30 saat arasında ama fark ettiğim kadarıyla %60 a kadar çok hızlı geliyor bide telefon şarjdaykende kullandığım için daha da azdır normalde muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur Uyar

Şarj süresi 1-1:30 saat arasında ama fark ettiğim kadarıyla %60 a kadar çok hızlı geliyor bide telefon şarjdaykende kullandığım için daha da azdır normalde muhtemelen.

1 saat falansa çok iyiymiş. Direk almak için niyetlenebilirim

• aksa_ A kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey nasıl olacak sizce? Zte'nin ürettiği telefonu vestel nasıl yapabilir? Apple'ın ayfonunu samsung yapabilirse eğer vestel de bir ihtimal yapabilir. Bunlar hep satış taktikleri.

Eski mesajlarda telefonun 2 saatten daha uzun süre de şarj olduğunu söyleyenler vardı. Bir bakın isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragnar -- 24 Temmuz 2014; 4:41:23 >
  • Alabilirsiniz hocam kusursuz diyemem ama bu fiyatlardaki en iyi telefon diyebilirim çok rahat , moto g kullanmadım hiç ama discovery i baya bi kullandım çok daha güzel T50 :) En azından servisiydi şeyiydi uğraşma derdi yok mis gibi KVK garantili arkasında Turkcell . Alırken tereddütlüydüm baya ama sorun yok 1 haftadır içiniz rahat olsun .

• Telefonu merak edenler donanım haberin incelemesini izlesinler.

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Turkcell-T50-video-inceleme.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: woodypecker

quote:

Orijinalden alıntı: bekaert

quote:

Orijinalden alıntı: bekaert

quote:

Orijinalden alıntı: woodypecker

quote:

Orijinalden alıntı: Ümit Güzel

Arkadaşlar telefonu alalı neredeyse 1 hafta olacak.Sorunuz varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

çevrimdışıyken gps performansı nasıl denedinizmi hiç?

bben hobby olarak gps işi yapıyorum gayet başarılı hatta s3 yada note kadar başarılı ayrıca igo yükleyince çok hızlı açıyor her telefonda bu kadar stabil çalışmaz igo

buda resmi
     T50 KULLANICILARI KULÜBÜ

bu hangi uygulama igo mu

igo primo
    glonass yok diye biliyorum
    bende bundan zte yapımı avea ın touch 2 vardı oda uyduda iyi idi

• Benide ekleyin alali 4 gun oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Cüleybib

Öyle bir şey nasıl olacak sizce? Zte'nin ürettiği telefonu vestel nasıl yapabilir? Apple'ın ayfonunu samsung yapabilirse eğer vestel de bir ihtimal yapabilir. Bunlar hep satış taktikleri.

Eski mesajlarda telefonun 2 saatten daha uzun süre de şarj olduğunu söyleyenler vardı. Bir bakın isterseniz.

neden yapamasın? ayfonu foxconn üretiyor bu arada
  • zorbey27 kullanıcısına yanıt
    Sadece kamulular için sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Sadece kamulular için sanırım

Evet tam bilmiyorum ama kamu 2222 gönderince kamulu olunuyor. Verdiği o çekle tekrar alınabilir bu telefon baya uyguna geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr-SeRGeN

Kilitli ekranin resmi nasil degisiyor

ayarlar > ekran > kilit ekranı duvar kağıdı
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.