Şimdi Ara

TELSİM SINIRSIZ GPRS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben 6260 telefon alıcam ve internete filan rahat giriyim ditye telsime geçicem ayda 10 milyon verince 1kb si 900 lira oluyomuş doğrumudur kullanan arkadaşlaarın cevaplarını bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..::__link__::.. -- 9 Ağustos 2004, 17:17:17 >

• başlıkta türkcell yazmışım herkesden özür dilerim telsim olucaktı
  • Başlıgı telsim yaptım sorun değil tamam ..
    Şimdei telsim de 2 paket var

Paket1
    Sabit ücret falan yok, kb başına 900 Lira ücretlendirmesi var, sadece faturalı hatlarda ..

Paket2
    50 Milyon sabit ücret var, istediğin kadar gprs e girebiliyorsun, sınırsız ..

Bu şekilde,saygılar
  • ben aradım sabit ücret varmış on milyon muş sonrası 9000 liraymış eminmisin
  • Aktivasyon için 10 Milyon alıyorlar..Sonra senin tercihine göre kb. başına 900 T.L. ya da aylık sabit 50 Milyon Lira..
  • o zaman on milyon vermek çok avantajlı v turkcell 20kb ye 1 kontör alıyo kontorun tanesi 100binTL telsimde on milyon verince 20kb 1800TL oluyo hiç bişey gibi kim 50 milyon verirki şirketler verir herhalde
  • telsim in wap gprs ayarlarini almak icin turkcell gibi sms yoluyla alabiliomuyuz??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVEA GPRS VE MMS AYARLARI
    18 yıl önce açıldı
    Vodafone sınırsız internet
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YANİ 10 MİLYONU HER AY MI YOKSA BİR KERE Mİ ÖDÜYORSUN
  • Bir kere ödüyorsun ... Bir de ;
    quote:

o zaman on milyon vermek çok avantajlı v turkcell 20kb ye 1 kontör alıyo kontorun tanesi 100binTL telsimde on milyon verince 20kb 1800TL oluyo hiç bişey gibi kim 50 milyon verirki şirketler verir herhalde

demişsin, tcell ile telsim ' in hizmeti bir mi ? Telsim de kafayı yiyeceksin bi wap sitesinin açılmasına, bir programa baglanmasına, ayarları doru ise yavaş çalışacak falan .. Ben telsim i hiçbir türlü kullanmanı tavsiye etmem,

Telsim kullanacak kadar zengin değilim

Eger avea kullanırsan paranın karsılıgını fazlasıyla alırsın, sana tavsiyem bu ..
  • merhaba hem tcell hem telsim hemde superonline gprs kullancısıyım!

telsim cep telefonundan wap siteleri icin kullanacaksan gercekten iyidir arkadasım!
    soyle ki turkcell 1kb icin 7200 lira alıyor,telsim 950 lira alıyor! aradaki fark cok acık!

eger ki bilgisayarından kullanmak istiyorsan turkcell veya telsim yerine superonline gprs kullanmanı tavsiye ederim. ama ne yazikki ona da yakın zamanda zam geldi ve su an icin telsimle fiyatları hemen hemen aynı.
    tabii ki superonlinegprs nerdeyse 56k hızını yakalıyor!telsim ise eskiden hic baglantı yapılamıyordu, simdi ise gayet iyi , ama solgprs gibi degil tabii ki!

ben kendim cep telefonumda wap siteleri icin telsim kullanıyorum ama bilgisayarımı gprs üzerinden baglamak icin solgprs kullanıyorum.

tavsiyem de bu:)

kolay gelsin!!!
  • bu arada arkadaslar o 10milyon aktivasyon ucreti, sadece 1 kere veriyorsunuz!

aylık sınırsız 50 milyon vermek isterseniz, hic tavsiye etmem, adsl diye bi sey oldugunu hatırlatmak isterim:)

superonline gprsde de 5 milyon aktivasyon ucreti var.

turkcell hatları zaten gprs e acık.

avea yı hic denemedim, hattım yok!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.