Şimdi Ara

Taahhüt ve Uygun indirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her hangi 25 yaş altı TC Doğum tarihi olsun yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haacar kullanıcısına yanıt
    Evet arkadaşlar daha önceki mesajımı okuduysanız sonucu aktarıyorum.

Bugün Turkcell aradı ve tekliflerini iletti,

işten geliyordum çok detaylı hepsini düzgünce dinleyemedim, hatırlayamadığım yerler olabilir.

teklif 1 : 500 dk 1000 sms 2 gb internet : 30 tl
    teklif 2 : 750 dk 1000 sms 3 gb internet : 35 tl
    teklif 3 : 500 dk 1000 sms 5 gb internet : 40 tl
    teklif 4 : 750 dk 1000 sms 5 gb internet : 45 tl (fizy ve kullanılmayan faydaların sonraki aya devretme özelliği var)
    teklif 5 : 500 dk 1000 sms 3 gb internet : 40 tl (fizy ve kullanılmayan faydaların sonraki aya devretme özelliği var)

son iki teklifi yanlış hatırlıyor olabilirim ama buna yakındı.

ben 3. teklifi (500 dk/1000 sms/5 gb net) onayladım ve 1 yıl taahhütü verdim. Tarifenin ismi yanlış hatırlamıyorsam, faturalı avantaj 5gb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theoden_00

Evet arkadaşlar daha önceki mesajımı okuduysanız sonucu aktarıyorum.

Bugün Turkcell aradı ve tekliflerini iletti,

işten geliyordum çok detaylı hepsini düzgünce dinleyemedim, hatırlayamadığım yerler olabilir.

teklif 1 : 500 dk 1000 sms 2 gb internet : 30 tl
    teklif 2 : 750 dk 1000 sms 3 gb internet : 35 tl
    teklif 3 : 500 dk 1000 sms 5 gb internet : 40 tl
    teklif 4 : 750 dk 1000 sms 5 gb internet : 45 tl (fizy ve kullanılmayan faydaların sonraki aya devretme özelliği var)
    teklif 5 : 500 dk 1000 sms 3 gb internet : 40 tl (fizy ve kullanılmayan faydaların sonraki aya devretme özelliği var)

son iki teklifi yanlış hatırlıyor olabilirim ama buna yakındı.

ben 3. teklifi (500 dk/1000 sms/5 gb net) onayladım ve 1 yıl taahhütü verdim. Tarifenin ismi yanlış hatırlamıyorsam, faturalı avantaj 5gb.
    s.a hocam direk onlar mı aradı yoksa siz hazırkarta geçiş için talimat mı verdiniz indirimi alabilmek için

• derya78 kullanıcısına yanıt
    as. taahhütün bitmesine 4 gün kala faturalıdan faturasıza geçmek istediğimi turkcell bayine ilettim. onlarda kayıt oluşturdu. bugün aradılar, neden geçmek istediğimi sordular ve fiyatları söyledim bende. onlarda bir kaç teklif iletebileceklerini belirttiler, tamam bir dinleyeyim dedim. sonra bu seçenekleri saydılar. bende dediğim teklifi kabul ettim. faturasıza geçiş belgesini iptal ettiler.
  • theoden_00 kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgilendirme için çok teşekkür ederim. ben de taahhüt bitimine yakın bu yolu izleyeceğim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.