Şimdi Ara

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.707
Cevap
45
Favori
204.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: U and I

T50 yi alirsaniz ucuza 2. El alin 700 tl verilmez bence rami 1 gb bile değil 846mb üstüne birde saçma saçma turkcell uygulamalari yuklu icinde onlarda iyice rami yiyor ve silinemiyorlar . zaten android telefonu çok kullancaksiniz en az 2 gb rami olmali.kamerasinin 13 mp olmasina bakmayin s3 mininin 5 mp kamerasi bu telefondan çok daha iyi çekiyor.

Zaten teknolojik cihazlarda boyutlar tam karşılığını vermez. 1 GB RAM'ın 846 MB civarı kullanılabilir olması gayet normal. İstemediğiniz uygulamaları devre dışı bırakırsanız bir daha açılmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocha

Devre dışı bıraktım ama sorun maalesef devam ediyor. Ne yapabilirim arkadaşlar? Şarj dayanmiyor telefona. Dün işler dolayisiyla telefona dokunamadim bile 23 saatte kullanmadığım halde %37'ye düşmüş.

Telefona format atıp sorunu anca böyle çözebildim. Başına gelen olursa bilgilendirme olsun diye yazayım dedim

• Rocha R kullanıcısına yanıt
    kablosuz gelişmişte tarama her zaman kullanılır tıkını kaldır
    t50 nin ben ce tek eliştirilemiyecek yönü bataryası ful radyo dinliyorum 2 gün sarj gidiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://store.donanimhaber.com/f5/73/4d/f5734d7fa7c232104f613bb40940adec.jpg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinw810i

kablosuz gelişmişte tarama her zaman kullanılır tıkını kaldır
    t50 nin ben ce tek eliştirilemiyecek yönü bataryası ful radyo dinliyorum 2 gün sarj gidiyor

Denemiştim ama maalesef haritalar uygulaması 7/24 çalışmaya devam ediyordu. Gerçekten hiçbir şekilde çaresini bulamadım. Format atmak istemiyordum çünkü telefonum zaten bilgisayara bağlanmıyor, sanırım soketi bozuldu ona rağmen format atmak zorunda kaldım.
  • Telefonda wifi arada açılmıyor.Açma kapama düğmesi gri renkte kalıyor,uçak modunu açıp kapatınca düzeliyor.Bu sorunu başka yaşayan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

https://store.donanimhaber.com/f5/73/4d/f5734d7fa7c232104f613bb40940adec.jpg

Ayarlar --> Kablosuz --> (Menü tuşu) --> Gelişmiş -->

- "Ağ bildirimi" kapalı olacak
    - "Tarama her zaman kullanılabilir" kapalı olacak
    - "Kötü bağlantılardan kaçının" kapalı olacak
    - "Kablosuz optimizasyonu" açık olacak

• Turkcel t50 ile samsung s3 ile takas yapiyimmi sizce nasil bitakas uygun olurmu uzerine para isteyimmi

• quote:

Orijinalden alıntı: dahool

Turkcel t50 ile samsung s3 ile takas yapiyimmi sizce nasil bitakas uygun olurmu uzerine para isteyimmi

Galaxy S3, T50'den daha üstün bir cihaz. Üzerine para istemek biraz saçma olur bence.
  • Bugün telefonda arızalanma meydana geldi. Telefon hiçbir şekilde açılmıyor ve şarj almıyor. Açmaya çalışınca birkaç saniye üstteki kırmızı ışık yanıp sönüyor o kadar. Zaten daha önceden fark ettiğim en az 10 tane ölü piksel vardı. Bu durumda değişim yaparlar mı? Veya mümkünse iade?
  • telefonu aldıktan 1 hafta sonra sorunlar baş göstermeye başladı 2.el aldım telefonu yaklaşık 1 ayı geçmiş en sonunda aldığım yere gittim telefon şarj oluyor batarya 100% 5 dk sonra bakıyorum %50 ye inmiş sonra kendi kendine yine 100% olmuş bazen kapanıyordu arka sağ taraf soba gibi ısınıyordu açma tuşuna uzun basınca çaılıyordu bazen açılırken kapanıyordu falan anakartı değişti 95 tl öptüler
    yere düşüp sert darbe almış dedi adam ben düşürmedim hiç önceki sahibi düşürmüş olabilir giren bize girdi ..
  • T50 yi belli bir süre orjinal kullandım,kendi launcherında takılma ve donmalar oluyordu.Daha sonra nova launcherla kullanmaya başladım.Daha sonra root la gereksiz Turkcell uygulamalarını kaldırdım. Daha sonra İspanya romu kurup bu romdaki gereksiz uygulamaları kaldırdım. novayı kurdum bu romda kendi launcerınıda kaldırdım şu anda boş ta ram miktarı 350-400 mb seviyelerinde vede rr3 bu romda daha akıcı. Gayet memnunum.ispanya romun dezavantajı Türkcell romdaki tek tuşla kapatıp geri araması yok ve biraz yavaş şarj oluyor olması . Avantajları daha seri ve stabil olması.. Sıkıntı yaşayanlara tavsiye ederim... geçin en az bir sene daha kullanım ömrü olur cihazın.

• Arkadaşlar turkcell T50 telefonumun şarj aletini kaybettim. Yeni şarj aleti alacağım. Ne öneriyorsunuz? Orijinal şarj aleti kaç paradır?

• Telefonumu şarja takıyorum üsteki ışık yanıp sönüyor bazen yanmıyor neden böyle oluyor napmalıyım ? kısacası şarj olmuyor
  • 2 gün önce İspanya romunu kurdum ve çok memnunum. Telefon resmen kendini buldu. Yalnız sormak istediğim bi kaç soru var;

T50'nin kendi romunda, karşı taraf telefonu açtığı zaman telefon titriyordu. Bu özellik İspanya romunda mevcut mudur?

Bir de numaraları rehbere ülke alan kodsuz kaydetmeme rağmen, arayan herkesin numarasının başında "+90" ibaresi mevcut. T50'nin kendi romunda "Arayanlara ülke alan kodunu otomatik ekle" seçeneği vardı ve kaldırılabiliyordu. Lakin İspanya rom'da bulamadım. Böyle bir seçenek İspanya romunda mevcut mudur?

Şimdiden teşekkür ederim.
  • Turkcell T50 kullananlar nereye gittiniz? Eskiden burada herkesin sorunu çözülürdü. Cevap gelmeyince ben turkcell iletişim merkezine gittim 20 tl'ye ttec şarj aleti aldım. Şu anda sorunsuz çalışıyor bakalım. Bu telefonun da modası geçmeye başladı yeni nesiller artık almaz galiba. Ama benim telefonda sıkıntı yok 18 ekimde almıştım sorunsuz çalışıyor.

• Beyler telefonun gps i konumumu bulamıyor.Eskiden çalışıyordu.Başka bu sorunu yaşayan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: dhli

Beyler telefonun gps i konumumu bulamıyor.Eskiden çalışıyordu.Başka bu sorunu yaşayan var mı?

Ben yandex kullanıyorum 1-2 dk bekleyince buluyor bende.

• Arkadaşlar kafayı yiyeceğim bir türlü numerik klavye kullanmak istiyorum yardımcı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Arkadaşlar kafayı yiyeceğim bir türlü numerik klavye kullanmak istiyorum yardımcı olun

Aşağıdaki klavyeyi yükleyin;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gokeyboard

Klavyeyi yükleyin ve dili ayarlayın.

Klavye'de a'dan i'ye doğru kaydırdığınızda numerik klavye gelecektir

• 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.