Samsung Galaxy Tab 3 Sm-T210 kullanıcısıyım. Tablet normal - sorunsuz çalışıyordu. Şarjı bitip kapandı.Şarja taktım ve güç tuşuna bastım hiçbir tepki vermedi.Bataryasını çıkarıp taktıktan sonra güç tuşu - ses kısma(-) ve ana menü tuşlarına aynı anda basarak açtım. Cihaz açıldıktan kullanırken dokunmatiğin düzgün çalışmadığını fark ettim. Ekranın bazı kısımları sorunsuz ama çoğu yeri düzgün çalışmıyor. Ekran sorunsuz görüntü gösteriyor ama dokunmatiği dügün çalışmıyor. Son zamanlarda cihaz ısınmadan önce ekranın sorunsuz çalıştığını fakat ısındıktan sonra ekranın yine aynı problemleri çıkardığını fark ettim. Müşteri Temsilcisi cihazı sıfırlayın dedi onu da yaptık ama hala sorun devam ediyor. Acil yardımcı olur musunuz ?
Garantisi varsa goturun hemen bugun birde cihazlarinizin sarji bitip kapanmadan oncd sarja takin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Garantisi yok. Şarjı da hemen şimdi deneyip haber vereceğim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Şarjıda denedim yine aynı sorun devam ediyor. Yapılabilecek başka birşey var mı ?