Şimdi Ara

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.707
Cevap
45
Favori
204.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dikkatimden kaçmış. İpad ile süper ikili olur.
    Bir kaç soru daha sorayım
    LED bildirim ışığı BlackBerry deki gibi sürekli mi yanıp sönüyor yoksa sadece arama veya SMS geldiğinde mi uyarı veriyor?
    Teknoloji den anlamayan aile Büyükleri için kolay kullanım Menüsü var mı?
    Hızlı şarj ne kadar hızlı
    Valla başla sorum yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Dikkatimden kaçmış. İpad ile süper ikili olur.
    Bir kaç soru daha sorayım
    LED bildirim ışığı BlackBerry deki gibi sürekli mi yanıp sönüyor yoksa sadece arama veya SMS geldiğinde mi uyarı veriyor?
    Teknoloji den anlamayan aile Büyükleri için kolay kullanım Menüsü var mı?
    Hızlı şarj ne kadar hızlı
    Valla başla sorum yok

Bu telefonu kullanan babam 60 yaşında.Gayet sevdi telefonu ve kullanabiliyor.Bildirim ışıkları led değil.Sadece mesaj gönderilerinde ya da uyarılarda beliriyor.Hızlı şarjı denemedim henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habereditoru -- 13 Temmuz 2014; 12:29:15 >

• Yardımınız için sağolun.

• gmd den iyi
  • Cihazla tamamen aynı işlemciyi kullanan motog, otg desteği ne sahip. Turkcell t50 de büyük ihtimal bu desteğe sahiptir.http://www.techulator.com/experts/2475-Does-Motorola-Moto-G-Smartphone-support-OTG-cable.aspx

• G700 alıp acele mi ettim acaba?

• Hocam birkaç tane oyun kurup deneme imkanınız var mı oyun performansı nasıl olacak. Ben teşhirde ki bir ürüne Real Racing 3 yükleyip denemiştim sıkıntı çıkarmamıştı. Farklı birkaç tane grafik yoğunluğu yüksek oyunda denemenizi rica ediyorum. Ayın 24 üne kadar karar vermem lazım çünkü
  • Daha evvel discovery kullanmis biri olarak bu aksam t50 aldim ve tek kelimeyle t50 bu fiyat araligindaki tum telefonlari siler supurur

Tebrikler turkcell'e...

• quote:

Orijinalden alıntı: bora2004

Daha evvel discovery kullanmis biri olarak bu aksam t50 aldim ve tek kelimeyle t50 bu fiyat araligindaki tum telefonlari siler supurur

Tebrikler turkcell'e...

Hocam kamerası nasıl ,discoverydeki gibi bulanık falan çekmiyor değilmi

• yeni f/p telefonu hayırlı olsun. moto g ve discovery alınmaz artık eskiyorlar yavaştan, snapdragon 400üyle 699tl lik fiyatıyla t50 gerçekten çok iddialı.. köşeli olmasa ilk tercihim olur telefon almaya kalksam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fmk88

Hocam birkaç tane oyun kurup deneme imkanınız var mı oyun performansı nasıl olacak. Ben teşhirde ki bir ürüne Real Racing 3 yükleyip denemiştim sıkıntı çıkarmamıştı. Farklı birkaç tane grafik yoğunluğu yüksek oyunda denemenizi rica ediyorum. Ayın 24 üne kadar karar vermem lazım çünkü

Gece NBA ve Fifa 2014 yükledim tık yok.
  • Antutu sonuçları ve değerlendirmesi

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ
  • RAM 1gb çok düşük değil mi? Ben turkcell mağazasında inceledim s3 mini hızında bir cihaz gibi duruyor ekran kamera 10 numara ama ram bence sıkıntılı gibi
  • mehdin81 M kullanıcısına yanıt
    Kit kat olduğu için kullanıcılar sorun olmaz diyor. 1 aya kadar sorun var mı yok mu anlaşılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748

Kit kat olduğu için kullanıcılar sorun olmaz diyor. 1 aya kadar sorun var mı yok mu anlaşılır.
    quote:

Orijinalden alinti: nightsoldier

Kit kat oldugu için kullanicilar sorun olmaz diyor. 1 aya kadar sorun var mi yok mu anlasilir.

Ben kullandy?ym kadar baktym kasma mevcut birde çok mu hafif ne
  • t50 alan biri olarak izlenimlerimi aktarıyım.
    cihaz genel durumu gayet şık ve ince. sony telefonlarına benziyor ilk alışta.
    çizilmez ekran var ama 720p hd desteği sunuyor.1920*1080 değil.
    ekran gündüz kullanımı gayet güzel. basmatik değil dokunmatik.
    1 gb ram var bir sürü program yükledim 250-300 mb boş yer var cihaz boşta iken. zaten kanımca iki sorunundan birisi ram. 2gb olsa ve batarya 3000 mA olsa tadından yenmez imiş.
    facebok ve facebook chat yüklendiğinde 150 mb altında yer kalıyor. face kullanıcıları web browserden kullanacaklar ise sorun. yok onları yüklerim diyenler bu cihazı tercih etmemeli.
    işlemci hızı gayet iyi. 1200 mhz olması sıkıntı değil fazla kasmıyor ram a dikkat edecekler için işlemci sıkıntısı yok.
    bu cihaz bir oyun canavarı değil ama subway surfers. temple run da bir sıkıntı yaratmadı. bir çok oyun yükledim açmadığı yok.
    kameraları gayet güzel selfie için bile harika
    bir olumsuz yönü de samsung arayüze alışmış biri olarak Türkcell arayüz hoşuma gitmedi. bir samsung romu yapan olursa kullanmayı isterim.
    ekran hareketli ekran koruyucu ve geri plan resimlere uygun.
    GPS bağlantısı gayet iyi.
    Türkcell internet hızı ve wifi çekim gücü gayet iyi.
    yekpare kasa batarya değişmiyor.
    16 gb hafıza var 3 gb cihaz ayrılmış.
    türkcellciler satarken s4 ayaarında diyor ama zannımca s3 ü anca karşılar. ve f/p olayı %110 lara yakın. bunu başka bir marka üretse sadece bugün 1200 den aşağı satmaz. telefona fazla para vermek istemeyen ama android kullanmak isteyenleri için kaçırılmayacak cihaz.
    şimdilik aklıma gelenler bunlar sorusu olan varsa yanıtlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zkural -- 14 Temmuz 2014; 18:28:13 >

• 1.Üyeyim Onur üyesi olarak yazın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hugh Jackman

1.Üyeyim Onur üyesi olarak yazın hocam

Yazdım hocam.İmzayı da eklerseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habereditoru -- 14 Temmuz 2014; 18:13:50 >
  • Arkadaşlar hızlı şarj olayını bilen birisi açıklayabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende niyetlendim bu telefona da bir sıkıntı var. 13 gb kullanılan yer var diyor arkadaşın biri. Sd kart olsa hiç olmazsa oyunları oraya kurup hafızadanda yemezdi. S4 mini ile arasında kaldım. S4 mini bin artıları; RAM 1.5 gb , hafıza arttırılıyor. Başka da yok sanırsam. Bu telefon dan tek çekinmem hafıza arttırılamaması . Beyler bir fikir verin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.