Şimdi Ara

T7 ama hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 senedir monster p170em kullanıyorum bir üst modele geçerek bunuda kardeşime bırakmayı düşünüyorum. Farklı bir marka düşünmüyorum 2 sene monster kullandım 20 aydan sonra sadece biraz ısınmaya başladıki fanlar 2 senedir temizlenmedi ve kıbrısın sıcagında normal oda. T7 v2.3 ve v2.31 arasında çok kararsızım. 4000tl bütçem var açıkçası konfigrasyon olayından çokta anlamıyorum bu yüzden yardımlarınızı bekliyorum. Oyunları Ultra grafikte çalıştırması şart değil high olarak çalıştırsada yeter. 8gb - 16gb ram arası kararsızım. SSD ne işe yarar hiç bir fikrim yok. Şu an kullandığım bilgisayarda SSD yok ve bir hız olarak bir sıkıntı yaşamadım. Forumdaki bazı arkadaşlar v2.3. de düşük fps ve ani fps droplarından bahsediyor genel bir problemmi yoksa kullanıcının ekran kartındamı bir problem vardır ? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• Aralarındaki fark şu, ucuz olanında 750gb hdd ve 1x8gb ram var, pahalı olanında 2x8gb ram var, sabit disk kapasitesi sana kalmış ama ram miktarı şimdilik yeterli, ileride 100-150 lira verip bir 8gb daha taktırabilirsin gerekirse, ssd ise işlemci ve ekran kartının bellek hızlarına yetişme amaçlı önemli bir adım, tepki süresi ve okuma/yazma hızı gerçekten performansa önemli katkıda bulunuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.