Şimdi Ara

TA-082'ler iso oynamak isteyenler buraya.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ta-082 olupta iso calistiramayan arkadaslar bu baslik altinda toplansin. herkes ismini, sehrini ve msn adrsini yazsin lutfen. yeterli katilim olursa (en az 3-4 kisi) msn'de toplu gorusme yapip yepinizle ayni anda devhook olayini yapar sizde iso'nun tadina varirsiniz.

Katilim Sartlari:

1. Ana kartiniz ta-082 ( ic1003) olacak. (Vermis oldugum linkten anakart numaranizi ogrenebilirsiniz Resim icin tikla

2. PSP'nizin versiyonu en fazla 2.71 olacak. Eger 2.71'den dusuk ise msn'den beraber 2.71'e update edecegiz. (Settings bolumunden versiyonunuzu ogrenebilirsiniz).

3. Bulusma gununde lutfen sarjlariniz Full olsun, bir tane UMD yaninizda bulunsun (demo umd'de olabilir), usb kablonuz hazirda bulunsun.

4. Islemlerden sonra test etmek icin bilgisayarinizda en az bir tane iso veya cso formatinda oyununuz bulunsun. (eger yoksa bana p.m. atin link vereyim)

Dahasi aklima gelirse buraya yazarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skatyyy -- 24 Aralık 2006; 16:16:18 >

• dostum elinize bişey geçmez dark alex ps3 bırakıp ta-082 lerimi kırsın

ama çinli ler üstünde duruyolar sadece bukadar derim sana
  • djexe msj'i yalnis yere yazdin sanirim. konuyla pek bi alakasi yok cunku.

bu baslik ta-082'leri downgrade etmek icin degil. oyle bisey suan yok zaten. bu baslikta anakarti ta-082 olanlarla toplanip msn de toplu gorusme ile iso oyun nasil oynayabilirler onu anlatcam ve uygulamali anlatcam. ta-082 lerde iso oynamak icin illa 1.5 dusurmeye gerek yok.
  • ONASIL OLACAK TA_082 LERDE İSO
    İLK DEFA SENDEN DUYUYORUM BU HABER BOMBA GİBİ PATLAR DOSTUM SEN
    N E X T P S P VERSENE
  • dostum bu konuları biraz takip etsen haberin olurdu.

ama hiç katılım yok sanırım inanmıyorlar.

ayrıca bu olay n.e.x.t.p.s.p'de mevcut
  • link versene arkadaşım ozaman nasıl kanıtlıcaksın
    insanların parasını almak için yapıyosun diye geldi aklıma
  • quote:

Orjinalden alıntı: djexe

ONASIL OLACAK TA_082 LERDE İSO
    İLK DEFA SENDEN DUYUYORUM BU HABER BOMBA GİBİ PATLAR DOSTUM SEN
    N E X T P S P VERSENE

kardeşim sende takmışsın next psp"ye
    bence sen haksızsın,ta-82lerde oynamak artık var!
    en azından senin gibi yanlış haber vermiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arada ps3 kırmayı bırakıp ta-82"lerlemi uğraşıyor diyorsun peki!!!!!!!!!
    3.02 oe-a
    3.02 oe-b
    bunları dark alex yapmadımı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 27 Aralık 2006; 19:13:53 >
  • helal be online manager,

bu arada djexe ben bunu ucretli yapmiyorum arkadasim.. iyilik yapalim dedik illa altinda bisey ariyonuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: skatyyy

helal be online manager,

bu arada djexe ben bunu ucretli yapmiyorum arkadasim.. iyilik yapalim dedik illa altinda bisey ariyonuz

abi nasıl banlandın
  • haketten banlanmış arkadaş
  • neden banlanmış ki arkadaş herkese ben dahil yardım ediyordu. adminlerden bu konu hakkında açıklama bekliyorum bu arada skatyyy nin dediği ta082 de iso cso oyunlar aylardır oynanıyor.
    Bide dark alex ps3 BIRAKTI VE TA082 boardlu psp leri kırdı ve 1.50 versiyonuna dönülebiliyor.
  • djexe isimli insan sirf yalan haberle yuzbasi oldu onunda hakkini vermek lazim
  • arkadaş tek buna laf etme ben yüzbaşı olmanedennim yardım etmem di
    arkadaşta para kazanmak için yapıyor indirecegimiz şekilde anlatmıyor
    yalan habereler veriyo dediginde 2 3 tane haber yüzünden başıma geldi 200 haberdendegil
    sebebi link vermeyişimdi aklım başıma geldi
  • BÜYÜK ADAMSIN EXE...
  • quote:

Orjinalden alıntı: djexe

arkadaş tek buna laf etme ben yüzbaşı olmanedennim yardım etmem di
    arkadaşta para kazanmak için yapıyor indirecegimiz şekilde anlatmıyor
    yalan habereler veriyo dediginde 2 3 tane haber yüzünden başıma geldi 200 haberdendegil
    sebebi link vermeyişimdi aklım başıma geldi

adam para kazanmak için yapmıyorum diyor ve sen inatla para kazanmak için yapıyor diyorsun,
    sen hiç araştırmadan bazı yalan haber yazan siteleri bize yutturmaya çalışıyorsun,
    1)sen denedinmi!
    2)olacağına garanti veririmisin
    3)pspmiz brick olursa zararı ödermisin

ben senin niyetinin kötü olmadığına inanıyorum ama sen sırf saygı kazanabilmek için böyle yanlış haber veriyorsun

• arkadaslar sanirim imzamdan dolayi banlandim. daha oncekilerde oyle ne yazsam kural disi diyorlar. neyse.

suana kadar gerek donanim haberde gerek baska sitelerde bi cok kisiye yardim ettim. msn'de downgrade yaptik devhook yukledik. downgrade veya baska biseyler yaparken butun dosyalari kendim upload ettim. cok sukur simdiye kadar hic sorun cikmadi.
    ama ne yazikki bir turlu yaranamadim. millet hala djexe'nin lafina inanip reklam yaptigi yerlere gidiyorlar oyun basina 5 ytl verip donuyorlar. ve djexe sen yalan haber veriyorsun diyince biz suclu oluyoruz neyse fazla konusmak istemiyorum. herkes kalsin saglicakla.

djexe sana bisey demiyorum. senin kendine saygin yok baskasina gostermeni bekleyemem.
  • EEE ARKADAŞLAR NE OLUCAK ŞİMDİ BNİM VERSİYON IC1003 ŞİMDİ OYNİYACAK MIYIM OYNAMICAK MIYIM
  • p.m. attin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Skatyyyy

arkadaslar sanirim imzamdan dolayi banlandim. daha oncekilerde oyle ne yazsam kural disi diyorlar. neyse.

suana kadar gerek donanim haberde gerek baska sitelerde bi cok kisiye yardim ettim. msn'de downgrade yaptik devhook yukledik. downgrade veya baska biseyler yaparken butun dosyalari kendim upload ettim. cok sukur simdiye kadar hic sorun cikmadi.
    ama ne yazikki bir turlu yaranamadim. millet hala djexe'nin lafina inanip reklam yaptigi yerlere gidiyorlar oyun basina 5 ytl verip donuyorlar. ve djexe sen yalan haber veriyorsun diyince biz suclu oluyoruz neyse fazla konusmak istemiyorum. herkes kalsin saglicakla.

djexe sana bisey demiyorum. senin kendine saygin yok baskasina gostermeni bekleyemem.

arkadaşım bir an komiğime gitti sen her banlandığında "y" harfi koyuyorsun heralde
    banlana banlana skatyyyyyyyy...diye gitmez inşallah

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.