Şimdi Ara

Tabata Bu Takımda Kalmalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sangre

quote:

Orijinalden alıntı: I_nterpoL

quote:

Delgado'nun duruşu yeter. Karizma adam Kewell gibi sahada gezseler bile banko oynatırım. Adamlar sahada dururken bile bana güven veriyor şahsen.

35-43 yaş arasında çikolata renkli kumral olsun. kaşlı, gözlü, kıllı, karizmatik,

Döşü kıllı.

oldu olacak ayak baş parmağı kıllı olan bayan bi menejer de olsun 25-35 yaş arası

• quote:

Orijinalden alıntı: tahsilat makbuzu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: I_nterpoL

quote:

Delgado'nun duruşu yeter. Karizma adam Kewell gibi sahada gezseler bile banko oynatırım. Adamlar sahada dururken bile bana güven veriyor şahsen.

35-43 yaş arasında çikolata renkli kumral olsun. kaşlı, gözlü, kıllı, karizmatik,

Döşü kıllı.

oldu olacak ayak baş parmağı kıllı olan bayan bi menejer de olsun 25-35 yaş arası

Kendine mi istiyosun bana mı ona göre

• takıma
  • Bu tabatayı 3. lig takımlarına ver onlar bile almaz, beş para etmez bi oyuncu,

demirören bu adama bu kadar para verecek kadar gerizekalı olamaz, ben inanmıyorum.

işin içinde mutlaka başka hesaplar vardır, vergi kaçırma, kara para aklama gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsilat makbuzu
    takıma

Takıma olgun bayan lazım malum yaş ortalaması takımda 32
  • tabata sırf tipten kaybediyor,ayrıca bence tabata delgadodan daha yararlı bi oyuncu olur beşiktaşa

o kadar konuşuyorsunuz delgado geldikten sonra kesin yerlerde sallanır yine,ıslıklanır
  • ne diyor mustafa denizli tabatha hazır değil beklenenin veremiyor o yüzden 45 dakika oynatıyor ve bazı maçlarda hiç oynatmıyor
    peki sayın denizli tamam tabatha hazır değil
    peki nihat çok mu hazır her maç oynatıyorsun hatta artık 90 dakika oynatmaya başladın
    peki nobre çok mu hazır 1 gol attı koskoca dönemde bu adamı oynatmcam diye nobreyi yedek tuttun
    peki bobo ya ne oldu da sol da oynadı bir süre
    serdar özkan çok mu hazırdı peki galatasaray maçın a kadar her maçta oynattın
    denizli masal anlatıyor bazen bugün tabatha da oynamalı batuhan da oynamalı
    delgado hangi şampiyonlukta hangi avrupa maçında kendini gösterdi
    kim ne derse desin beşiktaş avrupada maç kazandıysa ligde şampiyon olduysa 2 oyuncu adı önce çıktı tello - bobo gerisi hikaye
    şimdi onlarıda göndermeyi düşünüyorlar bu takımda gitmesi gereken varsa delgado dur
    delgado 4 yılda hiç bir şey yapmadı ya sakattı ya formsuz kaçırdığı penaltıları saymıyorum bile

• tabatanın takımda kalması diğer oyuncuların emeğine hakarettir.
  • Ula arkadaş adam oynamadı ki kötü diyelim..! Ortada değerlendirilecek durum yok nasıl yorum yapacaksın? Kaç maç oynadı ki zaten? El ensaf yahu!
  • Batuhan denilen sahis bir ara 110 kiloydu simdi belki 95 100 arasidir Bjk taraftarisin haberin yoksa sus.
    Tabata begenirsin begenmezsin ayri konu ama bu parayi Antep aldi zamaninda Ayhana yapilanlar Tabatayada yapildi adamlarin sucu sanki bu verilen korkunc paralar.
    Gelelim yukarda arkadas olayi özetlemis bir oyuncuyu medyatik sekilde aliyorsun aninda Gs ve MU maclarinda oynatiyorsun mucizemi yapacakti zaten bu güven kaybi veriyor bir oyuncu icin.
    Gidecek oyuncu defansta oynayan 2 kisi olamaz iyi bir ikili var orada, Nobre Türk olarak oynuyor, ortada Bobo kaliyor satsan satamazsin sezon basi gidecekti havasini aldi begenmedigi parayi bile verecek takim bulamadi bulamazlarda zaten,
    Mantiken Bobo, Holosko, Tello, Delgado, Tabata bu 5 oyuncudan 1 tanesi gidecekse iyi bir forvet alip Bobonun yollanmasi mantikli olurdu Brezilya kadrosu olayi sonrasinda yok gidecem ayaklari takim bulamamasi falan ortada, diger mantikli gelen Delgado uzun süreli sakatlik ve daha önceki oyununa bakarak verebilecegi fazla bir sey yok, Holosko cidden Gs taraftari olarak takimimda görmek isterdim ama sakat sezon sonuna kadar sözlesme dondurma gibi bir olay olabilir, Tello yollanmasi yazik olur.
    Delgado ve Holosko arasinda sözlesme dondurmak geliyor aklima Boboyu yolliyamazlar biraz tuaf aslinda iyi bir Delgado ve Tabata ayni anda orta sahada Fink ve Ernst gibi adamlarla neler verebilir görmekte gerekli.
    Sercan ve Volkani alabilirse Bjk Boboyu yollamasi oldukca mantikli bence.

• Mustafa Denizli şans tanıdı mı ki? Erkan Zengin var gönderilecekmiş,yahu sen bu adama hiç şans vermedin,ayıp günah
  • Delgado hiç bir şey yapmadı diyen arkadaşlar vefasız olmasın, bu adam bize kaç maç kazandırdı. Delgado iyi topçu demiyorum, ama Tabata'dan çok daha iyi olduğu aşikar.
  • Mantıklı olmak lazım 8 milyon euro maliyeti olan bir topçuyu 3-4 ayda gönderemezsin. Şu an satsan 1 milyon euro veren olmaz. Geldiğinden beri kötü oynadı ama istikrarlı şekilde forma alamadı, hep yarım devre ayrıca hücum hattmızda biraz Bobo dışında iyi oynayan oyuncu yok. Hani herkes oynasa da Tabata oynamasa tamam da kimse oynamıyorki, bence beklemekte fayda var.
  • 4 büyük takımda o kadar saçma sapan topçular getirdiler ki bi RİQUELME yi TÜRKİYE ye getiremediler yaw.tabatanın kumaşı iyi de 8 milyon fazla biraz.
  • 4 büyük takıma
  • Tabata gggggooolllllllllllllll 4-1
  • inanılmaz güzel gol attı
  • Tamam sözleşmesi uzatılır zam yapılır Tabata ya.
  • HOLOSKO şapka çıkarttı.
  • mevkisine bakarsak yetenekleri çok kısıtlı bi oyuncu görünümünde şu an.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.