Şimdi Ara

TA-082'ler iso oynamak isteyenler buraya. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Skatyyyy

prostesto gibi dusun :D

süper bi protesto yöntemi
  • ilk uyeligimin engellemesi kalkmis :D

bu yedekte kalsin bari
  • quote:

Orjinalden alıntı: skaty

ilk uyeligimin engellemesi kalkmis :D

bu yedekte kalsin bari

tam protesto
  • skaty sen bu fazla fake üyelikler yüzündende ceza alıcaksın sanırım

Ayrıca ta082 lerde iso oynama oldukça uzun süredir var yani bu haberi ben bayağı uzun bir süre önce yabancı forumların birinde okudum.İşlem gayet basit herkez kolayca uygulayabilir.

Ve djexe bazı şeyleri bilmiyorsan insanların yardımcı olma nitelediği yazılara yok olmaz,yok şöle,yok böle gibi söylemlerde bulunma lütfen...
  • ben bu yontem yeni cikti demedimki hic biyerde.

forumda hala ta-082 olupta iso oynayamayanlar var. sorular soruyolardi downgrade cikmadimi diye. bu yuzden acitim bu konuyu.

alfabemizde Y harfi oldukca ben rahatim. ama sirf ben ue olmiyim diye Y harfini kaldirirlarsa o baska :D

not: bu konuyu acarken ta-082'lere downgrade cikmamisti henuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skatyyyy -- 30 Aralık 2006; 18:06:29 >
  • quote:

Skatyyyy ,,,OnLiNe MaNaGeR tbı skatının 30 tane ısmı war ben 4 tane y lısıını koydum arakadaslar nerdeyse her konuda sıze katılıyorum
    quote:

hey exe sana dıom madem yüzbaşı olmusun madem 300 mesajın war o zmn neden forumda bu psp den ınternete nasıl gırılıyor dıosun olm yalan olmuşun sen yalan haber gereksız butun topıcklerde senın mesajın war nese yau uzatmayalım arada bı yardım edıon mıllete

ben nerdeyse 1 ay once ta 082lerde ıso oyun oynuodum senın daa yenı haberın oluo ılgınc hajı yaa ama smdı 4EVER UMD DIYORUM

• arkadaşlar ben yeniyimde cahilliğime verin anakarta nasıl bakılıyo bi yardım ederseniz
  •  TA-082'ler iso oynamak isteyenler buraya.

buradan. o gözüken yeşil tabakada olması lazım yazı. eğer bişey yazmıyorsa ta-082 değildir. ama bazen çok içte oluyo. görmeye çalış
  • slm arkadasım yenı topıc acmısın ıyı olmus valla banada soruyolardı bu ta-82 olayını artık buradan yararlanırlar.....tabı bazı kısıler laf atıpta konuyu saptırmazlarsa neyseeee.

banlanmıstım cezam bıttı bu arada sende banlandın ama ben ceciiiii diye gitmedim gereksiz olurdu ama senıde kutluyorum bu ıstıkrarından dolayı ille giricem diyosun foruma helal olsun yardım etmek guzel bısey gercekten kolay gelsın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.