Şimdi Ara

Taahhüt ve Uygun indirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taahhütü bitmeye yakın aranıp uygun indirim alabilen var mı? 9 aralıkta taahhüt bitiyor, 40tl ye 3+3 gnç kullanıyordum aynı tarife 45 tl 2+2 gb olmuş... 55tl ye 4+4 gb var. Ama 55 tl de fazla geldi açıkçası.

Nasıl bir yol izlemeliyim? Türk telekomda taahhütü bitenlere güzel indirimler veriyorlarmış.

Yardımcı olabilecek var mı?

• O Türk Telekom ve Vodafone da olur ama Turkcell de pek olmaz arayıp indirimli tarife sunmuyorlar genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atek59 -- 20 Kasım 2018; 14:29:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atek59

O Türk Telekom ve Vodafone da olur ama Turkcell de pek olmaz arayıp indirimli tarife sunmuyorlar genelde.
    anladım. Türkcellden memnunum ama fiyatları çok arttı gerçekten ya. Ne yapsam karar veremedim daha. Türk telekom konusunda görüyorum 8gb paketi 25-30 tl ye sunuyorlarmış.
  • Biraz daha bekle belki aranırsın, aramazlar ise sen ara sor ama bir iki gün varken ara ya yeni tarifelerden sunarlar yada kullandığın tarifeyi taahütsüz verirler. Çünkü benim başıma babamdan geldi 39 tl 500 dk 1000sms 3gb kullanıyordu taahhüt bitti ve yenilemediler ya dediler taahhütlü 49 tl 500 dk 1000 sms 5gb yada kendi tarifeni 59 tl taahhütsüz kullanırsın bizde 49 tl tarifeyi kabul ettik. Onlar aramadı son gün ben aradım Turlcell’i

• quote:

Orijinalden alıntı: atek59

Biraz daha bekle belki aranırsın, aramazlar ise sen ara sor ama bir iki gün varken ara ya yeni tarifelerden sunarlar yada kullandığın tarifeyi taahütsüz verirler. Çünkü benim başıma babamdan geldi 39 tl 500 dk 1000sms 3gb kullanıyordu taahhüt bitti ve yenilemediler ya dediler taahhütlü 49 tl 500 dk 1000 sms 5gb yada kendi tarifeni 59 tl taahhütsüz kullanırsın bizde 49 tl tarifeyi kabul ettik. Onlar aramadı son gün ben aradım Turlcell’i
    hocam 532 li numaradan sürekli aranıyorum türkcell yani ama açınca konuşan yok . öyle bekliyor telefon. Dün aradım zaten indirimli tarife sunmadılar biraz daha bekleyelim bakalım. 55tl lik 4+4 tarife 45 falan olsaymış iyi olacaktı tam
  • Benim taahhütüm de 24 aralıkta doluyor. çok yüksek fiyatlardan yenileme öneriyorlar. düşük fiyattan yenilemek için herhangi bir tüyo var mı acaba ?

Kendim arasam kapattırıcam filan desem ? dsmartta öyle yapınca işe yarıyor.
  • haacar kullanıcısına yanıt
    hocam benimde 12 aralıkta bitiyor taahhüt, geçen sene gidip faturasıza geçirmek için işlem başlatınca, 2 güne arayıp ucuz tarife önermişlerdi. Ben yine haftaya gidip turkcell faturasıza geçmek istediğimi söyleyip işlem başlatacağım. Eğer iyi bir teklif gelmezse 1-2 ay faturasızda durup, tekrar faturalıya geçerim. Faturalıya geçişte önerilen teklifler neredeyse yarı yarıya daha ucuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: theoden_00

hocam benimde 12 aralıkta bitiyor taahhüt, geçen sene gidip faturasıza geçirmek için işlem başlatınca, 2 güne arayıp ucuz tarife önermişlerdi. Ben yine haftaya gidip turkcell faturasıza geçmek istediğimi söyleyip işlem başlatacağım. Eğer iyi bir teklif gelmezse 1-2 ay faturasızda durup, tekrar faturalıya geçerim. Faturalıya geçişte önerilen teklifler neredeyse yarı yarıya daha ucuz.
    hadi ya. ben 55tl 4+4 gnç kampanyasına tamam dedim.
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    Ben haftaya uygulayacağım bakalım sonuç ne olacak. Buraya yazarım sonucu. Bundan sonra seninde aklında bulunsun :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turkcell müşterinin peşinden koşmaz. Ben duymadım görmedim.

Türk Telekom sırf müşteriyi tutmak için bedavaya verecek nerdeyse.

Daha taahhütün 5. Ayında olmama rağmen kapatıcam dedim ve 55 liralık tarifeyi 38e indirdiler, ama yinede kapattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakosez -- 29 Kasım 2018; 0:22:50 >
  • 1000 dk her yöne 1000 sms ve 5 gb interneti 49 tl'ye kullanıyordum. Turkcell'in yeni kampanyaları hem çok pahalı hem de mevcut pakedimden daha iyi değil. 24 Aralık'ta taahhüdüm bitiyor. Bu gidişle Vodefone'a geçicem sanırım, ortaokuldan beri aynı numarayı ve opeatörü kullanıyordum ama Turkcell gerçekten saçmalamaya başladı.
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    theoden_00 kullanıcısına yanıt
    Ben 7 gb internet olanı 60 tl ye kullanıyorum. 1995 den beri de hep turkcelldeyim ama ben de hattımı vodafona taşımayı düşünüyorum. aklımdaki tek soru çekmeme sorunları yaşar mıyım acaba. vodafone forumuna baktığımda sorun yaşayan insanlar gördüm. tereddütteyim.

@theoden_00 arkadaş süreci burada paylaşırsa biz de ona göre hareket ederiz.
    Vodafonda cekmeme sorunu ne demek telefon hic cekmiyor internet diye birsey yok zaten evin icinde binalarda betonarme yerlerde knusma yyapamazsin internete giremezsin suan turktelekomun turkcelle esit bir cekim gucu var interneti turkcele gore biraz daha yawas ama yarisir

• Türk telekomla işim olmaz. ya vodafona geçerim ya da turkcellde kalırım ama işte böyle sorunları gördükçe vodafondan korkuyorum.
    Taahhüt ve Uygun indirim?

Ozman sehrin gobeginde bu hizla internete gir nedim gec vodafone 😂 ben de boyleydi

• Faturasıza geçmenizi öneriyorum, ben öyle yaptım. Çünkü hem başka operatör kullanılmaz, hem de Turkcell'de faturasız tarifeler enteresan bir şekilde faturalı tarifelerden daha uygun ve kampanyalar ile verdikleri hediyeler faturasızda daha fazla.

25 yaş ve altındaysan 3GB'ı gece geçerli 7GB internet, 750 dk, 1000 SMS ve interneti içinde Dergilik, BiP, fizy GNÇ Full 7GB Paketinde! 40 TL/AY

• theoden_00 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. ne yaptınız uğradınız mı turkcelle sonuç nedir ?
    merhaba hocam, mesajınızı işte olduğum için yanıtlayamadım. taahhüt 9unda bitiyordu benim. bugün iş çıkışı gittim turkcell bayisine hattımı faturasıza taşımak istediğimi söyledim ve geçişi onayladım. bu arada tabi tekliflerini ilettiler ama aralarında makul bir seçenek yoktu. mesaj geldi 96 saat içinde geçiş tamamlanacaktır diye. bakalım geçen seneki gibi düzgün bir teklif gelecek mi? en kötü bir süre faturasız devam ederim, faturalı ve faturasız tarife fiyatlarında çok ciddi bir fark var.
  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    25 yaş üstü olanlar için bir kolaylık var mı, aileden birine ait tc ile olur mu
  • theoden_00 kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim sonuçtan da tekrar haberdar ederseniz sevnirim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.