Şimdi Ara

^^^^TaVSiYe-OyuN İsTiYenLeR BurAya^^^^

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
38.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar sevdiğiniz tarz oyunları ve makinanızın özelliklerini söyleyin Tavsiye oyunlarınızı söylüyelim Bütün Tavsiyeler Tek Bir çatı Altında Toplasın....a

• Ben artık düz oyunlardan çok sıkıldım bana böle sofistike oyunlar lzm. Alışılmış kalıpların dışında. (fahrenheit gibi)

Warmı böle sıradışı oyun tavsiyesi olan.
  • bana söyle cod2 gibi (oynanıs bakımından) bölüm gecmeli ama bir yerde takıldığında falan kolayca online oynayabileceğin bir FPS birde çok çeşitli haritaları olan ve fazlaca birimi olan bir strateji oyunu söylersen sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: bbr

Ben artık düz oyunlardan çok sıkıldım bana böle sofistike oyunlar lzm. Alışılmış kalıpların dışında. (fahrenheit gibi)

Syberia 1 ve 2 + Paradise .İncelemelerini her yerde bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korauf -- 16 Ekim 2007; 18:22:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bbr

Ben artık düz oyunlardan çok sıkıldım bana böle sofistike oyunlar lzm. Alışılmış kalıpların dışında. (fahrenheit gibi)

Csı miami Bilyorsundur ölüleri inceliyorsun katili fln buluyorsun tarzı güzel oynanılabilirlik acısından nasıl bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: lastingmoon

bana söyle cod2 gibi (oynanıs bakımından) bölüm gecmeli ama bir yerde takıldığında falan kolayca online oynayabileceğin bir FPS birde çok çeşitli haritaları olan ve fazlaca birimi olan bir strateji oyunu söylersen sevinirim
  • quote:

quote:

bana söyle cod2 gibi (oynanıs bakımından) bölüm gecmeli ama bir yerde takıldığında falan kolayca online oynayabileceğin bir FPS birde çok çeşitli haritaları olan ve fazlaca birimi olan bir strateji oyunu söylersen sevinirim

MEdal of hornor :AİRBORNE ekran görüntüsü olusun ses kalitesi olsun süper bir oyun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ------Strateji-SEvERLEre-----------

Medieval 2 Total War:Kingdoms

Gerçekten Süper Bir oyun Bütün Strateji sven arkadasların oynaması gerektiğini düşünüyorum

Bir kaç ekran görüntüsü

http://img249.imageshack.us/my.php?image=grntbv0.jpg

http://img249.imageshack.us/my.php?image=grnt3lu5.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YgtBrk -- 16 Ekim 2007; 20:37:44 >

• :D
  • hocam sistem : pentium 3 - 797 mghz, 256 mgbyt ram - fx5200 ekran kartı , 20 gb hdd..

her oyuna açığım ama iyi çalışabilcek :D

bakalım tavsiyelerin ne olcek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: faki

hocam sistem : pentium 3 - 797 mghz, 256 mgbyt ram - fx5200 ekran kartı , 20 gb hdd..

her oyuna açığım ama iyi çalışabilcek :D

bakalım tavsiyelerin ne olcek..

Worms Armegedon

Counter-strike 1.3

Half-life

midtown madness 2 -1

Age of empires 2

Gta 2

Belki GTA3
  • ya bu medieval total wara bi başlıycamda bir türlü fırsat olmadı ama oynamak için çok alışmak gerekmiş bayağı taktikler varmış geçen level'da bu oyunun taktikleriyle ilgili 10a yakın sayfa vardı
    quote:

Orjinalden alıntı: NiGhT_W@Lk£r

------Strateji-SEvERLEre-----------

Medieval 2 Total War:Kingdoms

Gerçekten Süper Bir oyun Bütün Strateji sven arkadasların oynaması gerektiğini düşünüyorum

Bir kaç ekran görüntüsü

http://img249.imageshack.us/my.php?image=grntbv0.jpg

http://img249.imageshack.us/my.php?image=grnt3lu5.jpg

• mediaval 2 total war da böyle mi yoksa bu goruntu ek pakete özel mi ? Birde The Battle For Middle Earth 2 nasıldır 2.2 ghz c2d 8600 gt 2 gb ramle oynanır mı sorun yasar mıyım ? Son olarak Enemy Territory : Quake Wars nasıldır online fln da oynanıyormuş zorluk yaşar mıyım ??
  • quote:

mediaval 2 total war da böyle mi yoksa bu goruntu ek pakete özel mi ? Birde The Battle For Middle Earth 2 nasıldır 2.2 ghz c2d 8600 gt 2 gb ramle oynanır mı sorun yasar mıyım ? Son olarak Enemy Territory : Quake Wars nasıldır online fln da oynanıyormuş zorluk yaşar mıyım ??

mediaval 2 total Görüntülüer bu oyuna özel Gerçekten güzel bir oyun verdiğin özelliklerde sorunsuz oynarsın The Battle For Middle Earth 2 ise zaten bildiğin gibi Yüzüklerin efendisinin oyunu gerçekten güzel bir oyun onuda sorunsuz oyarsın gibi geliyor cünkü ekran kartın ve ram in yeterli Enemy Territory : Quake Wars bu oyun hakkında pek bir bilgim yoq ama görüntüleri grafikleri güzel BF2142 andırıyor online da fazla sorun yasamazsın normal ip den veya hamaciden kolayca bağlanabilirisn..

• Aksiyon SEveLERe

Men Of Valor

Görüntülüleri Delta force serilerine benziyor

^^^^TaVSiYe-OyuN İsTiYenLeR BurAya^^^^

Gerçekten zevkli bir oyun....

http://i100.photobucket.com/albums/m6/desperadoss/hggfhghk/screen9_large.jpg

• Ben prince of persi gibi bir oyun istiyorum veya far cry gibi olabildiğince sıra dışı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: PıѪr

Ben prince of persi gibi bir oyun istiyorum veya far cry gibi olabildiğince sıra dışı olsun

HL 2 Episode 1-2 işini görür umarım beyenmezsen burdayız
  • yarıs türü
  • quote:

Orjinalden alıntı: LsR

yarıs türü

Toca Race Driver 3

IHRA Drag Racing

GTR 2

FLAT OUT 2

Test Drive unlimited (bunu şiddetle tavsiye ederim oynamadıysan=

THE RACE OFFICIAL WTCC GAME 2007

JUICED 1---2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YgtBrk -- 17 Ekim 2007; 17:08:40 >
  • Hocam ben half life sevmiyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.