Şimdi Ara

T610+bluetouth+gprs=internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu donanıma sahibim fakat bilgisayar bluetouth ile tlf görüyor ama gprs ile nete bağlan gibi bir seçenek çıkarmıyor. Ağ bağlantılarında ise tlf modemini kullanarak yeni bir bağlantı yapınca bilgisayar tlf kullandığım ttnet numarasını aramaya zorluyor. Bilgisayar bluetouth ve tlf kullanarak gprs üzerinden nete nasıl giricem

• Bende T68i var. Ben ona göre anlatayım. Masaüstündeki My Bluetooth Devices kısayolunu çalıştırın. Açılan pencerede " Add bluetooth connection " kısmına girip yeni " dial up netvorking" bağlantısı oluşturun. Daha sonra bu bağlantıya sağ tıklayıp özellikler kısmından ayarlarını yapın. Modem olarak "bluetooth modem", bağlantı no olarak *98*CID# yazın(burada CID 1-5 arası bir sayı olacak, telefona kayıtlı data hesaplarından hangisini kullanmak istiyorsanız onun CID numarasını yazın)Daha sonra bu bağlantıya çift tıklayarak bağlanabilirsiniz. Birde GSM operatörünüzü ararsanız size daha ayrıntılı yardım ederler. takıldığınız yerleri maillede sorarsanız ayrıntılı yardımcı olmaya çalışırım
  • ben birşey anlamadım. CID nedir?
    bir de sony ericsson'un bir senkronizasyon programı var. o ne işe yarıyor? internete girmeye mi
  • hangi operatör kullanıyorsunuz?
  • kullandığım operatör turkcell fakat bu CID olayını anlamadım biraz daha detay verirseniz sevinirim
  • data iletişimi -> data hesapları -> hesap ekle
    hesap adı:internet
    apn:internet
    kullanıcı adı: boş
    şifre : boş
    kaydet
    kaydet dedikten sonra düzenle dediğinde internet isimli bağlantıyı cıd:3 gibi bi rakam verecek
    yeni bir bağlantı oluşturuyosun bilgisayarından arayacağın numarada *99***cid no# örn: cid :3
    aranacak numara:*99****3#
    bide tabii tlf nunu modem olarak tanıtmış olman gerekiyor.
    sorun yaşarsan pm atabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVEA GPRS VE MMS AYARLARI
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.