Şimdi Ara

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.707
Cevap
45
Favori
204.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hahahah dostum gerçekten çılgınca ama seninkide
    sanırım İspanya romunu tavsiye edersin.
    Dediğim gibi mobil veri açıkken ne kadar gittiği önemli benim için hepsi aunıusa şu anda sendeyin sana soruyorum =D
    Hangisini tavsiye edersin. Launchera bakma ben dediğim gibi Nova kullanıyorum pro sürümünü aldım zaten emeğe saygı
    Seni dinliyorum =D
    Bu arada cevaplar ve yardımın için çok sağol gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karaber kullanıcısına yanıt
    ispanya romu ve nova prime kullanmaktayım gayet memnunum. ama dediğim gibi mobil veri kullanımda veya wifi kullanımda ekran açık kalma süresi falan turkcell rom ile aynı diyebilirim. ama turkcell romdaki bildirim kısmının bile beyaz zemin üstüne siyah kareler ile yapılması benim hoşuma gitmiyor. ispanya iyi yani. diğer romlar arasında en güncel olanı singapur sonra ispanya. zaten ispanya romu saf android. içinde pek bir şey yüklü değil. iki oyun koymuşlar siliyorsun zaten. sistem uygulaması olarak sadece touchpall klavye var. devre dışı bırakabilirsin. ben var memnun olmak yani. şu saatten sonra test mest bitti benim için. her gece şarja takıyorum zaten :) aslında ben t 50 yi genelde müzik için kullanıyorum yani çantamda bundan hariç 2 telefon daha var. t50 yi genelde hatsız kullanırım ama arada bir hat takıyorum yani.
  • abdullaharif kullanıcısına yanıt
    İspanya yüklüyorum o zaman =D
    Bu kadar övgüden sonra İspanyolca bile öğrenirim
    Oyunlarda kalsın oynarım =D
    Benim tek telefonum t50 o yüzden kıyamıyorum kolay kolay =)

• turkcell romununda sevdigim yönü gelen cagrıyı tek tusla geri arama ve karsı tarafı arayıp kulagımda bekletmiyorum titreyince alo diyorum alışkanlık meselesi ve t50 sar yüksek bu sekilde daha iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar t50 telefonumdan yanlışlıkla download klasörünü sildim ve bir müzik indirmem gerekti indirmeye çalıştım ama şöyle bir hata aldım Sd kartta indirme dizini oluşturulamıyor bilgisi olan ve yardımcı olabilecek olan var mı?
  • Kendiniz oluşturun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hugh Jackman

Kendiniz oluşturun hocam.

anlamadım neyi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugat47

quote:

Orijinalden alıntı: Hugh Jackman

Kendiniz oluşturun hocam.

anlamadım neyi ?

Download klasörünü

• Millet denemediğim rom kalmadı diyebilirim. Zte nin sitesinde gezerken en güncel romların turkcell ve filipinler romu olduğunu gördüm. filipinlerde en son haziran ayında güncelleme gelmiş. turkcell de temmuz ayında verdi. şimdi filipinler roma bakayım birde. ama romlar arasında fark yok zaten. en saf olanı ispanya, diğer ülkeler özellikle asya ülkelerinin romları birbirinin aynı. kuveyt ve yunanistan romunu bile denedim. demek istediğim turkcell in romu özelleştirilmiş ama bence güzel. Denemekten zarar gelmez deyip şimdi filipinler romunu kuracağım. Bu telefonu genelde müzik dinlemek için kullanıyorum ve şu saatten sonra dolby özelliği olmayan telefon almam o derece alıştım yani ses kalitesine. bu telefonun ihtiyacı olan tek şey android 5.1 ama onu da veren yok lanet olsun. 5.1 gelseydi iyi canlanırdı. 5.0.2 falan hiç gelmese de olur zaten. sıkıntılı sürüm. tabi gelmez o ayrı.
  • Arkadaşlar kamera ile video çekerken bilgisayara aktardığım zaman 19 fps olarak gözüküyor ayarlarda ise 30 fps işaretli bunun sebebi nedir. FPS'yi arttıra bilirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Look At Me

Arkadaşlar kamera ile video çekerken bilgisayara aktardığım zaman 19 fps olarak gözüküyor ayarlarda ise 30 fps işaretli bunun sebebi nedir. FPS'yi arttıra bilirmiyiz?

Işık yeterli olduğunda 30 FPS sabit çeker, ama ışık azalırsa FPS düşüyor malesef. Bunun çözümü yok.

• T50 surekli kapanip duruyor. Servise yolladim format atip geri gondermisler. Ancak degisen bisi yok. Bununla ilgili bisi yasayan var mi? Cozumu nedir?

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler birkaç sorum daha olacak bu tüm telefonlarda böyle imzanıza baktım G2'de kaç FPS görüyorsunuz. Yapan aydınlatma ile FPS'yi arttıra bilirmiyiz?
  • quote:

Hocam çok teşekkürler birkaç sorum daha olacak bu tüm telefonlarda böyle imzanıza baktım G2'de kaç FPS görüyorsunuz. Yapan aydınlatma ile FPS'yi arttıra bilirmiyiz?

G2'nin Kitkat orjinal sürücülerinde aynı problem vardı, ama G Pro sürücülerini yükleyerek ışık azalsa bile 30 FPS sabit veriyordu. Lollipop ile o sorun giderilmiş sanırım, onu bilmiyorum.

Son sorunuzu anlayamadım.
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Bu youtube'de gördüğümüz ışıklardan yaparak fps artışı sağlaya bilirmiyiz?
    Örnek:https://www.youtube.com/watch?v=oS7dN7fALg8
  • quote:

Bu youtube'de gördüğümüz ışıklardan yaparak fps artışı sağlaya bilirmiyiz?
    Örnek:https://www.youtube.com/watch?v=oS7dN7fALg8

Video'daki yapılan ışık bile yeterli gelmeyebilir, ama denemeye değer bence
  • Cihaza 5.1.1,5.0.x portlayabilen var mı? Farklı üreticilerin romlarından vs?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Cihaza 5.1.1,5.0.x portlayabilen var mı? Farklı üreticilerin romlarından vs?

Adam akıllı bi taban olmadan portlamak imkansız.

Şu an tek uğraşan benim, ama kimse yardım etmediği için kamerayı yapamadım.

• Daha önce başka bir forumda yayınladığım konuyu, form adminin özgür bir ortamda bilgileri sunmak yerine gerekçesiz bilgileri kaldırma, arkadaşlarının açtığı konuların altına yazılarımı kaydırma gibi keyfi uygulamaları nedeniyle artık burdan yayınlıyorum. Takip eden arkadaşlarımı bilgilendiririm.

T50 yi PC yalnızca DFU modda görüyorsa ve T50 soft brick olmuştur.
    DFU modda T50 ye rom yüklemek (update.zip) için;
    1-PC ye bu nedenle kurduğunuz android driver ları aygıt yöneticinde> gizli aygıtları göster de seçilerek kaldıralım (yazılımıda kaldır varsa seçerek). Çünkü çözüm için kurduğunuz birçok driver lar nedeniyle PC otomatik driver yükleme yapmayabilir yada farklı bir driver yükleyebilir.
    2-PC yi yeniden başlatalım.
    3-T50 yi "ses+ses-" tuşlarını aynı anda yani tuşun tam ortasından basın, güç tuşuna birlikte basılı tutup ön üsteki kırmızı led in sönmesini bekleyelim. Kırmızı led sönünce T50 kapanmış demektir.
    4-PC de aygıt yöneticisini açın, açık dursun (kurulacak driver ları göreceğiz) T50 yi USB ye bağlayalım, sonra "ses+ses-> güç" düğmesine aynı anda basılı tutalım," Qualcomm..." driver yüklendiği anda basılı tuttuğumuz tuşları bırakalım.
    5-Eğer "Qualcomm..." driver yüklendi ise tabiki "aygıt yöneticisi"nde "bağlantı noktaları" menüsü altına COM3 de DFU driver da yüklenecek ve PC de birden çok menü açılacaktır, menülerde "biçimlendir" yada "iptal" seçimleri görünecektir. hepsinde "iptal" seçimi yapalım ve menüleri kapatalım.
    6-Birden çok menü açılımı, T50 nin birden çok partition hatalı demektir. Bunu PC nin "bilgisayarım" menüsünü açarak "E.F. ..." adlarında birçok sürücü görebileceğiniz gibi, PC "disk yönetimin"de de aynı isimli sürücüler görülecektir.
    6-T50 yi USB de takılı tutuyoruz.
    7-Şimdi PC de açılamayan ext formatındaki sürücüleri içini görmek için windows da ext formatlı sürücüleri açabilen ve görüntülüyen yazılıma ihtiyacımız var. Bu yazılımlar arasında "Paragon ExtFS for Windows" işinizi görecektir.
    8-Yazılımı kurduktan sonra herhangi bir sorunla karşılaşmamak için "yönetici" konumunda çalıştırıyoruz.
    9-Amacımız T50 nin "sanal sdcard" ına ulaşmak ve sürücüsü genellikle son atanmış harftir örnek U: ve "Paragon ExtFS for windows" menüsünde "sanal sdcard" sürücüsünü seçiyoruz, menü altında sürücü partition "unmount" ise "mount" yapıyoruz.
    10-PC de "Bilgisayarım" menüsünde seçim yaptığımız sürücüyü (örnek U:) açıyoruz, açılan sürücü menüsünde ki dosyaları tek tek tıklayarak "sanal sdcard" a ulaşıyoruz.
    11-Şimdi "sanal sdcard" a update.zip dosyasını atıyoruz. Eğer B17 sürümde T50 çalışıyor idiyse, B19 sürümü update.zip dosyasını atıyoruz. Zaten T50 root lu ise güncelemeden sonra root kalkacaktır sonrasında güncelleme ile B21 sürümünü yüklenebilir.
    12-T50 yi pc den ayırıyoruz. yani USB kablosunu çıkarıyoruz.
    13-T50 yi ses+ses->güç tuşlarına basarak tekrar kapatıyoruz (kırmızı led sönecek).
    14-T50 ses+>güç tuşları basılı iken Türkcell logosu geldiğinde tuşları bırakıyoruz şimdi "recovery" menüsü açılacak. Recovery menüsünde "Sanal sdcard dan yükle" menüsünü seçip update.zip dosyasını buluyoruz. Seçimi yaptıktan sonra "güç" tuşuna basıyoruz ve T50 update.zip dosyasını yüklemeye başlar. Ancak sabırlı olun bütün bu işlemler uzun sürebilir ve sarj durumunuzda başlangıçta %50'nin üzerinde olmalıdır..
    15-Herşey normal giderse T50 normal açılışını yapacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarp54 -- 11 Ağustos 2015; 0:16:13 >

• Özgür bir ortam zannettiğim ve T50'nin; root, fasboot, DFU mod, FTA mod, uygulamaları konularında bilgi paylaştığım bir formdan, form adminin keyfi uygulamaları (gerekçesiz yazı kaldırma, yazılarımı arkadaşlarının açtığı konularla birleştirme) nedeniyle budan sonra bilgilerimi bu formdan yayınlayacağım. Takip eden arkadaşlarımı bilgilendiririm.

T50 yi PC yalnızca DFU modda görüyorsa ve T50 soft brick olmuştur.
    DFU modda T50 ye rom yüklemek (update.zip) için;
    1-PC ye bu nedenle kurduğunuz android driver ları aygıt yöneticinde> gizli aygıtları göster de seçilerek kaldıralım (yazılımıda kaldır varsa seçerek). Çünkü çözüm için kurduğunuz birçok driver lar nedeniyle PC otomatik driver yükleme yapmayabilir yada farklı bir driver yükleyebilir.
    2-PC yi yeniden başlatalım.
    3-T50 yi "ses+ses-" tuşlarını aynı anda yani tuşun tam ortasından basın, güç tuşuna birlikte basılı tutup ön üsteki kırmızı led in sönmesini bekleyelim. Kırmızı led sönünce T50 kapanmış demektir.
    4-PC de aygıt yöneticisini açın, açık dursun (kurulacak driver ları göreceğiz) T50 yi USB ye bağlayalım, sonra "ses+ses-> güç" düğmesine aynı anda basılı tutalım," Qualcomm..." driver yüklendiği anda basılı tuttuğumuz tuşları bırakalım.
    5-Eğer "Qualcomm..." driver yüklendi ise tabiki "aygıt yöneticisi"nde "bağlantı noktaları" menüsü altına COM3 de DFU driver da yüklenecek ve PC de birden çok menü açılacaktır, menülerde "biçimlendir" yada "iptal" seçimleri görünecektir. hepsinde "iptal" seçimi yapalım ve menüleri kapatalım.
    6-Birden çok menü açılımı, T50 nin birden çok partition hatalı demektir. Bunu PC nin "bilgisayarım" menüsünü açarak "E.F. ..." adlarında birçok sürücü görebileceğiniz gibi, PC "disk yönetimin"de de aynı isimli sürücüler görülecektir.
    6-T50 yi USB de takılı tutuyoruz.
    7-Åzimdi PC de açılamayan ext formatındaki sürücüleri içini görmek için windows da ext formatlı sürücüleri açabilen ve görüntülüyen yazılıma ihtiyacımız var. Bu yazılımlar arasında "Paragon ExtFS for Windows" işinizi görecektir.
    8-Yazılımı kurduktan sonra herhangi bir sorunla karşılaşmamak için "yönetici" konumunda çalıştırıyoruz.
    9-Amacımız T50 nin "sanal sdcard" ına ulaşmak ve sürücüsü genellikle son atanmış harftir örnek U: ve "Paragon ExtFS for windows" menüsünde "sanal sdcard" sürücüsünü seçiyoruz, menü altında sürücü partition "unmount" ise "mount" yapıyoruz.
    10-PC de "Bilgisayarım" menüsünde seçim yaptığımız sürücüyü (örnek U:) açıyoruz, açılan sürücü menüsünde ki dosyaları tek tek tıklayarak "sanal sdcard" a ulaşıyoruz.
    11-Åzimdi "sanal sdcard" a update.zip dosyasını atıyoruz. Eğer B17 sürümde T50 çalışıyor idiyse, B19 sürümü update.zip dosyasını atıyoruz. Zaten T50 root lu ise güncelemeden sonra root kalkacaktır sonrasında güncelleme ile B21 sürümünü yüklenebilir.
    12-T50 yi pc den ayırıyoruz. yani USB kablosunu çıkarıyoruz.
    13-T50 yi ses+ses->güç tuşlarına basarak tekrar kapatıyoruz (kırmızı led sönecek).
    14-T50 ses+>güç tuşları basılı iken Türkcell logosu geldiğinde tuşları bırakıyoruz şimdi "recovery" menüsü açılacak. Recovery menüsünde "Sanal sdcard dan yükle" menüsünü seçip update.zip dosyasını buluyoruz. Seçimi yaptıktan sonra "güç" tuşuna basıyoruz ve T50 update.zip dosyasını yüklemeye başlar. Ancak sabırlı olun bütün bu işlemler uzun sürebilir ve sarj durumunuzda başlangıçta %50'nin üzerinde olmalıdır..
    15-Herşey normal giderse T50 normal açılışını yapacaktır.

• 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.