Bildirim
taahhütsüz internet sağlayıcı var mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Netspeed, oris telekom -
Türk tleekom fber altyapın varsa oris telekom yada netspeed modem verir
Ama yoksa 2.el bir vdsl modem alabilirsin 40-100 tl arasında değişkenlik gösteriyor -
çok teşekkür ederim yardımınız için.
bahsi geçen firmalarla ilgili öneriniz veya şikayetiniz var mı hangisi daha sıkıntısız hizmet verir -
birde airtires rt-206v4
modem var ttnetin netspeedde kullanabilir miyim bunu -
Modemin adsl de geçerli sadece vdsl de değil Eğer vdsl alacaksan ikinci el modem alırsın letgo da bile var hepsiburada da flnquote:
Orijinalden alıntı: grejuva6
birde airtires rt-206v4
modem var ttnetin netspeedde kullanabilir miyim bunu
Netspeed öneriyorlar forumda daha çok oyüzden netspeed dedim ama ben türknet kullanıyorum türknet alıcaksan benim davet kodumu kullanırsan sevinirim ikimizde 1 ay bedava kazanırız
Türknetehttps://turk.net/p/IAW75DO86JCP/ linkinden başvurursanız veya başvururken müşteri hizmetlerine IAW75DO86JCP kodunu verirseniz hem siz hem ben 1 ay bedava internet kazanırız
-
şimdilik önceliğim netspeed fiyat olarak daha uygun ama türkneti alırsam kullanacağım teşekkürler tekrarquote:
Orijinalden alıntı: Batuhanbay
Modemin adsl de geçerli sadece vdsl de değil Eğer vdsl alacaksan ikinci el modem alırsın letgo da bile var hepsiburada da fln
Netspeed öneriyorlar forumda daha çok oyüzden netspeed dedim ama ben türknet kullanıyorum türknet alıcaksan benim davet kodumu kullanırsan sevinirim ikimizde 1 ay bedava kazanırız
Türknetehttps://turk.net/p/IAW75DO86JCP/ linkinden başvurursanız veya başvururken müşteri hizmetlerine IAW75DO86JCP kodunu verirseniz hem siz hem ben 1 ay bedava internet kazanırız
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X