Şimdi Ara

T50 KULLANICILARI KULÜBÜ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.707
Cevap
45
Favori
204.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayrına alan birisi otg desteğini deneye bilirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızlı şarj denmiş ama ne kadar zamanda doluyor pili? Kimse bilgi vermemiş onla ilgili.

• tower of saviors telefonlarda açıyor mu eğer bunda açıyorsa biri deneyip yazabilir mi? Tablette oynarım bunu açarsa gidip alırım belki bunu.özellikleri ve fiyatı süper 4 yıllık 5800 maceramdan sonra nasıl olacak...moto g gittim gördüm içime sinmedi ağır geldi t50 hoşuma gitmişti...
  • aksa_ A kullanıcısına yanıt
    Facedeki t50 sayfasında bir arkadaş çin malı otg kabloyla denemiş, tel tanımamaış usb belleği. Aslında şu micro usb uçlu flash belleklerden denemek lazım.
    Teknoseyir incelemesinde murat gamsız bundan bahsedecektir. Kendisine konu ile ilgili mail atmıştım. İnceleme en geç haftaya yayında oılur. Şu anda levet abi cihazı test ediyor.

Erdi bey inceliyor
    Sabri Küstür inceliyor
    Levent abi inceliyor.

Haftaya bu videolar yıyınlanır,bizde aklımızdaki soruların hepsine yanıt bulmuş oluruz.
  • Turkcell çok iyi tel yapmış arkadaş, gittim inceledim.. Bu kadar beklemiyordum..
  • Dün 2 arkadaşım aldı ve bugun çok memnun olduklarını söylediler, merak ettim akşam inceledim, 700 tl ye bu telefon bedava gerçekten kaliteli olmuş beğendim yıllardır her türlü modeli kullanan biri olarak (iphone 5s sonra galaxy s5 sonra htc one m8) , bu telefonu beğendim diyebilirim.. GM den çok daha iyi olmuş, yanyana koyduk bariz fark var arada, kamerası da hakkını veriyor turkcell boşuna met etmemiş, ilk gören xperia sanıyor bu telefonu bayii de sonrada t50 diye uyarıyorlar :) bence gayet hoş ve alınabilir bi telefon bu fiyata üstelik asla pişman etmez, bende yarın babama almayı düşünüyorum.
  • Arkadaslar merhaba bende pazar gunu aldim cihazi cok hosuma gitti kasma isinma takilma gibi problemler olmadi sukur yalniz hoparlorde bi cizirti var kimsede varmi merak ediyorum ne yapmami tavsiye edersiniz

• Bu telefonu alsam kac sene randimanli kullanirim

• Başka bir operator deyim şu an. Gelecek ay taahhüt sona erecek. Turkcell tarifelerinde bu telefonu kaca mal ederim acaba.

• Halen Turkcell'e karşı on yargilar olmasina ragmen Turkcell bu sefer cidden iyi is basardigini kanıtlıyor. Tabi ki motorola moto g de kucuk ekran sevenler icin bu kategoride en iyi seçenek. Ancak bu telefonlar varken lumia 630 ve discovery alinasi durmuyor.

Mükemmel bir telefon. Üretici firme ZTE CORPARATİON .
    Girin siteye ZTE nin ürünlerini inceleyin.
    Ayrıca T50 desteği var. Soru cevap bölümünde Root bir haktır yazıyor.
    Telefonu fabrika ayarlarına döndürmede sıkıntı veya sıfırlamak isterseniz T50 nin orjinal rom'unu Turkcelden aldığınız şekli ile ilk günkü hale getiriyorsunuz. Nasıl yapılacağı açıklanmış.
    Bence Turkcell bu defa iyi iş çıkarttı.
    Ayrıca site üye olusanız her türlü destek ve sorularınıza cevap veriyor problemleri çözüyor.
    Bence önenli olan satış sonrası hizmettir.
    Kullanmayan cihazı bilmeyen hakkında yorum yapmasın.

Üstelik Turkcell 2 ay 2GB turbo internet hediye ediyor.

• başta çok kötülediler baya kişi olumlu cevaplar yazmış bende eylül ayı gibi almayı düşünüyorum gm 2 çıkarsa o zamana kadar bakıcaz ama çok iyi performansı var alınabilir.Hatta 1.5 gb ram koyup 800 lira olaydı kapış kapış gm gibi giderdi bu kötü oldu ama yinede bunada şükür :)
  • dh moto g ve discovery ile kıyaslama yapmalı bu telefona
  • t 50 alsakmı acaba ?

• görüntülü görüşme varmı acaba telefonda ....

• Peki arkadaşlar bu zte firmasına güvenebilir miyiz? Ynai kasa kalitesi olarak düşme ,çarpma olursa,sağlam kalır mı? Tabi bu düşmeye bağlı olarak değişir ama genel anlamda sony gibi bir kaliteye sahp mi sizce?
  • bazen13 kullanıcısına yanıt
    merhaba. bugün vodafone hat taktım çalıştı.Sim kilidi yok.
  • Cihazda görüntülü görüşme olmadığını ve otg desteğinin olmadığını söyleyenler var. Doğru mudur?

• Kardeşime bir tane almayı düşünüyorum, ekranı gorilla glass mı?
    Bir de radyo var mı?
    Sanırım Zte üretimi bir telefon..

• frux kullanıcısına yanıt
    gorilla glass, radyo yok. o bahsettiklerinin ikisi de olsaydı fiyat 700 tl olmazdı. radyo için vergi alınıyor diye biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.