< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Taahhütum bugün itibarı ile bitiyor günlük ne kadar kullanım ücreti çıkar?
-
-
Ödediğin son faturaya bak orada taahhütsüz aylık kullanım ücreti yazar zam gelmezse o ücretle devam edersin.
Ek olarak yaparım dersen müşteri hizmetlerine blöf yap vodafone blöfle gayet iyi tarifeler verebiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 6 Aralık 2023; 23:27:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazmıyor hocam o ücret maalesef.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güncel den belli olur olmazsa müşteri hizmetlerini arayıp sorun
Müşteri hizmetlerini arayıp öğrendim en son.Tesekkurler hocam
Sitesinden beni arayın yapın..Sebep olarak hat iptali seçin..Sizi arayacaklar..Uygun tarife vermezseniz başka hatta geçeceğim deyin..20 GB 96 liralık tarifeye geçersiniz..Ama vodafoneda kalmak gibi bir niyetiniz yoksa birşey diyemem..
Hocam evet Vodafone kötü ama müşteri hizmetlerini aradığımda Vodafone'dan ayrılmak istemiyorum 100 lira altı bir paketiniz varsa kalayim Vodafoneda demiştim simdi en düşük tarife 175 lira çıkıyor ama kayıt açalım size özel paketlerde sizi arasınlar demişti.Bakalim geri dönüş yaparlarsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeyzenEfendi -- 9 Aralık 2023; 16:34:19 >
Hocam en son dün bir arkadaşa yaptık..Hep 300 küsürlük tarifeler çıkıyordu..Beni aradan kendimizi aratıp dediğimizde 90 küsür liraya düşürüyorlar..Bulunduğumuz bölgede maalesef Vodafonedan başka çekim olmadığı için Vodafonle devam diyoruz..
Anladım hocam deniyecegim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- bu numarayı arama izniniz yok
- vodafone ikiz sim kart
- babamın üzerine olan hattı kendi üzerime alma
- vodafone şikayet hattı
- vodafone mobil ödeme ile alışveriş yapılan siteler
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- wifi araması nedir
- yanımda premium nedir
- kapanan hat nasıl açılır
- vodafone hediye internet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X