Şimdi Ara

Taahhütum bugün itibarı ile bitiyor günlük ne kadar kullanım ücreti çıkar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar red fırsat 15 GB paketini kullanıyorum.bugun son günü 23.59 itibarı ile taahhüt bitecek.Daha bana Uygun bir tarife paket bulamadığım en ucuz tarife 200 liradan başladığı için daha her hangi bir geçiş yapamadım.Taahhut bitmesine rağmen aynı paketi kullaninca günlük ücret ne kadar çıkıyor çok abartı fiyatlar ile karşılaşırmiyim acaba.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ödediğin son faturaya bak orada taahhütsüz aylık kullanım ücreti yazar zam gelmezse o ücretle devam edersin.

Ek olarak yaparım dersen müşteri hizmetlerine blöf yap vodafone blöfle gayet iyi tarifeler verebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 6 Aralık 2023; 23:27:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Yazmıyor hocam o ücret maalesef.

• NeyzenEfendi kullanıcısına yanıt

Güncel den belli olur olmazsa müşteri hizmetlerini arayıp sorun

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini arayıp öğrendim en son.Tesekkurler hocam

Sitesinden beni arayın yapın..Sebep olarak hat iptali seçin..Sizi arayacaklar..Uygun tarife vermezseniz başka hatta geçeceğim deyin..20 GB 96 liralık tarifeye geçersiniz..Ama vodafoneda kalmak gibi bir niyetiniz yoksa birşey diyemem..

• gezgin1621 G kullanıcısına yanıt
    Hocam evet Vodafone kötü ama müşteri hizmetlerini aradığımda Vodafone'dan ayrılmak istemiyorum 100 lira altı bir paketiniz varsa kalayim Vodafoneda demiştim simdi en düşük tarife 175 lira çıkıyor ama kayıt açalım size özel paketlerde sizi arasınlar demişti.Bakalim geri dönüş yaparlarsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeyzenEfendi -- 9 Aralık 2023; 16:34:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aylık ortalama internet ne kadar gider?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Hocam en son dün bir arkadaşa yaptık..Hep 300 küsürlük tarifeler çıkıyordu..Beni aradan kendimizi aratıp dediğimizde 90 küsür liraya düşürüyorlar..Bulunduğumuz bölgede maalesef Vodafonedan başka çekim olmadığı için Vodafonle devam diyoruz..

• gezgin1621 G kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam deniyecegim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.