Şimdi Ara

Tabata Bu Takımda Kalmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türkiyede hiç bir futbolcunun üzerinde bu kadar baskı görmedim Bu kadar baskıya messi getirseniz kaybolur gider İlk maçı GS ikinci maçı M. U.

Farklı bir ülkeden bir futbolcunun kısa zamanda uyum sağlaması imkansız Tabata gerçekten iyi futbolcu 18. haftadan sonra kendisini bulur

Transfer ediliş şekli futbolcuyu ezdi fakat Tabataya güvenim tam

• Delgado'dan daha çok iş yapacağına eminim.

asıl sorun 2 senedir hiçbir şey yapmayan delgadonun sakatlıktan gelipte eski günlerini bile aratacağı aşikarken, onun yüzünden telloyu filan yollamayı düşünmeleri
  • Bana kalsa bu tabata denen adamı halı saha maçında bile oynatmam. Bu adam Beşiktaşta anca top toplayıcı veya malzemeci olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEETHOVEN

Bana kalsa bu tabata denen adamı halı saha maçında bile oynatmam. Bu adam Beşiktaşta anca top toplayıcı veya malzemeci olur.

• Delgado hiç bir şey vermeden kayıtsız şartsız desteklendi, ancak Tabata yerden eyre vuruluyor.
    Tuhaf
  • Adam oynatılmadan sırf Antep' ten 8 milyon avroya alındı diye yerin dibine sokuluyor. Tabata' da Santos' ta oynamış Antep gibi takımda harikalar yaratmış bir adam. Sırf Denizli emri vaki alındı diye oynatmıyor taraftarda fazla para verildi diye yuhluyor.

Kimi bekliyorsunuz Tabata yerine? Queresma mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi futbolcu ama oynayamıyormu oynamıyormu anlamadım
  • Okuduklarıma inanamıyorum..
    Tabata' yı beğeniyonuz?????????

Helal o zaman ne diyim, size Tabata' lardan oluşan 22 kişilik bir BJK kadrosu ile birlikte 22 tane de Demirören temenni ederim..:D

Benim Beşiktaş' ımda Tabata' nın T sine yer yok..
  • Gerçekten okuduklarımı tekrar tekrar okuyorum hala , acaba yanlış mı okuyorum diye..
  • Ben Antepteyken de beğenmezdim şimdide beğenmiyorum.
    Klasik ufak takımların topçusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Ben Antepteyken de beğenmezdim şimdide beğenmiyorum.
    Klasik ufak takımların topçusu.

Ufak takımların topçusuysa Antep'te beğenmiş olman lazım o zaman.

Antep'te gayet iyiydi ama yeni takımında herkesin bildiği sebeplerden pek şans bulamıyor. Değerlendiremiyorum o yüzden.
  • antepde yaptıkları ortada ama büyük takımın havası farklı olur daha da kötü olmadan en azından kiralanmalı
  • Delgado'nun duruşu yeter. Karizma adam Kewell gibi sahada gezseler bile banko oynatırım. Adamlar sahada dururken bile bana güven veriyor şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

Delgado'nun duruşu yeter. Karizma adam Kewell gibi sahada gezseler bile banko oynatırım. Adamlar sahada dururken bile bana güven veriyor şahsen.

en komik yorum da buydu

duruşla karizma ile maç kazanılsaydı ribery nin balon satması gerekirdi

delgadodan bi cacık olmadı olmayacak da
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsilat makbuzu

quote:

Delgado'nun duruşu yeter. Karizma adam Kewell gibi sahada gezseler bile banko oynatırım. Adamlar sahada dururken bile bana güven veriyor şahsen.

en komik yorum da buydu

duruşla karizma ile maç kazanılsaydı ribery nin balon satması gerekirdi

delgadodan bi cacık olmadı olmayacak da

Yorum yorum dediğin nedir ki gülüm ben senin için ölmeyi göze almışım.

• quote:

35-43 yaş arasında çikolata renkli kumral olsun. kaşlı, gözlü, kıllı, karizmatik,
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Türkiyede hiç bir futbolcunun üzerinde bu kadar baskı görmedim Bu kadar baskıya messi getirseniz kaybolur gider İlk maçı GS ikinci maçı M. U.

Farklı bir ülkeden bir futbolcunun kısa zamanda uyum sağlaması imkansız Tabata gerçekten iyi futbolcu 18. haftadan sonra kendisini bulur

Transfer ediliş şekli futbolcuyu ezdi fakat Tabataya güvenim tam

ne tabatası ya 8 milyonu verince iyi futbolcu mu oluyor? hani nerede o zaman?? al birini vur ötekine bir kazma da serdar özkan...

zamana ihtiyacı varmış? ne zamanı... daha önceden futbol oynamıyormuydu bu adam

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

Adam oynatılmadan sırf Antep' ten 8 milyon avroya alındı diye yerin dibine sokuluyor. Tabata' da Santos' ta oynamış Antep gibi takımda harikalar yaratmış bir adam. Sırf Denizli emri vaki alındı diye oynatmıyor taraftarda fazla para verildi diye yuhluyor.

Kimi bekliyorsunuz Tabata yerine? Queresma mı?

işte neden böyle bir adama 8 milyon veriliyor ona kızıyoruz bizde... 8 milyonluk adam böylemi oynar??

bir arkadaşta bu kadar baskı messiye yapılsa oda oynayamaz gibi birşey demiş :) yok ya daha nelerr
  • quote:

Orijinalden alıntı: I_nterpoL

quote:

35-43 yaş arasında çikolata renkli kumral olsun. kaşlı, gözlü, kıllı, karizmatik,

Döşü kıllı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.