Şimdi Ara

tablet fiyat performans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar elimdeki son para 380 lira bu paraya ne alabilirim. şöyle 4 cekirdek islemcili 8 cekirdek ekran kartlı günümüze ayak uyduran ne önerirsiniz sağolun simdiden. en kücük ekran boyutu 8 olan

• kplx K kullanıcısına yanıt
    En küçük 8 inç demişsin yani daha da büyük olabilir. Ben hep 8 önerdim sana ama genel olarak zaten daha büyük ekranlar daha pahalı gibi.
    Bu arada 8 çekirdek ekran kartı sadece allwinner a31'lerde var haberin olsun.
    rk3188 işlemciler 4 çekirdekli mali400 gpu kullanıyor.
    uygun fiyatlı 9.7 inçlik tablet olarak piranha Quattro Tab var.
    ama nedir ne değildir bilmiyorum.
    donanımı gayet iyi dört çekirdekli işlemci 2 gb ram ekran kartı kaç çekirdekli emin değilim. Pili 6000 mAh ve depolama alanı 8 gb.
    Fiyatı gayet uygun hb'de 300 lira.

Forumda konusu varmı bilmiyorum. Kullananlar bilgi verirse daha iyi olur. Bir de gidip bir teknomarkette kurcalamanız da gayet faydalı olacaktır..
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    abi cok sağol bir sen yardım ediyorsun. o tableti googlede baktım övenlerde var ama tek sorunu teknik servis olarak gösterilmis. sence artes q812 nasıl ? veya bu pirhana alınırmı teknik servisi su an düzelmişmidir acaba eski yorumlar hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kplx -- 3 Kasım 2013; 16:41:55 >
    Lafı mı olur. Aslında yardımsever arkadaşlar var da senin şanşına belki görmediler ya da girmemişlerdir haftasonu olduğu için.

Valla benim bir artes maceram oldu. Q1003 modelini almıştım en sonunda para iadesi istedm kabul ettiler. Bence servisi gayet iyi. Bazıları kötü demiş olsa da genel kanı olulmlu servisi için. O modeli kullanan arkadaşlar onların konusunda soru sordun mu? Q812'nin çinli muadili onda v812. Youtube'da videoları var seyret. Bu arada hepsiburada.com koşulsuz iade hakkı veriyor alıcıya. Tabi bu durumda insanın eline başkasının kullandığı bir cihazın ihtimali olabilir. Öyle tahmin ediyorum:) Sonuçta çöpe atmıyorlar ya... Tabii benimki varsayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baska yorumu olan varmı arkadaslar? artes q812 alayımmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kplx

baska yorumu olan varmı arkadaslar? artes q812 alayımmı?

kplx arkadas bir hafta önce ben Ezcool Smart HD8 tableti aldım 8inç cok memnunum ama çift çekrdek işlemci ve dört çekirdek ekran kartı sahsen bana şu aşamada yetti harika bir alet hiç problem cıkarmadı pili de iyi gidiyor burdan bakhttp://www.hizlial.com/ezcool-smart-hd8-8gb-8-android-tablet/02.049.5552.0006 dha buyuk ıstersen bu dört cekırdek işlemci ve ıps ekranhttp://www.hizlial.com/ezcool-smart-ten-16gb-101-android-siyah-tablet/02.049.5552.0007 yernde olsam paramı artırır bunu alırdım:)
    sadce wifi çekimi cok güçlü olan bu cihazların bendeki yeterli değil gibime geldi kontrol için teknik servisine yolluyorum smdi harika bir servis anlayısları var cıhazlarına musterılerıne cok sahıp cıkıyorlar beyaz esya uretseler alırım yani şiddetle tavsıye edıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel oyun sistemleri
    12 yıl önce açıldı
    fiyat performans bisiklet?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • angelajasbjk A kullanıcısına yanıt
    sağol ustada onun özellikleri yetersiz sanki bu zamanda 2 cekirdek islemci 1 gb ram biraz gereksiz oluyor. ha bunun minipad olanı var mesela 8 cekirdek ekran kartı, 4 cekirdek islemci o harika bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kplx -- 4 Kasım 2013; 21:32:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kplx

sağol ustada onun özellikleri yetersiz sanki bu zamanda 2 cekirdek islemci 1 gb ram biraz gereksiz oluyor. ha bunun minipad olanı var mesela 8 cekirdek ekran kartı, 4 cekirdek islemci o harika bak.

dogru dedın 7.9 inçlik minisi var ıps ekran bır de sunu onerırım lınkını vermısım zaten Ezcool Smart TEN fıyatı da ıyı ben yenı aldım hocam ogrencıyım o yuzden bunu labıldım yoksa TEN modelını kacrmazdım servıste smdı bnm cıhaz wifi cekımını kontrol ettrmek ıstıyorum dort lıraya ta ıstanbula gonderıyorum cıhazı ıkı gunde servısten sıkarma garantısı verıyolrlar ucretsız yolluyorlar dger markalarda 20gun cıhaz beklıyosun bir ölü pixele bıle anında yenısıyle degısım

• Değerli Ezcool Kullanıcısı,

Tabletiniz hakkındaki gidişatı sizinle paylaşabilmemiz için bize göndericiye ait bilgilerinizi özelden paylaştığınız taktirde, adım adım sizi bilgilendirmiş olacağız.

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye
  • Ezcool Tablet Destek kullanıcısına yanıt
    şahsı bilgilerimi burada özelden de paylaşmıştım sizinle isterseniz tekrar paylaşabilirim fakat ezcool forumunda aktifim sürekli bilgilendirme alacagım Buradaki ezcool baslıgına d tabletim servisten geldikten sonra detaylı görüşlerimi yazacagım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.