Bildirim
Taahhüt bitiyor
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Taahhütünün son ayına girmişsin. Bildiğim kadarıyla 19 ocak tarihini beklemene gerek yok. Herhangi bir ceza ile karşılaşmadan operatör değiştirebilirsin.
Ben de Vodafone kullanıyorum ve benimde Ocak 21'de son ay taahhütüm bitiyor. Bir kaç gün için operatör değişikliği yapacağım. -
eğer böyleyse hiç beklemeyeyim, var mı acaba kesin bilgi
hangi operatore gececeksin bu arada -
YENİ yılda taşıma yap vergiden kurtulursun -
yedekte kullanmadığım faturasız türktelekom hattımı ocak ayı içinde önce faturasız türkcell yada vodafone taşıyıp sonra bimcell e taşırsam telsiz kullanım vergisi ödememiş olurum değilmiquote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666
YENİ yılda taşıma yap vergiden kurtulursun
peki aynı ay içinde 2 kere operatör değiştirme olabiliyor mu sınırı varmı bunun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 27 Aralık 2018; 11:44:26 > -
Dediğin gibi ödemezsin
istediğin kadar taşıyıp değiştirebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
türktelekomdan bimcell e geçersem vergi kesilir mi her ayquote:
Dediğin gibi ödemezsin
istediğin kadar taşıyıp değiştirebilirsin
önce türkcell yada vodafone geçip sonra bimcelle geçeceğim
teşekkür ederim . -
bimcell e neden geçmek istiyorsun peki? -
türkcell faturalı lifecell kullanıyorum haziran 2019 kadar taahhüdüm var onu kullanıyorum benquote:
bimcell e neden geçmek istiyorsun peki?
çok fazla kullanmadığım hat olduğun için her ay 2 tl vergi kesilmesin diye + arada konuşmak için dk 45 kuruş ödüyorum dk ücreti
bimcelle geçersem eğer hem vergi kesilmeyecek ayda 2 tl + konuşma dk 0,10 kuruş üstelik -
Tl yüklemeyeceksen vodafone ye taşı ceparan servisini aç turkcell den ara kendini aylık 6 lira kazanabilirisin -
aylık 0,80 kuruş ücreti varmışquote:
Tl yüklemeyeceksen vodafone ye taşı ceparan servisini aç turkcell den ara kendini aylık 6 lira kazanabilirisin
ne kadar aranmaya ne kadar yükleniyor 6 tl mi ayda -
ÜCRETSİZDE ücretli yapmışlar bide her ay
her 10 dakika, artık size 50 kuruş kazandırıyor -
teşekkürler yardımlarınız içinquote:
ÜCRETSİZDE ücretli yapmışlar bide her ay
her 10 dakika, artık size 50 kuruş kazandırıyor
tek soru soracağım
numara taşımada sınır olmadığına eminmisiniz 1 ay içinde 2 yere numara taşıma yapılıyor kesin değilmi -
sorduğun soruya daha önce cevabımı verdim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X